Отговори
# 555
# 556

Рина, много хубав Демир си напускала  Hug Hug

# 557
tuba büyüküstün-Asi and Demir - Nana Mouskouri - Je T'Aime A En Sourire

# 558
Asi&Demir - Love me tender -Nana Mouskouri

# 559
nana mouskouri & julio iglesias - se que volveras

# 560
Nana Mouskouri & Julio Iglesias - La Paloma - In live

# 561
 Ваня, благодаря за инфото! Мурат в сериал или филм ще се снима? И аз не съм гледала новата му партнъорка  Peace

# 562
  • София
Ваня, благодаря за инфото! Мурат в сериал или филм ще се снима? И аз не съм гледала новата му партнъорка  Peace

в статията пише май за филм, ама като знам романът какъв е дебел, не знам как ще го съберат в един филм  newsm78

Страници:   694

# 563
# 564
  • София
само да кажа още нещо интересно за автора на книгата, която ще се филмира:

Орхан Памук беше в Сф от 18 до 20май. 2011г. Той получи орден «Златен век» от Министерството на културата и Доктор Хонорис Кауза от Софийския университет.

част от негово интервю в Сф:

Как си обяснявате огромния успех на турските сериали в нашия ефир?

Знам, че са популярни и в други страни. Съжалявам да го кажа, но тъй като нямам време да ги гледам и не мога да им дам оценка. Но мога да ви споделя нещо лично. Не следя тъй наречените сапунени опери, но трябва да си призная, без да издавам заглавието, че почти съм подписал договор за един от романите си да бъде направен на сериал. И сега като подпиша трябва да спра да ги наричам така - сапунени сериали.

Писателят сподели, че притежава над 16 000 книги, пръснати из апартаментите му в Истанбул. И предвид интереса му към историята, го питаме за преплетеното минало на България и Турция.

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/minutizacultura/story/120574 … gite_kulturi.html
освен М.Й. ще участват Къванч Татлатъ и Толга Караел. От казаното в интервюто си мисля, че може и да е сериал  Thinking

# 565
Наистина от казаното личи, че става дума за сериал.  Peace
Мише,  newsm51

Много звезди се споменават в този проект!  Thinking  Колко ли главни роли ще има в него?  newsm78

Стеф, прекрасни песни! smile3525

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 20:16 от rina-rina

# 566
Ринка, Поли Честит празник на дечицата Ви, да са много здрави, щастливи и много да Ви радват  Hug

# 567
  • Пловдив
Здравейте HugОт колко време пускаха инфо,че Къванч може да е евентуален партньор на Туба,а в крайна сметка на Мурат hahaha Joy Joy JoyЩе ме уморят тия двамата ooooh!

# 568
  • София
Наистина от казаното личи, че става дума за сериал.  Peace
Мише,  newsm51

Много звезди се споменават в този проект!  Thinking  Колко ли главни роли ще има в него?  newsm78

Ринка, ето резюме на романа, където се разбира, че главните герои са повече от един  Peace Въпросът е кой ще играе Джевдет, за другите остават ролите на синовете му  Laughing

Последният роман на носителя на Нобелова награда за литература Орхан Памук - Джевдет бей и неговите синове, проследява една семейна сага, обхванала живота на три поколения.

Това е историята на един амбициозен търговец, основал своя династия в зората на двайсети век. Историята на Джевдет бей, неговите синове и внуци се развива на фона на историята на Турция – от времето на последния султан, през младотурската революция, политически сътресения и преврати. Скърби и радости, любов и смърт, годежи, сватби и раздели изпъстрят картината, създадена от майсторското перо на Орхан Памук. Между търговията, мечтите и надеждите Джевдет бей и неговите потомци извървяват пътя на нова Турция, търсят смисъла на своето съществувание, лутат се между традиционното и европейското светоусещане, между политиката и изкуството  в търсене на своята идентичност.

сега ако и екипът е на ниво, сериалът се очаква да е един от хитовете на новия сезон  Peace

# 569
Аз мисля,че проекта по книгата е съвсем раличен - в него ще участват Киво и Карел...
Мурат с Йозге са в друг проект, който май също ще е сериал Peace

Общи условия

Активация на акаунт