Под прикритие - тема 2

• 56 565
  • 722
  •   2
Отговори
# 480
Не искам Попов да умира, насълзиха ми се очите, като даваха кадрите от спомените с него  Cry

# 481
  • София
 Cry Не искам Попов да умира  ooooh!
А този Мутафчиев какво ми е насочил този пистолет , то човек да се чуди от лошите ли е от добрите ли  Thinking
Перфектен финал.
Кога е 2ри сезон?
Някой тук из темата беше писал , че  втори сезон ще се снима чак октомври месец  Tired
Доста чакане ще падне ако  е така  Tired

# 482
Есента по принцип, дано да излезе информация по-конкретна. Леле, нямам думи наистина, толкова "вносен" е сериала, наистина достойно конкурира западните подобни!

# 483
a6olq, bellisimma, bugsy, dimgo, Geia, gold__, koricimu, kris_bo, maimunka, Mama_Teddy, mariel444e, mu_ry, overtempt, pacific90, Артемида_, Джон Кори, СлънцеЛуна (+ 11 Скрит/и) и 36 Гости преглежда(т) тази тема

Не вярвам чак октомври...това значи след Нова година да започне излъчването? Голяма пауза, не искааааам. Добре все пак, че паузата е лятото и по- няма да се усети времето

# 484
Първите епизоди бяха слаби, но после набраха скорост.
Иво ще става все по-човечен, той ми е крайно любим този герой, задявката с дъщерята на Попов не беше случайна

# 485
Тия бичетата на Джаро, ма много достоверни, бе  #Shocked

Съвпаденето на моментите - Джаро гори със запалката Попов, а жената на Попов се изгаря с ютията ... значи имат кънект, държат един на друг  Heart Eyes

Ядосах се, че Попов се издаде пред Николов, че знае за него  #Cussing out - за к'во му е да разкрива това ценно инфо, по-добре да го държи в неведение, даже и да играе покровител за да го държи изкъсо и да следи всеки негов ход  Thinking

Ивчо май няма да посмей да гръмнИ Сънито  Crazy

На финала беше голям съпрайз ... баш "разкази с неочакван край"
#Shocked

# 486
Страхотен сериал и много, много силен финал. Нямам търпение до есента!

# 487
Няма ли някой 'от кухнята' да каже само: Играе ли Попов 2 сезон ли не?

# 488
Ама Иво как се притесни от майка си...
Съни много добре я бяха гримирали, както и Попов, много достоверно беше  Confused

# 489
Сцената в трамвая - много добра !
Добър финал, но мисля, че Попов е аут...
Героя на Мутафчиев ще е от добрите, но сега се опитват да стреснат и Марто и нас, зрителите Grinning .
Иво не мисля, че ще убие Съни, няма да посмее !

Дано паузата да е само лятна !

# 490
Няма ли някой 'от кухнята' да каже само: Играе ли Попов 2 сезон ли не?

Дано Копнеж да се върне от партито с някаква информация  Sunglasses

# 491
  • Варна
Нямам думи. Страхотна серия, страхотен финал за сезона... Бях на тръни през цялото време.
Това да оставят по един "уж умрял" за край на сезон вече е запазена марка  Tired

На мен ми стана друго интересно, като даваха спомените на Попов за внедряването на Мартин, тогава показаха замазано лицето и на другия човек, който знае за Мартин. Според мен не беше случайно това, но не разбрах кой е  newsm78

П.П. Поздрави на позналите, за предположението на кой ще се падне честта да убие Съни  Wink

# 492
И аз не искам Попов да умира  #Cussing out

Жена му толкова се зарадва на пътуването до Прага   Tired
- Само да не изникне нещо?
- А няма, няма.

ooooh!

# 493
Нали само един съдия е в течение за внедряването на Мартин, но така и не го знаем кой е. Но досието му нали вече е изтрито...(на хартия е запазена информацията иначе)

# 494
Е, Иво няма да я застреля, Джаро ще размисли в последната секунда.
Попов, ако оцелее ( дано!) и двамата ще преминат към Христо Мутафчиев. Идеалният момент за изчезване е, освен това едната мутра, която я провериха катаджиите го видя Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт