Отговори
# 105
Здравейте момичета,много отдавна ви чета и много се радвам на това, което пишете и публикувате   bouquet с радост бих се присъединила към вас ако приемате още фенове двамата ни любимци Мурат и Туба
Приемаме! Темата е отворена за всички, за които съществува магията "Аси"

Ihinacea, Aleksandragg, добре дошли!  newsm51 newsm51

# 106
Вече има и дневник на 5-я ден на фестивала, но за Аси и екипа няма нищо:  newsm78

http://www.tvfestival.com/dan/2011/DAILY_5.pdf

# 107
Здравейте момичета,много отдавна ви чета и много се радвам на това, което пишете и публикувате   bouquet с радост бих се присъединила към вас ако приемате още фенове двамата ни любимци Мурат и Туба

Добре дошла при нас Aleksandragg  Hug Hug Hug,
а и не само ти всеки може да се присъедини в предпочитаната тема и не се нуждае от позволение , стига да спазва правилата на форума и добрия тон

wavey  love001 привет на всички нови фенки  които са заразени от магията на Аси wavey wavey

# 108
Ihinacea, Aleksandragg, добре дошли и от мен

# 109
# 110
Rina благодаря всички трепнем в очакване за награждаването довечера ето къде можем да гласуваме за "Аси" http://series-tv.premiere.fr/Asi-2689541 няма съществена инфорация, но все пак е нещо

# 111
# 112
  • Пловдив
 Хайде и аз да изкажа нетърпението и безпокойствието си.
 Мисля, че за да бъде приета оценката на журито и да се приеме , съответно, първото място за заслужено,  трябва да има повече материали, срещи, интервюта , т.е. повече шум , предварително. Мълчанието около " Аси" не е нормално и като че ли не предвещава добър резултата / дано не съм права /.
  Представете си, че и в журито са се информирали за кухнята на сериала, за недотам добрите взаимоотношения ?! Сигурно са се информирали за отзвука в Турция около фестивала и очакванията там- а материали в медиите особено нямаше.
  Моля се, моят песимизъм да бъде опроверган.
 Чакам с нетърпение новини ито, разбира се, хубави!

# 113
# 114
Благодаря и на останалите момичета, Renibo дано да не си права, защото ще развалят щаствилия ден на нашите любимци и нищо чудно да вземе друг да спечели, от друга страна и за другите два номинирани сериала няма никаква информация - поне аз не съм срещала newsm78 и да се надяваме, че проблема е организационнен, защото ако има пръст в цялото това затишие фимилията Терзи направо  #2gunfire

# 115
Хайде и аз да изкажа нетърпението и безпокойствието си.
 Мисля, че за да бъде приета оценката на журито и да се приеме , съответно, първото място за заслужено,  трябва да има повече материали, срещи, интервюта , т.е. повече шум , предварително. Мълчанието около " Аси" не е нормално и като че ли не предвещава добър резултата / дано не съм права /.
  Представете си, че и в журито са се информирали за кухнята на сериала, за недотам добрите взаимоотношения ?! Сигурно са се информирали за отзвука в Турция около фестивала и очакванията там- а материали в медиите особено нямаше.
  Моля се, моят песимизъм да бъде опроверган.
 Чакам с нетърпение новини ито, разбира се, хубави!

Привет на всички!
Позволявам си да напиша няколко реда тук в темата.
За мен сериалът вече е спечелил, след като е сред номинираните (като си помисля за Дързост и красота - това американско недоразумение...).
Печели не само той и хората, които са участвали в създаването му, а печели и Турция. Турските сериали не просто "пробиха", но превземат и трайно се "настаняват" не само в Европа (дочувам дори и за договори с Бразилия...). Това вече си е успех...
Дай боже и първо място, но за мен дори и номинацията си е голям успех...
Приятен ден момичета!

# 116
Момичета, има проблем с настройките на профила си не мога да кача подпис и аватар, моля ви някой ще помогне ли newsm03 newsm17 а и снимките ми излизат само като линкове newsm78

# 117
# 118

Привет на всички!
Позволявам си да напиша няколко реда тук в темата.
За мен сериалът вече е спечелил, след като е сред номинираните (като си помисля за Дързост и красота - това американско недоразумение...).
Печели не само той и хората, които са участвали в създаването му, а печели и Турция. Турските сериали не просто "пробиха", но превземат и трайно се "настаняват" не само в Европа (дочувам дори и за договори с Бразилия...). Това вече си е успех...
Дай боже и първо място, но за мен дори и номинацията си е голям успех...
Приятен ден момичета!
newsm10 newsm10 newsm10

Бих добавила само, че печелят и милионите зрители, гледали и останали с "Аси"! Hug

# 119

Еееееее момичета каква е тази тишина в нашето дворче  newsm17 newsm09 newsm17 , засрамете се имаме над 5000 клипа на разположение а за колажи да не говорим , я сядайте и започвайте активна дейност, новите фенки , хайде момичета  на работа  atwork

Общи условия

Активация на акаунт