Под прикритие - тема 2

• 56 768
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Gone with the wind
Очертава се да е много интересно.
Сега съм любопитна кой ли ще е арестувания.   

# 241
Аз пък си мислих, че ако Джаро притисне Съни да каже кой й е дал обеците, тя няма да издържи и ще си изпее всичко. Което значи, че Марто е в голяма опасност.
И още нещо забелязах като гледах промото на новия епизод, не видях да сте го коментирали. Марто разбира, че Николов е къртицата, вижда как се срещат с Иво, а вероятно Попов го финтира и не издава Марто. Чакам с нетърпение епизода.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 09:12 от gal94

# 242
  • Варна
Страхотен сериал! С всяка серия става все по заплетено и интересно. Нямам търпение за следващата серия...

Ох, това с обиците на Съни беше страшно глупаво. Тя сто пъти му се наби в очите, ще ги махна, че ми разраниха ушите, ако си ги беше носила тихомълком можеше да не се издъни така жестоко...

# 243
Само на мен ли ми е нелогично типаж като Иво да е влюбен в такава прозрачна жена като Съни.. нещо никак не ми се връзва тая любов. Айде, Марто е по-идеалист и наивен , по става да лапне по нея, но Иво... а и ако се появи жива наистина ще стане като сапунка. Според мен реалистичното е да я измъчва докато разбере с кого играе и после да я убие. Зори наистина е типичната отвеяна тинейджърка, но пък има хляб в нея да се промени и образа и може да търпи голямо развитие.

# 244
Много добре замислен и изпълнен сериал  Peace Дано само не се превътрне в сапунка като Стъклен дом  Tired
Знае ли се нещо за Зори- кое е това момиченце, дъщеря на някой актьор ли е? Много свежо играе и ми харесва- не преиграва като тийновете в Стъклен дом, а и не ме дразни говорът й като техните.
Иначе с всичко съм съгласна- адвокатката е много яка, Койна играе добре ролята на "кучката", Попов и Джаро бяха страхотни в сцената пред Невски, както и Джаро и Съни в ресторанта (ела па Джаро  Peace). А Ивоооо... супер е като гангстер. Абе супер са всички...
Не съм си и мислела, че ще ми се случи да чакам с нетърпение и гледам български филм в неделя на фона на Неделните коновечери по останалите канали с касови американски филми.

# 245
Освен Иво и Попов, никой друг не ми харесва как играят. Филмът е пълен с абсурди и недомислени ситуцаии, да не казвам гафове... Ама като искаш от рекламен клип да стане филм, така ще е... Жалко ако продължи така, в първите серии имаше надежда...

# 246
  • София
Само на мен ли ми е нелогично типаж като Иво да е влюбен в такава прозрачна жена като Съни..
Досега нямам спомен някой да е казал, че е логично.
Напротив мненията са, че въобще не си пасват.

Страхотна беше серията снощи.
Зори и Косъма наистина много си отиват като двойка, не се бях замислила, понеже ми е зор Иво да си намери някоя(която не е Съни).

Много добро решение ще е ако сценаристите решат все пак да убият Съни, ще изненадат зрителя. Досега същия екип вече на няколко пъти е правил номера аха, аха да умре и накрая пак жив...много приказно нещо. Точно сега е момента да си довършат докрай убиването, пък няма значение, че е главна героинята Laughing

# 247
Само на мен ли ми е нелогично типаж като Иво да е влюбен в такава прозрачна жена като Съни..
Досега нямам спомен някой да е казал, че е логично.
Напротив мненията са, че въобще не си пасват.

Страхотна беше серията снощи.
Зори и Косъма наистина много си отиват като двойка, не се бях замислила, понеже ми е зор Иво да си намери някоя(която не е Съни).

Много добро решение ще е ако сценаристите решат все пак да убият Съни, ще изненадат зрителя. Досега същия екип вече на няколко пъти е правил номера аха, аха да умре и накрая пак жив...много приказно нещо. Точно сега е момента да си довършат докрай убиването, пък няма значение, че е главна героинята Laughing
Grinning Да направим анкета "за" или "против" да живее Съни. Май никой не я харесва. hahaha

# 248
Напук на всички аз пък харесвам Съни и не искам тя да умира.
Образът и умишлено е такъв и актрисата макар и в началото малко неуверено се справя все по-добре с ролята (най-малкото свикнах с нея). Все пак и Джаро не е типичния луднал по чалгаджийки безмозъчен гангстер - раздава го интелектуалец, ходи по опери и т.н. Нормално е да си търси и по-интелигентно момиче, причината да се спре на нея е точно според мен факта че е страшно наивна и лесно-манипулативна, хвърчи в облаците и сякаш наистина не знае (или поне не иска да повярва) какво прави Джаро наистина. Така е по-лесно и за двамата.

А що се отнася до това, че ако остане жива ще стане сапунка - аз вече казах по-нагоре, че според мен няма начин Джаро да я убие лично, за това си има хора, вероятността да възложи "задачата" на някой от Иво или Мартин е много голяма. Въпросът не е дали ще я оставят жива, а по-скоро да го направят така че да изглежда реално, а не наивно. Това е само един от вариантите това да се случи.  Wink

# 249

Grinning Да направим анкета "за" или "против" да живее Съни. Май никой не я харесва. hahaha
[/quote]
 Laughing
Свършиха ли актрисите, че напоследък все манекенки играят главната роля? Не че имам нещо против, но поне да имаха заложби  Flutter Като се замисля пък коя би актриса би мога да играе добре мутреска?  newsm78

# 250
Сетих се и за Христо Мутафчиев, дали няма шанс този дипломат, за когото говореха, че му помагал с делата и забележете "пътувал със самолет" да е именно той. Доста ще се объркат делата на Попов, ако се окаже, че един от приятелите, за когото отмъщава всъщност работи за Джаро  hahaha

# 251
vera_kruz, не си сама  Peace -  и аз не искам да я убиват СънитУ, и както казах - вече ми харесва играта й (малко с обиците беше недомислен момент, но то е от сценаристите така или иначе).

# 252
Аз също не искам да убиват Съни и съм сигурна, че това няма да стане по много причини. Peace

# 253
Истината е, че играч като Джаро не би следвало да остави жива Съни, та колко хора изби той и за по-дребни неща... та нея ли ще пощади, която е най-близко до него, освен това е влагал и чуства към нея, което прави предателството още по-голямо в неговите очи. Като изключим "афинитета" ми към т.н. актриса, която изпълнява образа на Съни, според мен образът е донякъде нереален, не може да е толкова наивна и толкова да не проумява какво прави Джаро и да се е хванала с него. Много добре си е давала сметка според мен дори. Въобще не могат да ме убедят , че може мутреса толкова невинна и неопетнена да е. Ако имаше малко корист щеше да е по-реалистично. Както и да е, много време и отделих, надявам се искрено да я махнат от сериала, както е логично, след като я спипаха с подслушвателното устройство...
Койна Русева е страхотна актриса и мацка, какъв поглед вади само (нищо общо с простодушната Милянкова). Бих се радвала ако доразвият образа и и занапред има повече и по-ключово участие в сериала. Депутатката, която се играе от Буковска също би могла да се доразвие по интересен начин, а и с образите на тези 2те мисля би могло да се избегне "сапунясването" на сериала.
 Попов като цяло ми харесва, но малко изкуствено ми дойде това "Защото при теб винаги е лично".. и уж е голямото ченге, а защо така лесно повярва на това, че Тодоров ли как беше младото момче е къртицата, без да провери изобщо нищо... и как може папката "Шмекера"(след като каза на Марто колко е секретно всичко около него и че за него знаят само той и един съдия) да си я държи в бюрото , където дори и една чистачка би могла да я види..
  Косъма е симпатяга, но е глуповат, според мен не е подходящ за Зори. Нито пък този Милен.. надявам се , както казах че и Зори ще израстне и ще претърпи развитие и ще стане от чаровна тинейджърка една привлекателна,млада и чувствителна жена.
Много ще ми дойде ако наистина и Марто и ИВО са влюбени в тая простакеса Съни. Както казах на Марто пО му прилича, млад е, дете, идеалист, наивен донякъде.. да речем да има някакъв сантимент... но безкомпромисния Иво, който е пределено наясно с жените като Съни, да и се върже на акъла... НЕ , НЕ, НЕ.. дано избягат сценаристите от сюжетната линия двама от най-главните герои да са влюбени в една жена...

# 254
Е простакеса не е определено Съни. Peace
Аз пък не виждам нищо умно и хубаво в Зори и не съм сигурна, че образа и ще се развива въобще.
От българските актьори харесвам повечето и то много, но не понасям Койна Русева и Христо Мутафчиев. Не искам да ги виждам в този хубав сериал.

Общи условия

Активация на акаунт