опити за бебе

• 29 792
  • 188
  •   1
Отговори
# 105
здравейте днес ми дойде   не точно дe сутринта съм будна от 6:30  имам само зацапано от тогава   кафеникаво   newsm78  взех тест на шуър чек писалка  , но не съм го направила. Sad

# 106
  • София
Няма смисъл да го правиш, запази си го за друг път. И горе главата, какви са тия тъжни физиономии  Laughing Другия път може да стане  Peace

# 107
  • гр. София
А принципно с такова зацапване ли ти е МЦ?
Може и да е бременност.

# 108
Това прословуто зацапване, което много често се надяваме да е признак за имплантиране ,а не цикъл, за съжаление, при мен последния път беше точно така. В четвъртък това зацапване, в петък с пълна сила си дойде МЦ.
Didka89, аз мисля че трябва да минеш през още изследвания и то адекватни, не само казах им, казаха ми.
Хубаво е поне, че си на възраст, в която все още няма нищо обезпокоително - но това никога не може да бъде определящо, така че действай. Успех!

# 109
запазих си го  ,тръгна като изведро  нищо не е станало   писна ми вече  !!!!!!

# 110
 сигурно ми има нещо  .....щом не става

# 111
  • гр. София
От колко време опитвате?

# 112
....писна ми вече  !!!!!!

Ааааа, не така!

От колко време опитвате?
От 5 месеца опитват, което не е много и не значи, че има проблем, но не значи и че няма. Тя като отиде на лекар, ще разбере.

# 113
  • София
Е то е нормално да й писне. Който не го е изпитал това очакване с месеци, той не знае какво е. Аз чаках 2 години, през което време трябваше да изживея и една извънматочна бременност с всичките й последствия. И страха е нормален, че нещо не ти е наред, и нервите, и всичко. Хубавото е, че всичко ще завърши с едно хубаво здраво бебче за didka89, все някога, по един или друг начин  Peace Търпение му е майката

# 114
кога ще стане  ????циганките раждат по 10. аз едно единствено искам  . нз кво толкова съм съгрешила  . направо не ми се говори вече  нерви нямам ...

# 115
  • София
Е кога, де да знам  newsm78, дай да хвърлиме един боб ако искаш...  Laughing

циганките раждат по 10.
Раждат, ама хич и не мислят да правят секс с цел да забременеят. Даже това за тях е неприятното последствие от секса. Неизбежното. Нищо не си съгрешила, май го бях писала преди някъде  newsm78 - най-голямото щастие се постига с цената на най-голямата болка. Говори ти се, не ти се говори - когато-тогава!  Hug

# 116
Чувала съм една приказка - "Най-много сълзи са пролети от сбъднати мечти!" - много ми харесва, защото има няколко смисъла, нека всеки намери своя! Simple Smile

# 117
Здравей те момичета, искам да споделя щастието си с Вас, днес видях така желаните 2 чертички Party Party
В началото невярвах на очите си и все още немога да го повярвам, от вълнение ми се подкосяват краката и ми треперят ръцете.....имам и силно сърцебиене. Щастието е огромно,  Laughing, много от Вас го знаят, а на другите пожелавам да им се случи в най-скоро време. Бъдете живи и здрави и вярвайте Hug
Научих толкова много от Вас, сигурно Вие сте ми донесли късмет, дано сега аз си "провлача краката " Wink
Успех Simple Smile

# 118
  • София
МиреЛллаа, честито, лека бременност, живо и здраво бебче  Hug Очаквате нещо Невероятно и Велико  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И дано повече момичета сбъднат най- съкровената си мечта   bouquet

# 119
МиреЛллаа, честито, лека бременност, живо и здраво бебче  Hug Очаквате нещо Невероятно и Велико  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И дано повече момичета сбъднат най- съкровената си мечта   bouquet
Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт