Под прикритие - тема 2

• 56 514
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
и на мен ми харесва михаил билалов! не се сещам да съм го гледала някъде досега, но е много добър!
Няма как да си го гледала, освен в театъра, и то само през последните две години.
На предишни страници в тая тема (или пък в някоя от предишните теми) бях пуснала линк към това:
Михаил Билалов: Срещнах съпругата си на айкидо (от 01.06.2011)

Много ясно се вижда защо е непознат за българския зрител

Ето и още две публикации в тая връзка:
съвсем кратичка, от 14.06.2011: Михаил Билалов: Жена ми е японка, пие повече от мен

и една от 17.10.2009, много по-обширна, включваща и интервю: Страстите Билалови
(предзаглавието гласи: Преди 15 години актьорът грабва „Аскеер” и заминава за Франция,
а подзаглавието: Новото откритие на режисьора Явор Гърдев работи като инженер по ландшафтна архитектура ).

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 01:34 от DamaPika

# 616

И една забележка към автора на анкетата - моля ви коригирайте правописа на думата оценявам.

Като го прочетох се замислих и зачудих дали не съм сгрешила...направих и справка с Тълковния речник - дадени са като синоними 'оценям' и 'оценявам'. Не се наемам да споря кое е по-правилно граматически, може и да съм в грешка... Sunglasses

Малко снимки от последния епизод:
Sunglasses

и още -http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=o.200684199953232

# 617
  • Велико Търново
и още -http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=o.200684199953232
Когато се дава линк, той задължително трябва да е ограден САМО с интервали, за да е работещ.
В противен случай или въобще не се прочита като линк, ако пред него е "залепено" нещо (както в случая - тирето), или пък съвсем не води до уеб-страницата, за която е, ако "залепеното" е след него.

busgy, личи си, че е техническа грешка, която е допусната неволно, затова моля да не те обижда забележката ми Wink

# 618
* Редактирам - граматиката ще я обсъдим на лични.  Sunglasses

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 08:51 от Анонимен

# 619
Страхотна игра на почти всички актьори с много малки изключения. Не ми хареса играта на Деян Донков. Иначе много силен първи епизод, дори съжалявам, че свърши. Нямам търпение да започнат да снимат втори. Сцената с насилие между Попов и Джаро и на мен ми дойде малко в повече, но е разбираемо от страна на сценаристите с желанието си дани държат в напрежение. Струва ми се, че ще се завърти нещо между Зори и Иво Blush

# 620
  • Велико Търново
Когато заради един такъв герой като Васил Николов, ти иде да счупиш главата на актьора, това обикновено означава, че актьорът се е справил много добре. Тъй че ми е много любопитно какви са доводите за нещо такова:
Не ми хареса играта на Деян Донков.

Нищо лично, разбира се.
А и аз може пък да съм пристрастна.
Защото харесвам Деян.
И смятам, че в "Под прицел" прави добра роля.

Едит: Разбира се, че в "Под прикритие"  smile3555 Laughing
Не знам защо това "Под прицел" ми е влязло в главата и не за първи път бъркам двете заглавия, но досега все съм коригирала навреме, а днес дори и не съм забелязала 

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 19:30 от DamaPika

# 621
А разбрахте ли че е имало специално холивудско излъчване на последния епизод в центъра, с червен килим , ВИП гости и всичко включено.Много готино!
http://life.dir.bg/news.php?id=8984109&nt=5

# 622
Никъде не съм писала, че чак толкова ме дразни, че да му чупя главата  Peace. Просто изразих мнение, че не ми допадна играта му. За мен не се справи добре с ролята си. Не знам какво точно, но нещо в играта му ме дразнеше като цяло.
И с това 
И смятам, че в "Под прицел" прави добра роля.
може би имаш предвид "Под прикритие" ?

# 623

DamaPika, много благодаря за информацията за михаил билалов! пропуснала съм предишния ти пост, но сега прочетох статиите с удоволствие!

(знаех си аз, че трябва да отида да гледам постановката на явор гърдев.. толкова ми се ходеше, а сега имам още една причина да съжалявам! но, какво да се прави, напоследък пропускам вечерните събития..)

между другото на мен деян донков също много ми допадна в сериала! играта му е просто отлична!
Simple Smile

# 624
Прекалено мъжкия актьорски състав явно ви действа "заслепяващо" и не виждате колко недовършен става сериала с всяка изминала серия.  Много от вас бъркат хубав мъж с хубава игра. Влезте в Най или Сън сити да видите що е то мутра и ги сравнета с героите от филма - единственото общо между тях е българското им гражданство. В някои моменти само Попов и Куката са истински, но вината за това според мен е и в сценаристите и режисьорите. Недовършени, абсурдни сцени и случки, маса гафове, абсолютно смешни реплики на моменти и др. неща, които дразнят все повече... наистина ли турските сериали са ви изпили мозъка!!!

# 625
То пък щото Призън брейк примерно е много правдоподобен Simple Smile

# 626
notar ,
поименно, колега, поименно - какви гафове забелязахте?
И повечето от пишешите в тази тема НЕ гледаме турски сериали.

# 627
Ее, много силни думи: абсурдни сцени, маса гафове и т.н. Прекалено ми се струва критично и необосновано написаното, но всеки с мнението и вкуса си, разбира се Simple Smile

А относно турските сериали: аз съм гледала единствено първия, който даваха преди 2 години - "1001 нощи" и сега наскоро един... и то не целия. Така, че тезата за замъгляването на мозъка не върви Wink

# 628
  • София
На мен пък са ми правдоподобни героите. Особено Джаро, точно на В. Божков ми прилича.

# 629

честно казано не съм се замисляла за правдоподобността.. не ми е нещо особено важен критерий за оценка на телевизионни сериали!
 Rolling Eyes

но пък никога не съм имала обяснение защо е нужно някой да отделя време да гледа сериали, които не отговарят на неговите изисквания за качествен продукт и още повече - нямам обяснение защо на такъв човек му е нужно да убеждава всички, които харесват въпросните продукти, колко са зле..
такова разхищение на време и енергия!!

Общи условия

Активация на акаунт