опити за бебе

• 29 768
  • 188
  •   1
Отговори
# 120
кога ще стане  ????циганките раждат по 10. аз едно единствено искам  . нз кво толкова съм съгрешила  . направо не ми се говори вече  нерви нямам ...

По- спокойно мацка, така не си помагаш!   bouquet

# 121
МиреЛллаа, честито, лека бременност, живо и здраво бебче  Hug Очаквате нещо Невероятно и Велико  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И дано повече момичета сбъднат най- съкровената си мечта   bouquet
Много благодаря Simple Smile

Честито Мирелка, лека и спокойна бременност!  Hug

# 122
Дидка ,когато се прави бебе трябва да си спокойна и търпелива ,защото детенцето ти ще има нужда от тези ти качества в последствие . Желая ти успех и да знаеш ако мислиш прекалено много за това няма да стане !

# 123
Здравейте след месеци изследвания най накрая се установи че овулация няма Confused
Много ви моля ако някой е приемал estrofem 2mg,сподели на мен ми е изписан в КИРМ плевен и не ми се ще да повярвам че може да подтиска производство на фуликули Трябва да го пия от 3ден,с клостилбегит по1????И още куп прахчета и т.н

# 124
Забравих само да допълня че на 8и9ден ми е изписан menogon 75 инжекции

# 125
  • София
МиреЛллаа, честито!   bouquet Леко бременеене, още по-леко раждане и много  Hug за коремчето! Бъдете щастливи! Чакат те вълшебни 9 месеца, които ще си спомняш цял живот! Извлечи най-хубавото от тях!  Peace

# 126
МиреЛллаа, честито!   bouquet Леко бременеене, още по-леко раждане и много  Hug за коремчето! Бъдете щастливи! Чакат те вълшебни 9 месеца, които ще си спомняш цял живот! Извлечи най-хубавото от тях!  Peace
Благодаря ти и на теб Hug. Преди час бях на лекар за подвърждаване на бременността Laughing.Всичко е наред, едва в началото съм на дългия път, вярвам, че ме чакат само хубави мигове. Желая го и на всички, които като мен чакаха и все още чакат двете чертички Simple Smile

# 127
Момичета, привет!
За първи път пиша в тази тема, надявам се, че ще получата информацията, която ми трябва именно тук. С мъжът ми искаме да имаме бебе и правим опити за това. Нещото, което ме притеснява е, че преди няколко месеца, мъжът ми изкара бактериален простатит, мина лечение и в момента (втори месец от общо три) приема Urostim (ваксина).
Въпросът ми е този прием на лекарства, ще окаже ли някакво влияние при зачеването или по-добре би било да изчакаме?

# 128
  • гр. София
Най-добре изчакайте и подновете опитите, когато и двамата сте напълно здрави!

# 129
Миличка пожелавам ти касмет и аз сам с такаж проблем. Но при мен е по отчаиващто затожа че глажата напред и не му мисли то тогава идва когато най малко очакваш smile3503

# 130
as 4akah celi 3 godini byh mi ve4e prigotveni za invitro i osven tova ce mi dr. mikazaha 4e po estestven na4in nyma kak da stane no tozi moment as byh se otkazala ot si4ko i drugata sedmmica hodih v genikolog i ve4 byh bremena za tuy 4e nese pretisnyvai Peace

# 131
as 4akah celi 3 godini byh mi ve4e prigotveni za invitro i osven tova ce mi dr. mikazaha 4e po estestven na4in nyma kak da stane no tozi moment as byh se otkazala ot si4ko i drugata sedmmica hodih v genikolog i ve4 byh bremena za tuy 4e nese pretisnyvai Peace

# 132
privet momi4eta .............. iskam da popitam kolko vreme trybva dase piyat OK za legurirvane na cikala na men mi zakasnyva postoyanno i za tva iskam da va popitam dali trybva dalgo vreme dase piyat OK zashtoto znam 4e ot  tyh mn se oksmyva  i se povishavat mashkite hormoni  Rolling Eyes

# 133
privet momi4eta .............. iskam da popitam kolko vreme trybva dase piyat OK za legurirvane na cikala na men mi zakasnyva postoyanno i za tva iskam da va popitam dali trybva dalgo vreme dase piyat OK zashtoto znam 4e ot  tyh mn se oksmyva  i se povishavat mashkite hormoni  Rolling Eyes

# 134
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=norensia
Според вас имало ли е овулация този месец??? Cry

Общи условия

Активация на акаунт