опити за бебе

• 29 770
  • 188
  •   1
Отговори
# 135
Привет!
За първи път си правя регистрация в подобен форум сайт. Blush Успех на всички в бебеправенето и се надявам някой да стиска палци и за мен =))) Peace  bouquet =)))

# 136
Привет и от мен! Аз стискам палци на всички вас. С молба да стискате и на мен Simple Smile Ние правим отпити от 6 месеца. Може да е глупаво, но не правя тестове за овулация, за сега ми се иска да не се вкарвам във филми! Успех на всички! И не забравяйте - правете секс за удоволствие! Останалото ще се нареди  Hug

# 137
Здравейте!                                                                                                Пожелавам много късмет на всички в бебеправенето и дано повече  EFP и сбъднати мечти!Аз знам какво е да чакаш година и повече чудото да се случи,но на финала всичко си е заслужавало!Вярвайте че независимо коя подред бременност  планувате,притесненията,въпросите и нетърпението са едни и същи.Сега и ние плануваме нова бременност,и в главата ми се въртят какви ли не неща,не искам да се вкарвам във филми но ми е доста трудно повярвайте! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за всички

# 138
Аз също не се вкарвам във филми с тестове за ову=))). По лекарски съвет и съвет от бременни или вече мами приятелки. Simple Smile При повечето от тях е станало от първия път и то без тестове и мерене на температура и така нататък. Общо взето с голямо желание и спокойствие са станали работите! Peace

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 17:15 от Valeria Mazza®

# 139
zdraveite.zakasnqva mi ve4e 10 dena napravix si tesr i be6e otricatelen.BT e ve4e 3 dena 37.2 vazmojno li e da sam bremenna.molq pomognete

# 140
zdraveite.zakasnqva mi ve4e 10 dena napravix si tesr i be6e otricatelen.BT e ve4e 3 dena 37.2 vazmojno li e da sam bremenna.molq pomognete

Кога го прави този тест? Пиши на кирилица!

# 141
вчера на обяд

# 142
Отиди на доктор!

# 143

Най-добре кръвен тест, който няма как да те излъже или направо лекар, както те съветва celika Simple Smile

Възможно е овулацията да ти е била по-късно, затова тази температура от 37.2 сама по себе си, без да си я мерила цял месец, не е ориентир за нищо.

Успех!  Simple Smile

# 144
  • Бургас
Здравейте. Новичка съм в сайта и се надявам да ми помогнете със съвет. От около година с приятеля ми искаме да си имаме бебе  Praynig Всеки път си правя по няколко теста за овулация и се придържаме стриктно към плана за забременняване, но нищо не се получава  Sad Аз мисля да захвърля тестовете и броенето, да се оставя по течението и да продължим с опитите. Или да отида на лекар? Какво мислите вие? Дайте ми съвет моля...

# 145
Здравейте. Новичка съм в сайта и се надявам да ми помогнете със съвет. От около година с приятеля ми искаме да си имаме бебе  Praynig Всеки път си правя по няколко теста за овулация и се придържаме стриктно към плана за забременняване, но нищо не се получава  Sad Аз мисля да захвърля тестовете и броенето, да се оставя по течението и да продължим с опитите. Или да отида на лекар? Какво мислите вие? Дайте ми съвет моля...
И двете! Отидете на лекар, направете необходимите изследвания за него и за теб! Успокой се и се наслаждавай! Ако изследванията не покажат проблем, значи просто трябва да се успокоите, да не следвате планове, да не броите и т.н. Ако има проблем, по-добре да се хване и отстрани по-рано! Успех!

# 146
  • София
M3r17o, няма да навреди едно посещение на гинеколог. Най-малкото ще се успокоиш, че наистина всичко ти е наред.

# 147
Най-вече каквото и да има, най-важно е спокойствието=) Мен точно това ме посъветваха всички, дори и лекарката ми, която ми каза да не се занимавам с тези неща "по план", а да правя любов с любимия човек, да се наслаждавам, пък когато е писано, ще стане!

# 148
  • Бургас
Valeria Mazza® Съгласна съм напълно. До тук с тестовете и планирането оставям се по течението. Въпреки всичко определено ще посетя специалист! Благодаря на всички за съветите  Hug

# 149
Момичета, привет!!!
Имам един въпрос и се надявам да ми отговорите.От началото на месеца си меря БТ.Казаха ми,че сутрин като се събудя без да мърдам много много да си я меря.Е, аз така правя и я меря както съм си завита с олекотеното юрганче.След ову - то за един ден падна на 36,7 и после пак започна да се повишава.Тези дни даже беше 37.Онази вечер спах само с чаршаф и на сутринта БТ беше 36,6, учудих се и я премерих още 2 пъти - 36,8 и двата пъти.Днес беше пак 37 а преди да я меря се отвих и останах само по чаршаф.
На какво мислите,че се дължи това и въобще правилно ли меря  ?Моля ви отговорете ми, че се обърках доста.
Успех на всички и стискам палци да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт