Отговори
# 570
Това си е направо семейна сага! Няма да се реализира за 1-2 сезона. Поне 3, а може и повече!

# 571
  • София
Това си е направо семейна сага! Няма да се реализира за 1-2 сезона. Поне 3, а може и повече!

а и имайки предвид съзвездието, което са събрали  Thinking Само дано изберат правилния екип, за да не съсипят романа и то най-вече сценаристите и режисьорът да са на ниво, за да адаптират добре романа за сценарий на сериал и да го заснемат по правилния начин  Peace

п.с. добавка: в ТР преса излезе инфо, че сценаристи ще са Ece Yorenc и Melek Gencoglu и може би сериалът ще се излъчва по KanalD, но това е още в сферата на догатките  Peace

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 20:31 от missence

# 572
  • София
Аз мисля,че проекта по книгата е съвсем раличен - в него ще участват Киво и Карел...
Мурат с Йозге са в друг проект, който май също ще е сериал Peace

поправка: може и да си права. Започна да излиза толкова протеворечиво инфо, че става страшно  Laughing

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 20:34 от missence

# 573
Аз мисля,че проекта по книгата е съвсем раличен - в него ще участват Киво и Карел...
Мурат с Йозге са в друг проект, който май също ще е сериал Peace
в статията постната от Ваня пише, че М.Й. ще играе в екранизацията на "Джевдет бей и неговите синове" като ще си партнира с Йозге и освен тях в проекта ще играят Къванч и Толга  Thinking Това ме навежда на мисълта, че ролите може и да са разпределени  newsm78

“Selvi Boylum Al Yazmalım” ile ilgili olarak cast çalışması devam ediyor.  Murat Yıldırım ve Özge Özpirinçi’nin adı geçiyor ama bu tablo değişebilir. Nihai tabloya kısa bir süre sonra ulaşılır diye düşünüyorum.

“Cevdet Bey ve Oğulları“ dizisinde iki kardeşi canlandıracak oyuncular şimdilik belli. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolga Karel;  kadrolu Ay Yapım oyuncuları olarak bu yeni dizide iyi-kötü dengesini ortaya koyacaklar.

Изобщо не разбирам турски, а през гуглето превода е трагичен ooooh! Но някак си така разделени ми се струва,че са два различни проекта Peace
А пък и в темата за ЗП вчера публикуваха инфото - Киво, Карел и още една мацка в този сериал за Джевдет Thinking

# 574

Момичета,незная дали си въобразявам,но след като
изгледах няколко пъти клипа от Монте Карло останах
с впечатлението,че това си беше една чисто протоколна
среща между Туба и Мурат/от кумова срама/ newsm78
Струвами се ,че напрежението съществува между тях все
още!!Той не смееше да я погледне ,беше много скован и
дистанциран CryТя от своя страна беше усмихната,гледайки
го предизвикателно и леко иронично.Не зная дали съм права?
Моля Ви опровергай те ме!!! #2gunfire

bouquet  bouquet  bouquet

# 575
Мише, малко си падам заплес ooooh!, да благодаря за резюмето на книгата за Джевдет Hug Hug - наистина звучи интересно Peace

# 576
Привет  Hug

Рина, Поли честити ви рожденници! Много щастие и късмет!

Никакви новини, но според мен е нормално, помня Туба като беше в Мароко, колко чакахме и след броени дни се появиха първите снимки, а интервютата излизаха в продължение на месец, така че, изобщо не се учудвам на турската журналистика  ooooh! ooooh! ooooh!

И на мен ми се гледа Мурат, но той нали каза че, преди януари 2012 няма да участва в сериал........и да AY YAPIM май ще продуцира следващият проект на Туба, и правилно е отбелязала Бонобо, нали се писа дълго време че, Туба и Къванч ще са партньори в сериал  newsm78.......и какво излезе накрая - да не се окажат в един проект  newsm78 Джевдет бей и неговите синове  newsm78

# 577
  • София
bonobo, и аз не разбирам, но в друг сайт пишат отново името “Selvi Boylum Al Yazmalım” т.е. ти си права. Другото инфо го имаше преведено в румънски сайт, ама явно и те толкова са го разбрали, колкото и аз  Embarassed
elma , според слуховете проектите са различни, аз съм се подвела от въпросния неточен превод  Embarassed

# 578
Привет!

В тази статия пише за този сериал с Къванч по романа на Орхан Памук, но не споменават, че Мурат ще участва newsm78

http://www.televizyondizisi.com/index.php/iste-kivanc-tatlitugun … rkadasi/44662/36/

# 579
  • София
Привет!

В тази статия пише за този сериал с Къванч по романа на Орхан Памук, но не споменават, че Мурат ще участва newsm78

http://www.televizyondizisi.com/index.php/iste-kivanc-tatlitugun … rkadasi/44662/36/

да, аз съм ви подвела с превода от румънския форум  Embarassed

# 580

Били, Елма,  Hug Hug

# 581
Не е истина колко колажи има от този клип за няма и два дни  Shocked Shocked Shocked

# 582
# 583
Цитат
Момичета,незная дали си въобразявам,но след като
изгледах няколко пъти клипа от Монте Карло останах
с впечатлението,че това си беше една чисто протоколна
среща между Туба и Мурат/от кумова срама/
Струвами се ,че напрежението съществува между тях все
още!!Той не смееше да я погледне ,беше много скован и
дистанциран Тя от своя страна беше усмихната,гледайки
го предизвикателно и леко иронично.Не зная дали съм права?
Моля Ви опровергай те ме!!!

Лирио, не можем да те опровергаем. Hug Но ако това ще те успокои, то не беше и среща. Срещата ние не я знаем каква е била. От това двеминутно излизане на сцена, при това в една затъмнена зала и клипът не беше много ясен, не могат да се правят кой знае какви изводи. Че Мурат беше притеснен - това май всички го забелязахме, засега го отдаваме на езиковите му проблеми. Туба имаше и по-малко думички. Важното е все пак, че в знак на признание зрителите и техните искания, застанаха един до друг на подиума, макар и за малко. Ако имаше повече снимки, впечатлението щеше да е по-пълно. А така, ... ще чакаме по-нататък. Все нещо има да се случва... Поне що се отнася до Туба чакаме обещаните новини от Гьонулче след Монако.  Grinning

# 584
Лирио, моят отговор на твоите въпроси Peace Hug

Според имаше по-голямо напрежение от страна на Мурат, защото той имаше повече думички и то на английски, а както знаем не му е силна страна Mr. Green...Но като цяло и двамата си бяха леко сковани и за мен това е нормално с оглед на факта, че за първи път са на такава сцена и то пред погледите на хора, които преди това са гледали по телевизията Joy
И не е вярно,че не я погледнал - в момента, в който и двамата казват едновременно монсеньор се спогледаха и усмихнаха...а пък и Мурат така съсредоточено гледаше в листа да не обърка нещо,че време не му остана Mr. Green Peace...
Ама и аз каква опревержителна реч дръпнах ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт