Отговори
# 225
То поне да разберем дали наистина и двамата са там  newsm78 newsm78

Накрая ще вземе да се окаже, че и двамата са били там, но никой не е успял да ги види Joy Joy

Мале, пепел ти на устата  Joy Joy Joy Дано всички ги видят  Laughing

Емиии, то надежда,надежда, ама чак пък толкова Mr. Green Освен да вземат наградата, та дано поне тогава видим или чуем нещо, че както са тръгнали нещата ooooh! Явно инкогнито са на тази церемония Joy

# 226
# 227

това как да го разбирам?

Ти в какъв смисъл питаш Hug Защото според мен означава, че след 9.30ч списъкът с наградените ще е качен на сайта Peace Което значи, че дотогава церемонията трябва да е приключила Rolling Eyes

Като виждаме с каква скорост публикуват материалите от фестивала много се съмнявам, че в посочения час ще имаме изнесени резултати! Thinking
дано ме опровергаят!  Hug

# 228

това как да го разбирам?

Ти в какъв смисъл питаш Hug Защото според мен означава, че след 9.30ч списъкът с наградените ще е качен на сайта Peace Което значи, че дотогава церемонията трябва да е приключила Rolling Eyes

Като виждаме с каква скорост публикуват материалите от фестивала много се съмнявам, че в посочения час ще имаме изнесени резултати! Thinking
дано ме опровергаят!  Hug

Рина, дано наистина те опровергаят  Praynig Praynig

# 229
Ох, де с тази скорост на получаване на новините се сещам какво пише на вратите на Ада - " Надежда тука всяка оставете". Дано да ме опровергаят......

# 230
Голяма тишина настана в темичката Rolling Eyes

# 231

Чакаме, затова е тихичко! И Мурат чака, но в залата на Грималди форум!
И Туба, и Джевдет, и Илгаз също чакат!  Hug
А колко ли чакат да се появи нещо в безграничното нет пространство. Joy Joy

# 232

Първи снимки за вечерта.

# 233

Първи снимки за вечерта.

Бре, излезе нещо преди края на церемонията...чак да не повярва човек Joy

# 234

Първи снимки за вечерта.

Дано се започне най-накрая  Praynig Рина  newsm51

# 235
 Линет е прекрасна! Чакаме сега и Туба...

# 236
Снимките са качени преди 10 минути и други няма- само с тази двойка 6 снимки! Да им имам скоростта на качване на снимки!  ooooh!
Ще се окажат прави някои от форумите, които писаха, че към полунощ ще има инфо...

# 237

Аз чакам и Маги Кю Whistling

# 238
# 239
bonobo, eliadn, galka05, gospodinova54, guga51, Katerina61, kiiiki, lirio, M.Vasileva, malka abi, milael, radostina.3, rumipetkova, sabina66, sofia26, stef-48, susuir, t.gigova, VANIA_VT, venera66, veni1993, Yanina_ (+ 2 Скрит/и) и 38 Гости преглежда(т) тази тема

Ако знаеха щяха да побързат.
Рина, благодаря  newsm51  newsm51  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт