Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 405
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
vedat  newsm10 Отдавна имаше нужда от един такъв пост...

Благодаря за пожеланията  newsm51

Чест и почитания, ГОСПОЖО,  за финия и превъзходен хумор, за таланта Ви, да пишете кратко, ясно, в целта !  Честит празник, весел празник, мокър празник !

Благодаря,ама ние с вас май се знаем от по рано Mr. Green
Бихтер и Бехлюл още се обичаха ...

# 496
Да права си че се сети но все пак съм съгласна с Джоджо че Бехлюл се стреми  да поеме по правия път да не кажа даже че го е поел. И понеже преди се каза че изневярата не е най страшното в случая ще кажа така - добре  кръшнал е с Бихтер няколко пъти какво толкова било каквото било . Минало заминало сега всеки да си хваща пътя и готово. Да ама не на Бихтер така не и изнася тя иска Бехлюл  и това е Не може той да иска да продължи пътя си  не може щом тя не влиза в плановете му.

А, Бихтер не я ли опустоши и нея??? С това: "ти си моя", "няма да те пусна, никога", "защото това е любов, Бихтер".....а, от друга страна така и не се престраши да бъде явно!
Или щом се отнася до Бихтер и чувствата й, може...тя не е човешко същество.

Hug  bouquet! Толкова си права ! Peace Бихтер не просто иска Бехлюл , защото не може да приеме загубата или пък само и само да стане нейното , тя го иска , защото с тези думи той и даде обещание ! Да не говорим , че продължава да и дава объркани сигнали !

# 497

Аз бих простил или не простил....
тема за реферат, а не пост за форум.
 Това е личното  ти мнение,тук не сме научен конгрес,на който трябва да се доказва нещо. Рефератите със сто процента приемане от аудиторията вярно не е за форум.

Да-а-а-а, за голямо мое съжаление сте права, " както винаги " госпожо Чар.   Правилно сте го написали, но не сте го забелязали, аз написах моето си мнение и не Ви молих да го приемате, нежели да го отхвърляте.
  Първо, аз не съм "ТИ ", а  " ВИЕ " , и за какво доказване пишете,  аз не съм си и помислял да доказвам или отхвърлям тези, не съм се напъвал  пред аудиторията за нищо.  

# 498
Да права си че се сети но все пак съм съгласна с Джоджо че Бехлюл се стреми  да поеме по правия път да не кажа даже че го е поел. И понеже преди се каза че изневярата не е най страшното в случая ще кажа така - добре  кръшнал е с Бихтер няколко пъти какво толкова било каквото било . Минало заминало сега всеки да си хваща пътя и готово. Да ама не на Бихтер така не и изнася тя иска Бехлюл  и това е Не може той да иска да продължи пътя си  не може щом тя не влиза в плановете му.

А, Бихтер не я ли опустоши и нея??? С това: "ти си моя", "няма да те пусна, никога", "защото това е любов, Бихтер".....а, от друга страна така и не се престраши да бъде явно!

Hug  bouquet! Толкова си права ! Peace Бихтер не просто иска Бехлюл , защото не може да приеме загубата или пък само и само да стане нейното , тя го иска , защото с тези думи той и даде обещание ! Да не говорим , че продължава да и дава объркани сигнали !
 Подкрепям изцяло   bouquet

# 499
Чаровница защо когато някой има различно мнение от твоето ти го обиждаш че или пише глупости или нищо не разбира и не е успял да вникне във филма или че не е в ред . Извинявай но със Силвия - Мария сте като две страни на една монета. Тук всеки пише това което мисли така както той чувства нещата  и мисля че всеки има това право.

# 500
Да права си че се сети но все пак съм съгласна с Джоджо че Бехлюл се стреми  да поеме по правия път да не кажа даже че го е поел. И понеже преди се каза че изневярата не е най страшното в случая ще кажа така - добре  кръшнал е с Бихтер няколко пъти какво толкова било каквото било . Минало заминало сега всеки да си хваща пътя и готово. Да ама не на Бихтер така не и изнася тя иска Бехлюл  и това е Не може той да иска да продължи пътя си  не може щом тя не влиза в плановете му.

Точно, противоречивите сигнали! И аз да бях Бихтер и аз нямаше да повярвам, че това е краят!

# 501
  Искрените ми извинения,Господин Vedat,че си позволих да Ви говоря на "ти".
  Тъй като имате сериозни претенции за това,че съм отхвърила мнението Ви-извинявам се отново,че имах дързостта да не приема написаното от Вас.  Онова,в което ме обвинявате,всъщност правите Вие,Господине-много умело се чете между редовете какво сте написали,за тези,които го могат.
   Да,понякога съм крайна,просто не мога да се начудя на явните противоречия. Никога не съм искала да обидя никой,а и мисля,че не съм нито първата,нито последната ,която се изказва по-рязко.Само няколко страници по-рано станахме свидетели на това.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 15:40 от charovnica

# 502
Snn- добре нямаше да повярваш приемам .Но искам да те попитам ти също като Бихтер ли ще действаш така ли ще постъпваш

# 503
Slawena ,  Heart Eyes много си наблюдателна , джанъм ! Wink

vedat , добре дошла отново !   bouquet Обърка ме с този мъжки род - тамам се зарадвах , че и едно мъжко мнение ще има ! Laughing

# 504
Snn- добре нямаше да повярваш приемам .Но искам да те попитам ти също като Бихтер ли ще действаш така ли ще постъпваш
Най-вероятно - не, ама аз съм друг човек, не съм тя...сигурно пък си имам други слабости.

# 505
Честит рожден ден!!Бъди здрава,обичана и все така позитивна и забавна!!Весел празник!!!

# 506

Slawena , внимавай какво си пожелаваш , нъл знайш ! Wink

# 507

Slawena , внимавай какво си пожелаваш , нъл знайш ! Wink

Тоя и без опаковката го вземам...натюр smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

За новия проект на Къванч за който дтерзийска бе постнала материал ми се струва че ще е доста интересно да си партнират с Толга Карел....Нали в тур преса ги стягаха за противници ...

# 508
Славена - халал да ти е само че го дръж малко по изкъсо  че много шава и се оглеждай да не ти изскочат Бихтер и Фирдевс отнякъде че тия двете на едно място с момчето.......

# 509

Тоя и без опаковката го вземам...натюр smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Знам аз ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт