опити за бебе

• 29 771
  • 188
  •   1
Отговори
# 45
Даже имам позната,която 2 пъти забременява,но във 2 месец помята,а докторите не знаят от какво е и твърдят,че е напълно здрава.

Не е задължително нещо да и има, за да помята във 2-ия месец. Има много причини, поради които това може да се случи.
И не е нуждо да се отчайвате, като не е станало 6 месеца. Млади сте. Забавлявайте се. Като му дойде времето, ще стане... Мъжът ти е прав.

# 46
Моят съвет е веднага да се отиде на лекар, за да ти следи той овулацията. Аз няколко месеца си я следих сама, с тестовете, които уж показваха положителен резултат, но накрая като отидох на преглед се оказа, че овулация въобще нямам. При редовен цикъл.
Колкото по-рано се консултираш с кадърен лекар, толкова по-добре.

# 47
Така е,не трябва да се отчайвам,но е толкова гадно като не става и не става.......А си мислех,че едва ли не от първия път ще се получи.Толкова приятелки имам,които даже не са искали и не са планирали бременностите си.Наистина много ме е яд.Не е честно ромките да хващат от вятъра и да имат по 7 - 8 деца,които не могат да гледат,а хора като нас да се тормозят и да не се получава.Така ли трябва да бъде? newsm78
Притеснява ме това,че разликата с мъжът ми е 13 години - той е на 36 и толкова много искам да го даря с дете.Знам,че и той всеки месец трепне в очакване като мен,но не го показва и ме успокоява като ми дойде.Сигурна съм,че му е също толкова гадно,колкото ми е и на мен,но се преструва и се прави на спокоен.Просто не знам как да се справя с това.Все се надявам,че ще стане скоро,обаче чакането е толкова изтощително.
Съжалявам за този изблик,обаче всичко ми се е насъбрало,няма с кого да споделя и изливам чувствата си тук.
Надявам се скоро мечтите ни да се сбъднат.............

# 48
Ще, ще...и аз си мислех същите неща за ромките и прочие, които раждат на конвейер, а други (като мен) все не им се получава. Но,няма страшно Simple SmileЩе дойде и нашия ред. Отиди на лекар обаче, при мен и хормоните не са добре, а това е важно да се изследва.

# 49
  • София
Така е,не трябва да се отчайвам,но е толкова гадно като не става и не става.......А си мислех,че едва ли не от първия път ще се получи.Толкова приятелки имам,които даже не са искали и не са планирали бременностите си.Наистина много ме е яд.Не е честно ромките да хващат от вятъра и да имат по 7 - 8 деца,които не могат да гледат,а хора като нас да се тормозят и да не се получава.Така ли трябва да бъде? newsm78
Притеснява ме това,че разликата с мъжът ми е 13 години - той е на 36 и толкова много искам да го даря с дете.Знам,че и той всеки месец трепне в очакване като мен,но не го показва и ме успокоява като ми дойде.Сигурна съм,че му е също толкова гадно,колкото ми е и на мен,но се преструва и се прави на спокоен.Просто не знам как да се справя с това.Все се надявам,че ще стане скоро,обаче чакането е толкова изтощително.
Съжалявам за този изблик,обаче всичко ми се е насъбрало,няма с кого да споделя и изливам чувствата си тук.
Надявам се скоро мечтите ни да се сбъднат.............
nori4ka87, стана ми мъчно, като те четях... Може би защото видях себе си преди време... И знам какво ти е, миличка, ужасно е, депресиращо е, но аз се успокоявах, като си мислех, че каквото ми е писано, ще се случи, когато му е писано, и не мога да го избегна - лошо или добро. Умирах от яд, като гледах ромките (бих ги нарекла и ц...., ама незнам дали е редно тук  Thinking) с тумбата дечурля около тях, а аз - без дете, чакаща, изнервена... Каква цена трябваше да платя, за да имам дете, само аз си знам. И накрая, след цялата мъка и загуба и чакане - чудото се получи! Явно за мене "безплатен обяд" няма, трябваше да се изтормозя, да си "платя" за най-ценното за мене - синът ми! Един съвет от мене - прави каквото трябва, пък да става каквото ще! А пък ако не се получава, медицината е напреднала достатъчно, така че - горе главата! Колкото ти е писано да чакаш - толкова, и да риташ и да не риташ... Въоръжи се с търпение!   love001

# 50
Мелинда,благодаря за успокоителните думи.Просто ми е толкова трудно и тежко,още повече,че работя в детска градина и всеки ден пред очите ми са толкова деца.Искам вече и аз да съм майка и да има кого да закрилям.Дано не се стига до методите на съвременната медицина - искам всичко да стане естествено.Мисля да отида на изследвания ако и този месец не се получи.
Успех,момичета,и още веднъж ви благодаря за отговорите.

# 51
nori4ka87 шест месеца не е много време..не бива отсека да се самонавиваш, че имате здравословен проблем..
И моя мъж така казва, било божа работа, когато тогава  Crossing Arms

# 52
Е да де ама това е много неопределено.Аз съм човек,който обича всичко да върви по план.Наясно съм,че това наистина е божа работа и ,повярвайте, всяка вечер се моля на Господ да ни дари с рожба.Просто вече ми е много трудно да чакам.Все се надявам този месец да стане.
Стискам палци на всички.

# 53
  • София
Ммммдаааа, това са те децата, учат ни на търпение още преди да са се появили, докато са само в мечтите ни... А да видиш как като се появи така бленуваното човече, как ще ти прави плановете на пух и прах.
Момичета, знам от личен опит какво е да чакаш и да се надяваш всеки месец, но от това да се правят чак драми, е единствено във ваша вреда. Я се стегнете малко, толкова сте млади! Ще забременеете, няма да ви избяга! Така като сте се вторачили толкова много в тестове, овулации, температури... Има неща, които просто трябва да си ги изчакаш... Тренирайте си малко волята! ЩЕ СТАНЕ, уверявам ви! Може би като награда за търпението ви! Нито е минало чак толкова много време, за да се притеснявате, нито сте на 35 г. и нагоре! Нито пък имате здравословен проблем! Е какво тогава, освен търпение! А какво да кажат тези, които доказано не могат? И са принудени да минат през години стерилитет, лечение, а понякога накрая и стигат до осиновяване? Винаги има и по-зле, така че - просто стиснете зъби! От сърце ви желая да не се налага да чакате още! Успех!  Hug

# 54
nori4ka87 от сърце ти желая да видиш две чертички   в най скоро време  
 не е минало ден .... в които просто си седя и си поплаквам малко, ужасно много искам и ние да си имаме детенце !
 та така майка ми и баща ми са ме чакали  13 години  а аз само от 6 месеца опити  започвам да се отчайвам.
 Взех решение спирам   с всякакви  мерения   на температури тестове и тъй подобни  , септември отивам да ми се направят пълни изследвания  защото aко човек сам не си помогне и Господ няма да му помогне
четвъртък заминавам на почивка  .Искам да остана насаме със себе си, да подредя някои неща в главата си да  опитам да се разсея
Няма да се откажа  както казваTe  медицината е толкова развита ,че невъзможни неща почти няма  HugСтискайте палци да НЕ ми дойде Joy и успех на всички с бебеправенето. Grinning  babydust7

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 12:38 от didka89

# 55
 как лекар ви следи овулацията  ?сега ми стана интересно ,болезнено ли е   newsm78
 както аз съм от ямбол  обикновен гинеколог би ли могъл да ми определи овулацията   Rolling Eyes

# 56
Всеки гинеколог може да ти следи овулацията стига да има подходяща апаратура. При мен я следят на видеозон всеки месец, през няколко дни, за да се види нарастването на фоликула и евентуалното спукване. Никак не е болезнено.

# 57
Здравейте, момичета Hug  в четвъртък на два пъти ми се зави свят  , може ли да съм бременна ??  трябва да ми дойде към 16-17  ако си подрани както обикновено . тоя месец се пуснах по течението не съм мерила нищо , заради почивката   Tа имаме към 10 опита  - "слабичко" Laughingне ми се е виело свят  преди ,но може да е от жегите нали   lovekiss

# 58
Може да си бременна, може да е от жегите... всичко може.

# 59
 сигурно няма да съм  гледам да не се  надявам много  Hug че да не ми се изпарят надеждите набързо 
 иначе на 6 -ти имах рожден ден   Joyдокато си духах свещичките си пожелах, сещате се какво Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт