Под прикритие - тема 2

• 56 569
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Иво говореше за Съни със сигурност, едно е какво ни се иска да бъде и съвсем друго какво е наистина. Докато говереше с майка си едно към едно описваше Съни. Ясно е, че няма как да каже на Джаро защото преди да стигне до разправа с Мартин, първо ще се е разправил с нея така да се каже  Laughing
Интересно ми е дали ще дадат нещо за нея в последния епизод или ще ни оставят да се чудим до есента. 

За героя на Мутафчиев аз също не мога да си представя, че ще го играе чисто добър. Има два варианта или той е участвал в цялата схема с парите и е инсценирал смъртта си -  защото в обгорената кола наистина имаше 2 трупа (интересно кой ли е вторият) или по някакъв начин е успял да усети, че става нещо и да се измъкне, и сега е ядосан на света за това което са му причинили и  желая да отмъсти на Джаро. При всички положения мисля че ще е интересен образ.

# 466
Не мисля, че Миронов е участвал в схемата с парите заедно с Джаро. Все пак самият Джаро каза (при получаването на жерава), че единственият човек, който е познавал и е правил такива неща отдавна е станал на пепел. Не просто умрял, а станал на пепел. Може би Мутафчиев е успял да се измъкне някак, или Джаро е подпалил колата предполагайки, че вътре заедно с четвъртият им колега е бил и Миронов. А самият Миронов да е видял, че Джаро пали колата и духва с парите. И да е решил да се спасява... Но ако е така, защо не е свидетелствал срещу него? Явно и на него не му е била чиста работата.. Може и той да е взел част от парите, но без да издава на никой намеренията си.
Не знам, ама ще е интересно  Crazy

(ох, не мога да се сдържа и да не ви се похваля - докопах се до покана за утрешната премиера на последния епизод в Планет.  Grinning )

# 467

(ох, не мога да се сдържа и да не ви се похваля - докопах се до покана за утрешната премиера на последния епизод в Планет.  Grinning )

Ах, че хубаво. Simple Smile Браво.
Ще има ли присъстващи актьори на премиерата? Ще чакаме да разкажеш.

# 468

Готови ли сте за финала Wink

# 469
Хайде приятно гледане на всички в нашият готин фен клуб. Сега осъзнавам, че сериалът определено ще ми липсва лятото. Очаквам интересен епизод. После идвайте тук да коментираме. Party

# 470
  • София
Преди малко минах покрай Планет и бяха заградили цялото пространство отпред, имаше охрана, кетъринг, явно ще бъде голям купон.

Копнеж , завиждам Crazy

Аз ще чакам да го качат някъде както винаги и тогава ще гледам.

# 471
.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 21:57 от слънчева*

# 472
  • у дома
Какво имаше и какво пишеше в кутията,подарък от Попов,че децата ме разсеяха и не видях  Embarassed

# 473
Имаше комплект за вино, а надписът беше :Знам кои са ти приятелите.

# 474
  • у дома
Имаше комплект за вино, а надписът беше :Знам кои са ти приятелите.
Благодаря   bouquet   bouquet   bouquet

# 475
  • Gone with the wind
Ейй, че са гадни - поне някаква следа от развръзка да имаше, а не да трябва цяло лято да любопитстваме..

# 476
Хора, невероятна серия и финал....

# 477
  • Разпиляна във въображението
Хора, невероятна серия и финал....

Напълно съгласна. Перфектно.

# 478
Страхотен филм! Направо не мога да повярвам!  Shocked
Кога ще е втори сезон? Няма търпение да го гледам!

# 479
Перфектен финал.
Кога е 2ри сезон?

Общи условия

Активация на акаунт