Под прикритие - тема 2

• 56 783
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Аз пък изтървах момента с признанието на Иво........голяма съм бяла птица, как можах, сигурно е станало където се скара с Марто за обиците, или гривната(не видях добре).

# 211
Това със Съни е толкова в стила на SIA, сега ще се чудим жива ли е, а накрая ще си се окаже жива, само дето той я държи някъде. И според мен Иво ще я спаси и ще се обърне срещу Джаро. Ще стане страшно. Момента в съблекалнята между Иво и Марто беше много силен. А когато Попов щеше да даде папката на Николов щях удар да получа. Много силна серия за пореден път. Обичам го този сериал.

Видяхте ли с кого най-вероятно ще се заиграе Зори  Wink

С кого? По едно вpеме не гледах, какво съм пpопусналa?

# 212
Сценарият до момента беше много плосък, във всяка серия аха нещо да стане..и нещата се развият случайно в подходящата посока. Днес със Съни това беше някакво раздвижване, но 100% няма да умре. Може да се покрие, да я мислят за мъртва някоя друга серия.

# 213
Иво ще спаси СЪни, бил влюбен в нея от 6ти клас, изтече инфо във фейсбук, уж от приближени на сценаристите.  Close тъпо ще е, ако инфото е вярно, искам да ми е напрегнато.  Crossing Arms
а не да знам какво ще стане

...втория срок  Laughing Някой се бъзика с добавката за класа, но че е влюбен стана ясно, да

А за Зори - за Косъмчето сигурно става дума, как я успокояваше само Simple Smile

# 214
А за Зори - за Косъмчето сигурно става дума, как я успокояваше само Simple Smile

АА това с Косъма сам го пропуснала!  Laughing Laughing Laughing Е скриха ми шапката значи, пълна изненада. Би ми харесвало повече с Ивко, ама той май няма много вкус, така че няма шанс. Косъма е добряк, ама малко тъп ми идва за Зори.

# 215
Ако Зори завърже връзка с Косъма ще умра от смях. Горкият Попов какво го чака.

А Джаро не беше ли намерил Съни в Пловдивската опера? Какъв 6 клас?! Когато Иво е бил 6 клас Съни е била в първи или в детската.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:45 от masha24

# 216
  • Варна

Видяхте ли с кого най-вероятно ще се заиграе Зори  Wink

С кого? По едно вpеме не гледах, какво съм пpопусналa?
С Косъма май, май  Wink

# 217
Не, няма как да са убили Съни. Вярно, че е най-логичнното което може да се случи, но все пак тя ни е главната героиня  Wink . Сцената в която Джаро я хвана наистина беше много добра, много истинска игра, усетих им емоциите и на двамата просто. Може би тук е шанса да се раздвижат нещата около любовта на Иво и именно той да има пръст в спасяването й, все пак най-логично е Джаро на него да възложи физическото й ликвидиране (колко гадно звучи).

# 218
Много беше забавна сцената на Косъма и Зори, такова успокоение и удари.  Laughing

Това за адвокатката и Джаро не го мисля само аз значи, защото аз обикновено не познавам.  Laughing Каква я мислех за Иво и Зори, то какво се оказа.

# 219
Епизодът вече е качен в замунда http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=268142&hit=1, а предния, от миналата седмица е все още в топ 10!

# 220
Страхотна серия! Особено сцената в ресторанта като влачеше Съни, тръпки ме побиха.
Ще бъде тъпо и съвсем като във филм, ако я оставят жива. Веднъж да направят реалистично сценария, като я махнат от филма. Иначе става сапунка.
Накрая брата на Венци ли пишеше във вестника, че е убит?

# 221
Е щото тя Зори пращи от акъл. Типична отвеяна тийнейджърка. Харесва ми идеята за Косъма, защото той ми е любимец.
Попов ми изглежда много изморен.

Съни е жива и ще има още много големи изпълнения покрай нея. Марто, Иво..... ревност, разменки.

# 222
За адвокатката още преди да се появи, преди няколко епизода, мисля в някоя от статиите, където описваха героинята, се казваше, че е влюбена в Джаро...

# 223
За Косъма наистина не ми беше минало през ума, но макар и да не е на нивото на Иво и той е по-добра партия от сегашното и гадже, този Милен направо е ....., незнам какво изобщо намира Зори в него.

# 224
Като се замисля има логика да я държи някъде и неговите хора да я обработят докато си каже всичко. Това е повече в неговия стил. Изхвърлянето на дрехите беше показател, че я изхвърля от живота си, но при другите убийства имаше трупове, а тук не дадоха. Джаро е хладнокръвен играч - знае да извлича максималното от ситуациите и ако я ликвидира без да получи информация няма да е в неговия стил или поне да я заболи както него в този момент.

А в тези лъскави ресторанти явно тези сцени са чести - никой не реагира.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора

Общи условия

Активация на акаунт