Под прикритие - тема 2

• 56 777
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Всеки път се чудя, как и откъде най-вече са ги намерили тия актьори. Кастинга им е супер. Брата на Венци, който игра, Милен, жените на политиците, други епизодични образи, доста неизвестни актьори сме имали.

# 226
Сега гледах сцената с Косъма. Е не!!! Променям си решението искам Зори с Косъмчо. Голямм сладур. Така се успокоява разплакано момиче. Ама много мило я целуна по главата. За Иво е малка, ама тука е перфектно.  Laughing

# 227
Като се замисля има логика да я държи някъде и неговите хора да я обработят докато си каже всичко. Това е повече в неговия стил. Изхвърлянето на дрехите беше показател, че я изхвърля от живота си, но при другите убийства имаше трупове, а тук не дадоха. Джаро е хладнокръвен играч - знае да извлича максималното от ситуациите и ако я ликвидира без да получи информация няма да е в неговия стил или поне да я заболи както него в този момент.
И аз мисля,че Джаро ще се опита да разбере с кого играе Съни Naughty
Много силна сцена в ресторанта ,уникална игра- физиономията на Джаро ooooh!
Сега вече Джаро има много врагове,които ще търсят "лично " отмъщение- Попов,Марто , Иво  Mr. Green

# 228
Сега гледах сцената с Косъма. Е не!!! Променям си решението искам Зори с Косъмчо. Голямм сладур. Така се успокоява разплакано момиче. Ама много мило я целуна по главата. За Иво е малка, ама тука е перфектно.  Laughing

newsm10

# 229
Има нова анкета, може да гласувате Peace

# 230
Промото за следваащия епизод има излитащ самолет. Дали не  е за Съни и Марто?

# 231
  • Варна
Добре, а кой уби брата на Вената? Нали, уж, с Джаро се разбраха  newsm78

Промото за следваащия епизод има излитащ самолет. Дали не  е за Съни и Марто?
За Христо Мутафчиев е  Peace Нали се появявал от някакъв самолет и казва, че се е върнал от Ада  newsm78

# 232
  • София
Абе май не се разбраха много Wink Все пак брата си позволи да заплашва Джаро, а той явно не си поплюва с такива. Просто му приспа вниманието като му наговори сладки приказки.

# 233
Макар Койна Русева да се появи за малко в серията, направо ме смрази тая жена с погледа си! Имам предвид онзи поглед, с който погледна Джаро като разбра, че е предложил на Съни брак. Много добра сцена!

# 234

Джаро  сладкодумно се разбира с някого и след това кимва на Иво и.. виждаме какво се случва. В първата серия беше същото с охранителя на Съни, от когото тя беше избягала, Чората май се казваше или нещо такова. Уж се разбраха, Джаро уж му прости, че даже и на почивка го изпрати, после си размениха погледи с Иво и почивката се оказа различна от очакваното.

# 235

Джаро  сладкодумно се разбира с някого и след това кимва на Иво и.. виждаме какво се случва. В първата серия беше същото с охранителя на Съни, от когото тя беше избягала, Чората май се казваше или нещо такова. Уж се разбраха, Джаро уж му прости, че даже и на почивка го изпрати, после си размениха погледи с Иво и почивката се оказа различна от очакваното.
[/quote]

Добре казано  Peace

# 236
Здравейте  Hug   bouquet
До сега не съм писала, но с интерес следя темата. Simple Smile Гледам сериала от самото начало, а след това накарах и брат ми да го гледа. За да има с кой да обсъждам Simple Smile
Хем си мисля, че Съни може да е мъртва и омразата на Марто ще се увеличи (а сигурно и на Иво), но пък не ми се вярва така лесно да я ликвидират. Сигурно след време ще се окаже, че е жива. Пък може Марто или Иво ще я спаси ако я държат някъде.

А за Зори и Косъма. Ама аз още като видях Зори в салона за танци и си викам "опа сега Косъма ще си я хареса". И ми беше странно, че никои не го предположи това. Според мен ще са интересна и забавна двойка. Само се притеснявам Джаро да не я забележи и да реши, че я иска за местничка на Съни. Тогава вече ще стане лошо.

# 237
# 238
Съни така разтревожено гледаше обиците си, че нямаше начин Джаро да не се усъмни, че нещо не е наред. Няма начин да убият Съни, защото е главен герой (според мене). Интересно би било Джаро да възложи на Марто и Иво заедно да я убият и оттам нататък да видим те как и къде ще я крият. Много бих се радвала, ако Иво мине на страната на Марто, но поне за момента не виждам подобна перспектива.
Страхотна игра на Билалов! Много добър! Не, че и другите не ми харесват, но той просто е перфектен!
Много ми се иска бързо да се разбере, че певецът е Николов (Деян Донков). Дано Марто го разпознае по телефона. Нали му беше чул гласа...

# 239
промо езпидод 11

Общи условия

Активация на акаунт