Отговори
# 120
  • Пловдив
Добър ден HugДнес реших да влеза по-късно с надеждата да намеря много новини,но SadОбаче от друга страна,погледнато философски,липсата на   новина е добра новима LaughingАз лично и да не са първи не бих се разстроила особено(в моето сърце те отдавна са първи Heart Eyes),искам само да ги видя двамата на обща снимка,един до друг Praynig Praynig Praynig

Александра,добре дошла  bouquetВключвай се смело ,тук всички са супер  момичета,пиши  за всичко ,което  те вълнува Hug

ПП Представям си как се вълнува Елма и бърза да се добере до нет за  новини,а то пак тишина Rolling Eyes

# 121
ASYE , DEMIR ,ASIA -- TELL HIM.....by chrisa

">#at=24[/video]

# 122
Злате , това мълчание не е нормално  Rolling Eyes Rolling Eyes , може ли да нямат нито думичка  ooooh! ooooh! ,  никакви снимки от вчерашния ден отразяващи  заминаването на екипа...... , турските фенове направиха  какво ли не, допитвания и писма писаха докъде ли не и сега когато трябва да берат плодовете на труда си ,  Thinking Thinking Thinking  мълчание ,  Peace Peace Peaceкъде им са дейните папараци които не изпуснаха нито за миг Туба ,отразиха и всяка вечеря ,всяка разходка или пазарене , за Мурат също ,къде ходил и пил кафе и още ред глупави новини , а тази толкова важна не само за екипа на сериала а и за цялата турска филмова индустрия новина нищо  smile3505 smile3505 smile3505

# 123
Ето къде били двамата хубавци а ние ги чакаме с нетърпение

# 124
  • Sofia
Здравейте и от мен, започвам да си мисля, че пътуването е днес, защото ми е много странно 24 часа никакви новини и то за такова събитие.

Дано скоро има новини, че ще изперкаме вече!!!

Приятен ден на всички фенове на този великолепен сериал, за мен най-голямата награда ще е да видя Мурат и Туба заедно, а за първото място, ако даде господ, наистина ще гърмим шампанско!!!

# 125
Преди малко започнаха да качват снимки с дата 10 юни, но засега няма нищо, от това, което чакаме. Wink
Може да ги видим едва довечера преди церемонията.  Peace
Факт е, че в турската преса няма и ред за заминаването им, но може да го обясним с това, че организират великолепно посрещане!   Thinking

# 126
  • В тъмната гора.
Последно прочетох, че Аси е в челната тройка в категория розов сериал..
И какво стана сега..минало ли е награждаването.

# 127

Може би днес Туба и Мурат ще бъдат ангажирани с раздаването на автографи и интервюта  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes, а ако довечера спечелят статуетката ,не искам и да си мисля какво ги очаква  newsm78 newsm78 newsm78

# 128
Последно прочетох, че Аси е в челната тройка в категория розов сериал..
И какво стана сега..минало ли е награждаването.

Мишел,  newsm51

Не е минало- церемонията е довечера от 19 часа.

# 129
  • В тъмната гора.
Сега скъпи дамички, ако питате кака си...т.е. мен, която създаде първата тема за сериала тук и лично писа на НОВА да закупят "Аси" и те взеха та ме послушаха... Laughing

Чакайте новини утре, защото Турция по принцип е подценявана на такива събития, самото номиниране на сериала си е чудо и това е висока оценка. Ако спечелят, никой няма да мълчи..

# 130
    Привет! Аз си мисля, че пътуват днес, тъй като Туба вчера е имала снимки за ПнС. Може би ще се появят само вечерта за церемонията. А отзиви ще има или късно вечерта или утре.

# 131
Това излезе преди малко във фейсбук

Today is the big day! The series ASI is nominated at the Monte Carlo Film Festival! We believe that they will choose as the best, but if they won't we want nevertheless thank at first Tuba Büyüküstün and then the crew for representing us at such a festival! Good luck!

# 132

Почетен член

Група: Members
Съобщения: 2028
Потребител # 6
Дата на регистрация: August 22, 2010

http://series-tv.premiere.fr/Asi-2689541
Ето къде може да гласувате за Аси.

# 133
Това излезе преди малко във фейсбук

Today is the big day! The series ASI is nominated at the Monte Carlo Film Festival! We believe that they will choose as the best, but if they won't we want nevertheless thank at first Tuba Büyüküstün and then the crew for representing us at such a festival! Good luck!

Били, това е пост на едно момиче във форумите. Пожелания за успех на екипа! Във фейса е излязло с превод! Hug

Веска57, сутринта Александра пусна линка за гласуване. Мисля, че момичетата вече гласуваха!  Peace Мисля, че резултатите са вече известни и се чака церемонията за официалното им обявяване.
Ако групата пътува с частен полет е възможно да пътуват днес,  и след церемонията довечера и приема да отпътуват веднага. Hug

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 13:32 от rina-rina

# 134
ПРИВЕТ,момичета!
БРАВО СВЕТ за призива към новите момичета!
Остават още 5-6 часа!!!

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт