Отговори
# 660
Привет и от мен.Много магнетични са и двамата.Невероятни.Мурат наистина е малко претиснен може би заради Туба но са неотразими.Жалко че не дават цялото обявяване от Туба наградата за артист а само как тя дава статуетката и през това време Мурат слиза от подиума обръща се и изчаква Туба.Това щеше дае по интересно как се държи докато тя обявява наградения защото и при това обявяване со били заедно.

# 661

Много ми допадна написаното в/у колажа:

Не мисли,че някой ден сърцето ми ще те забрави...
 може да престане да бие, но не и да те обича
 Обичам те
Heart Eyes

И тук се коментира, че единствената информация е от феновете.

Е, това е повече от недопустимо ooooh!

П.П. В сайта на фестивала вече е качена листата с победителите...така че има някаква надежда скоро да видим снимки и видеа Peace

# 662
# 663
congratulations to The Best dual ..Murat Yildirim & Tuba Buyukustun

# 664
Музиката от клипчето, публикувано от Рина Hug, много им подхожда Peace Наистина като за дългоочаквано събитие...

Просто си пасват перфектно двамата Heart Eyes

# 665
А тук за какъв проект става дума? newsm78 newsm78 newsm78

Nurgül'e niyet, Belçim'e kısmet!
13 Haziran 2011 10:40
Rol Belçim Bilgin'in oldu.
Yılmaz Erdoğan?ın iki yıl önce Bozcaada?da Nurgül Yeşilçay ve Beyaz?la başladığı ?Bağbozumu? filmi bu yaz tekrar çekiliyor.Erdoğan?ın senaryosunu yazdığı filmde eşi Belçim Bilgin ve Murat Yıldırım rol alacak. Bu arada Bozcaada da değişti; film Kapadokya?da çekilecek
.

http://www.adanahaberim.com/haber-Nurgul39e-niyet44-Belcim39e-kismet-20323.html

# 666
Създаването на колажи продължава с пълна сила

# 667
# 668
# 669
# 670
на мен пък ми е интересно защо турските медии подминаха някакси меланхолично новината т.е. явно е нямало турски екип на място да отрази номинацията, мненията на Туба и М.Й. за церемонията и т.н. Да се направи кратък филм за участието им на фестивала с 2 думи. Все пак това е голям успех за турското кино  Thinking

Мише, на мен също ми е интересно как се подминава подобен успех...ама какво друго и да стане при условие,че самите актьори за известно време "забравиха" за този сериал, след това пък видиш ли се оказа най-важния за тях и ги е направил наистина популярни  Crossing Arms

# 671
Bonobo те може и да се правят, че са забравили сериалът направил ги известни но едва ли могат да забравят това ние също, няма по-истински сълзи , това не може да се отиграе то се чувства, щастието също

# 672
Тези двамата бяха ли в Монте Карло или не-вече взех да се съмнявам.Защо няма никаква инфо и снимки?А иначе са страхотни!Е,Муратчо е силно притеснен и не поглежда към Туба,страх го е,а тя е толкова красива и усмихната и спокойна.

# 673
Най - после нещо с добра картина:

# 674

Общи условия

Активация на акаунт