Под прикритие - тема 2

• 56 802
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Марто не ме дразни, но този Николов - мразя предатели. Толкова хора си залагат живота ежедневно, а такива ги  прецакват. И аз като Попов ги приемам лично нещата, защото си имам причина...

Съдбата на Съни е ясна - изхвърли я от живота си. В мафиотските среди това става чрез физическа ликвидация.

А дали и ние нямаме пръст за съдбата на Съни?! Не я харесвахме, но ми стана жал.

# 196
Ама пък ако вече я няма Съни интригата с гривната и Иво увисва  Thinking
Зверска игра на Билалов и Владо Пенев!

# 197
Още 2 серии остават до края на сезона. Peace

Благодаря Hug
В сцената със спомените за запалката-Христо Мутафчиев беше там Peace значи е от бившата им компания,но сега на коя страна ще е newsm78

# 198
  • Варна
Може Мартин да го натоварят с физическото отстраняване на Съни и тогава работите няма да приключат така лесно Simple Smile
Все пак, Съни я показаха само пребита, а Джаро едва ли ще се задоволи с толкова лесно отмъщение

# 199
  • Пловдив
Тоя Джаро голям садист. Какво ли стана със Съни?????????

# 200
За мен лично това беше най-напрегнатата серия досега! Уникална просто!
Направо ми спря сърцето когато предавателят изпадна от обицата на Съни. Толкова истинска беше сцената с яростта на Джаро и отчаянието и страха на Съни, че цялата настръхнах! Хареса ми много играта на Ирена, от серия на серия става все по-добра. Марто си е все същият, но му свикнах вече и не ми пречи...
Не знам какво е станало със Съни, най-логичното е да я е убил. Това е нещото, което изцяло се вписва в характера и стила на героя. Тук все пак не става дума само за предателство, но и за накърнено мъжко его и достойнство. А Джаро такива неща не прощава. Но пък от друга страна, Съни е главната героиня... Не знам какво са измислили сценаристите.
Вярно, че Иво си призна за Съни, но пак не ми се връзват въобще двамата. И другото което е, Иво не знае ли какво се е случило с нея? Все пак, като дясна ръка на Джаро би трябвало да е запознат... А и кой всъщност натовари Съни в онзи ван?
Дали Попов ще даде папката с информацията за Марто на Николов? Това беше другият момент, в който изтръпнах. Направо лошо ми стана...
А другият епизод обещава да е още по-напрегнат. Вече сме на края на първи сезон, и просто няма нито една слаба серия. Евала!

# 201
Благодаря Hug
В сцената със спомените за запалката-Христо Мутафчиев беше там Peace значи е от бившата им компания,но сега на коя страна ще е newsm78
[/quote]

Загледай да се да видиш, че Христо Мутафчиев го има и на чернобялата снимка, която Попов размахва почти във всяка серия - там са Попов, Джаро, Мутафчиев и още някой, за мен непознат.

# 202
Няма начин да убият Съни на този етап. Peace

# 203
Гелето май я натовари в буса, може другите да не знаят още...
Ох, този сериал заслужава най-висок рейтинг измежду всички, направо ме е яд, че не е така!  Close

# 204
Поредната силна серия. : )
Изтръпнах на сцената със Съни и Джаро. Ама и тя една глупава и наивна, думи нямам.
Интересно ми е дали Джаро я уби или ще иска да провери дали е била в комбина с някого.
А, адвокатката на Джаро ми се струва влюбена в него. Как мислите?

# 205
Загледай да се да видиш, че Христо Мутафчиев го има и на чернобялата снимка, която Попов размахва почти във всяка серия - там са Попов, Джаро, Мутафчиев и още някой, за мен непознат.

Четвъртият е този, който дадоха от спомена с подаряването на запалката.
Нали в предната серия Попов каза, че заради Джаро е загубил двама приятели. На трейлъра в началото на сезона Мутафчиев нали казва "връщам се от ада". Досега са го смятали за мъртъв, но на чия страна ще е...ако за ликвидирането му е бил виновен Джаро - едва ли сега ще му се радва много, дори да е от другата страна на закона и той!

# 206
Поредната силна серия. : )
Изтръпнах на сцената със Съни и Джаро. Ама и тя една глупава и наивна, думи нямам.
Интересно ми е дали Джаро я уби или ще иска да провери дали е била в комбина с някого.
А, адвокатката на Джаро ми се струва влюбена в него. Как мислите?
Влюбена и още как, много си подхождат!

# 207
Иво ще спаси СЪни, бил влюбен в нея от 6ти клас, изтече инфо във фейсбук, уж от приближени на сценаристите.  Close тъпо ще е, ако инфото е вярно, искам да ми е напрегнато.  Crossing Arms
а не да знам какво ще стане

# 208
  • София
Ама пък ако вече я няма Съни интригата с гривната и Иво увисва  Thinking
Що да увисва? Може от тук Иво да се обърне срещу Джаро.

# 209
  • Варна
Страхотна серия, отново. Още в момента, в който Съни реши да остави обеците на масата, разбрах че вече  е пътник. Не знам каква съдба са й отредили сценаристите, но в промото за следващия епизод ми се стори, че продължават да търсят къртицата Peace
Видяхте ли с кого най-вероятно ще се заиграе Зори  Wink

Общи условия

Активация на акаунт