Под прикритие - тема 2

• 56 509
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ами има хубави мъже в сериала, факт:) Нито един турски сериал не съм гледала, не мога да сравнявам, но идеята на сериала не е точно "мутрата", а по-скоро "добре облечените бизнесмени"Simple Smile А те не пият всяка вечер по чалгаджийниците, които признавам си също не посещавам, но не мога да си представя Божков да пуца в Син сити Twisted Evil

# 631
  • София
Нотар  Laughing Каква правдоподобност те гони, това не е Хистъри ченъл  Laughing
Кажи един сериал, който е правдоподобен, любопитен ми е критерия ти?

# 632
...да и аз това исках да попитам одеве Simple Smile

# 633
Хм, аз турски сериали не гледам, явно мозъкът ми си е изначално изпит, Laughing защото не виждам нито маса гафове в сериала, нито пък и толкова неправдоподобен ми изглежда. Да, не приемам всичко за чиста монета, но пък и смятам, че много от нещата, които показват, са така и в реалността.  Образите и на Джаро, и на Иво, Куката, Близнаците ми се виждат мнооого реални. На адвокатката-акула, на къртицата-предател.  И за да има все пак и малко позитивизъм - и на Попов също . : )

# 634
  • Велико Търново
Никъде не съм писала, че чак толкова ме дразни, че да му чупя главата  Peace. Просто изразих мнение, че не ми допадна играта му. За мен не се справи добре с ролята си. Не знам какво точно, но нещо в играта му ме дразнеше като цяло.
А аз точно това написах - че ако ЗАРАДИ ролята (тъй като все пак Васил Николов не е от най-добрите персонажи в сериала) ти иде да счупиш главата на Деян, значи се е справил.
Ако някой си спомня Васил Михайлов в "Маргарит и Маргарита"... че на кой не му е идвало после да го заплюе в лицето? Да, вярно - това е само роля. Но затова пък толкова истински мръснишки я изигра...

И смятам, че в "Под прицел" прави добра роля.
може би имаш предвид "Под прикритие" ?
smile3555 Да, разбира се. Коригирах. Благодаря Simple Smile

честно казано не съм се замисляла за правдоподобността.. не ми е нещо особено важен критерий за оценка на телевизионни сериали!
 Rolling Eyes

но пък никога не съм имала обяснение защо е нужно някой да отделя време да гледа сериали, които не отговарят на неговите изисквания за качествен продукт и още повече - нямам обяснение защо на такъв човек му е нужно да убеждава всички, които харесват въпросните продукти, колко са зле..
такова разхищение на време и енергия!!
+1
И нима в чуждоземските (на запад от нас) сериали няма гафове, абсурдности и са изцяло правдоподобни?
notar , 'айде молЪ! чак пък толкоз, нема нужда просто...  Mr. Green

Артемида, точно така! Нашият е къде-къде по-правдоподобен.

# 635
Eeee, notar, нИ моЙ тъй, бе брат - да беше спретнал обстоен критически анализ (сигур' засичаш "неща", дет' наш'те радари не ги ловят  Wink ), щях да тЪ призная  Sunglasses Ама, тъй празнодумно-негативно ...  стИгни сЪ и сЪ обясни подробнУ  Naughty  Joy
Има гафове и сме ги коментрирали (тез' дет' сме ги засекли  Wink ), сценаристки недомислици също, но има и интересни хрумки, покъртителни сцени, силни и дълбоки образи и невероятна актьорска игра  Naughty

Нико Тупарев готви нов сериал  Shocked  „Отплата“ - трилър и ще съвместява в себе си драматична история, подобна на катастрофата с пияния Максим Стависки и приключенията на граф Монте Кристо.
http://kliuki.bg/170594/отплата/

ЛееелИИИИ
 #Crazy  Party Joy

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 20:11 от Peregrin

# 636
 Ами notar, не знам колко внимателно гледаш филма, но Джаро е представен като човек посещаващ опера (иманно там се е запознал и със Съни, ако за недомислица считаш и че тя не прилича на типичните мутрески, с които сме свикнали) , а не гореизброените от теб чалга клубове Wink . Вероятно там се събират по-незначителните играчи, едва ли големите клечки в "бизнеса"се набиват в очи с яко мутренското си излъчване и поведение Simple Smile

# 637
  • София
notar, ако жена ти гледа турски сериали, това не значи че всички жени го правят.
Ако беше прочел част от темите щеше да видиш, че нееднократно сме споменали, че за героите във филма явно не са ползвани за прототип образите подвизаващисе по заведенията, които ти споменаваш...лично за мен голям плюс Peace
Освен това да направя едно признание, жените сме дребнави, и да е хубав, ако му куца нещо ще го разпънем на кръст(в случая да кажем играта) Wink

Деян Донков е толкова правдоподобен, много силна роля.
Трудно ми е да си обясня как на някой не му харесва играта му, но въпрос на гледна точка.

Зори и Иво, да тя е с тийнейджърско поведение, защото е точно такава, но ако направят образа и централен тепърва ще "порасне". Особено ако сценария споменат по-напред в темата вземе че стане реалност, Попв в чужбина на лечение, всички си мислят, че е мъртъв.

Ако някой ще умира да е Милянкова, ама да не я убива Иво, даже ще съм добра, да не умира, да изчезне някъде, Иво да я качи на някой самолет и да излъже, че я е убил.
След разменените реплики пак ми се връща надеждата за тях.

Също така не искам и Иво да е под прикритие, не искам и тепърва да го вербуват, изобщо ако го направят прекалено добър едва ли ще ми е толкова симпатичен и интересен образ.

# 638
  • Шумен
Хубаво си е нашето Бг кино, разбираемо и в повечето случаи близко до нас. Аз си харесвам и повечето стари филми-стойностни са....за мен поне.

# 639
  • в сърцето на един мъж...
Ей това е, влезнА един мъж у темата и ни светнА колко сме с изпити мозъци Joy

Гафове има, но са толкова дребни и незначителни, че не развалят общото усещане от филма Peace А и аз не гледам например, за да търся такива, гледам, защото съм зажадняла за българско кино, за интересни неща, искам това кино да има вече ренесанс, а не да ме залива от всякъде американска боза Confused

# 640
... хубав мъж с хубава игра....

това ни трябва  Simple Smile другото е ала-бала с гафовете Stop

в крайна сметка  жена да няма да хване плейбой да гледа, че ще се чувства като евреин четящ наръчник на нациста Simple Smile

# 641
Страхотен си е сериала и мъжете му също. Mr. Green
Страшен фен съм на Деян Донков и тук се справя отлично. Но в театъра е гениий за мен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсва сериала, силно завладяващ е.

# 642
Прекалено мъжкия актьорски състав явно ви действа "заслепяващо" и не виждате колко недовършен става сериала с всяка изминала серия.  Много от вас бъркат хубав мъж с хубава игра. Влезте в Най или Сън сити да видите що е то мутра и ги сравнета с героите от филма - единственото общо между тях е българското им гражданство. В някои моменти само Попов и Куката са истински, но вината за това според мен е и в сценаристите и режисьорите. Недовършени, абсурдни сцени и случки, маса гафове, абсолютно смешни реплики на моменти и др. неща, които дразнят все повече... наистина ли турските сериали са ви изпили мозъка!!!
Джаро не е мутра. Той е бизнесмен, с бяла якичка. Печели повече от корупция с обществени поръчки, завишени ремонти на обществени сгради, пране на пари. Е, покрай другото има и наркотици и проституция. Познавам подобни бизнесмени. Никога не са ходили в масовите чалга заведения. Ако се веселят на чалга, то ще е на частно парти къде им пее на уше Преслава или Ивана. Иначе си ходят на опера във Виена и Милано. Имат колекции от картини, ама наистина разбират от изкуство, родителите им са били от номенклатурата и знаят доста неща за изкуството, пътували са още по соца по целия свят. На мен ми е много реалистичен Джаро. Даже си мисля, че се сещате за кого говоря от интервютата му по медиите.

# 643
  • София
Аз лично го свързвам с Краси Гергов и малката му нимфетка-кураторка Simple Smile

# 644
Аз май ще се съглася с notar. Сценаристите се пънат да се случи нещо в последните сцени, да има напрежение, но има страшно много недомислици и смешни неща, а играта на повечето е слабичка. Не е Мартин единственият рецитатор. Но за нашите възможности филмчето става.

Общи условия

Активация на акаунт