Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 409
  • 732
  •   1
Отговори
# 630

Вярно е, че Седеф не са я давали, но първото впечатление говори много, понякога ти казва всичко, което искаш да разбереш за един човек. На мен, още от началото Седеф ми се стори симпатична, но колкото и да не са давали образа й, определено ми хареса повече от Бихтер - като държание, като телосложение, дори като визия...

Ами аз вече споделих , че първо като визия не ми хареса , Нихал е много по- хубава ! След като изгледах и серията , не ми хареса и като поведение , вече обясних защо ! Peace
А , ако правим сравнение на база настоящия образ и поведение на Бихтер , не мисля , че ще е коректно . Peace

За мен Бихтер изобщо не се е променила, тя и в началото си беше такава - завистлива, наперена, самоуверена, лукава... просто постигаше всичко "с лекота" и затова някои не забелязаха истинската й същност още в началото. Тя не може изведнъж да стане такава, каквато е сега - просто винаги е била такава...
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 631
emanyela20 , мисля , че ме разбра добре , никого не съм обидила или пък изгонила , но и моето търпение си има граници. Не мисля , че изказването ти беше коректно , затова и помолих да го корегираш !Тук няма селски махленки , никъде не е правена квалификация за умни и глупави , това са твои интерпретации.  С риск да затворят темата , ще докладвам на модератор , зщото аз обиди не търпя , а камо ли някой да ми крещи и да ми сочи с пръст !
Къде успяхте г-жо да видите че Ви соча с пръст и че Ви крещя точно на Вас,ако сте се разпознали някъде това си е Ваше мнение.Моля не ми говорите на ти защото никак не Ви познавам и не желая също да ме обиждат  непознати  и да се обръщат към мен на ти.
Емануела 20 или Малина 40 , ами обърквате ме , вече не знам към кого да се обърна - такова раздвоение на личността и мненията , та не знам всъщност на кого точно пиша !? Но и двете ви не съм обидила с нищо , за разлика от вас ! Кой крещи и вика , се вижда ясно , не съм визирала вас , която и да е от вас , имам предвид !

# 632
 Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

# 633
emanyela20 , мисля , че ме разбра добре , никого не съм обидила или пък изгонила , но и моето търпение си има граници. Не мисля , че изказването ти беше коректно , затова и помолих да го корегираш !Тук няма селски махленки , никъде не е правена квалификация за умни и глупави , това са твои интерпретации.  С риск да затворят темата , ще докладвам на модератор , зщото аз обиди не търпя , а камо ли някой да ми крещи и да ми сочи с пръст !
Къде успяхте г-жо да видите че Ви соча с пръст и че Ви крещя точно на Вас,ако сте се разпознали някъде това си е Ваше мнение.Моля не ми говорите на ти защото никак не Ви познавам и не желая също да ме обиждат  непознати  и да се обръщат към мен на ти.
Емануела 20 или Малина 40 , ами обърквате ме , вече не знам към кого да се обърна - такова раздвоение на личността и мненията , та не знам всъщност на кого точно пиша !? Но и двете ви не съм обидила с нищо , за разлика от вас ! Кой крещи и вика , се вижда ясно , не съм визирала вас , която и да е от вас , имам предвид !
Не се опитвайте да разберете коя съм в същност...няма да успеете...

# 634
Не искаме и да знаем......  Whistling

# 635
  • БГ
Момичета, трябва ли да си припомняме неща стари, колкото света?
Когато сърцето командва парада - разумът е в дългосрочна отпуска!
Какъв разум търсим от една отчаяна жена,а?
Как да мисли за това какво причинява на другите,като неистово се стреми да си възвърне Бехлюл.
За нея Бех е целият свят - всичко,което иска е да се обичат!

Не мисля,че Бехлюл е спрял да обича Бихтер!За него тя все още е голяма тръпка!Убедена съм в това!
Да,той и каза,че слагат край,но този край бе сложен заради обстоятелствата около разкриването на любовната им авантюра и застрашителния скандал,който ще последва.
Бихтер знае и усеща,че Бехлюл е принуден да бъде с Нихал.

Да, грозни са постъпките на Фирдевс и Бихтер,но пак огромната болка от отхвърлянето на любовта й я кара за първи път тя да моли майка си за помощ.

Ама защо ме е обхванало такова минорно настроение,направо си чудя на акъла-нали уж е филм?

# 636
Привет! За Седеф и аз съм на мнение,че при срещата им с Бехлюл тя се опита леко да го провокира и да разбере има ли останали чувства към нея. Когато той каза, че е сгоден за Нихал, думите й за нея бяха като за дете, леко пренебрежителни. А няма начин да не е видяла нейни снимки с Бехлюл. Смота обяснението за сегашния си приятел - може дори да са разделени, но тя не иска да се разбере. Може да се е държала добре след това с Нихал, което означава само, че контролира чувствата си по-добре от Бихтер на този етап. Но пък и с Бехлюл са се разделили отдавна. И това има значение. По подобен начин се държеше Бихтер спрямо предишната годеница на Бехлюл. Нихал също показваше тогава скрита неприязън. Външно любезна, разбира се. Ако в това се състои класата...

# 637

И аз като Силвия смятам,че Бихтер винаги си е била такава-егоистка,манипулаторка,лъжкиня и т.н.,но сега чертите на характера и се открояват с по-голяма сила.Също така мисля,че Бехлюл все още има чувства към нея,но колкото повече я опознава,толкова по-малко иска да са заедно.Повярвайте голямо мъчение е да имаш за партньор човек като Бихтер.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:51 от pufi80

# 638
[quote author=_Sylvia_ link=topic=589211.msg18963586#msg18963586 date=1307964348

За мен Бихтер изобщо не се е променила, тя и в началото си беше такава - завистлива, наперена, самоуверена, лукава... просто постигаше всичко "с лекота" и затова някои не забелязаха истинската й същност още в началото. Тя не може изведнъж да стане такава, каквато е сега - просто винаги е била такава...
[/quote]

С риск да ме сметнеш за "заслепена " , аз не мисля така !  Hug

# 639

Peace Опазил ни Бог !  Praynig

# 640
ди-ни-накрая забелязвам промяна на позициите ти.  Crazy Както и на моите -впрочем........  Peace Станала си по-разбираща към Бихтер, аз пък все по-малко я разбирам.Най-малкото нямаше да се държа толкова грубо с другите-все едно те са ви виновни, и поне щях да обикна Бюлент-със сигурност  Heart Eyes .Вече няма значение мотивировката при такова поведение-любов или омраза-при нея всичко вече е объркано и придобило някаква смесена форма-нещо изродено.....  Thinking

# 641

Ама защо ме е обхванало такова минорно настроение,направо си чудя на акъла-нали уж е филм?

bouquet!Филм е , но е тъжно ! Hug

# 642
  pufi80-писала си,че  е голямо мъчение да имаш партньор като Бихтер,аз бих казала,че по-голямото мъчение е да имаш партньор като Бехлюл.
   Бискит-не се заричай,когато човек е в емоционално торнадо като Бихтер,реакциите и поведението му се променят,всички без изключение започват да го дразнят и му  пречат и понеже него го боли,започва да наказва другите с лошо поведение,за да има някакъв отдушник на тези силни емоции.След това неизбежно идва срива. Не я оправдавам,просто обяснявам какво се случва с нея,според мен. Всеки реагира по различен начин на болката и страданието-един плаче,друг се тръшка,трети се държи лошо-обикновено последното го прави,когато не приема ситуацията и когато го е яд ,че нещата са се стекли така,а според него е имало и друг начин.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:53 от charovnica

# 643
Да съм искала Вашето мнение по въпроса?Май се изказахте неподготвена!!! Peace

# 644

Общи условия

Активация на акаунт