Отговори
# 600
# 601
Всичко продължава да ми е нереално Rolling Eyes До такава степен свикнах да ги виждам заедно само по фенски колажи, къде добре направени,къде не особено, че все още не мога да свикна с факта,че последните колажи са от истинско събитие Joy Joy

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 22:32 от bonobo

# 602
  • Разград
Asi&Demir-Hem Sana Hem Bana Yazik

# 603
  • Разград
ASI & DEMIR - More li

# 604

Хърватките се избиха да правят колажи от единствените
снимки от фестивала.
Ябълката символизира-двете половинки на една ябълка. newsm78
МЕЧТИ!!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 605

Прекрасни са, няма какво повече да се добави! Туба е с  много смело деколте.... и двамата са невероятно красиви. Това е най добрата снимка от Монте Карло.

# 606
За двете минути заедно, изписахме цяла тема, какво ли бихме направили с повече кадри на двамата.

# 607
  • София
на мен пък ми е интересно защо турските медии подминаха някакси меланхолично новината т.е. явно е нямало турски екип на място да отрази номинацията, мненията на Туба и М.Й. за церемонията и т.н. Да се направи кратък филм за участието им на фестивала с 2 думи. Все пак това е голям успех за турското кино  Thinking

# 608
  • Разград
Asi ve Demir

# 609
  • Русе
В този късен час,реших да напиша и моето мнение - относно мълчанието на турската преса за Монте Карло.Аз смятам,че това е най-вече,защото сериалът е на Асис,а не на някоя от другите заможни филмови компании и  както знаем - реламата ,струва пари.Дали им е приятно,като знаят колко пари са вложили в сериали и в един момент ,не те са на този престижен форум,а един сериал,като Аси/който,беше подценен от много хора/.

# 610
  • София
не знам, но за мен това е единствения сериал, който е успял при този никакъв, да не кажа отрицателен ПР  Laughing Няма общи изяви м/у главните актьори, отричат да се познават, не желаят да говорят за ролите си, не желаят да говорят за сериала, а той станал хит в над 15 страни  Joy Парадокс и то голям. Представям си какво щеше да е, ако беше рекламиран както трябва  Laughing

# 611
  • Разград

# 612
# 613
Добро утро!

С пожелание за чудесна седмица!

# 614

Колко момента видяхме от видеоматериала от само 1 минута! newsm78
Дори лошото качество не спира феновете! Peace

Общи условия

Активация на акаунт