Под прикритие - тема 2

• 56 540
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Нека Попов е жив - много ще липсва на сериала. В следващи сериали им "разрешавам" да уморят героя си  Laughing Sunglasses Wink. Нямам търпение да видя какво ще се случи със Съни-Иво-Мартин-Джаро. Доста навързано стана, но всички май ще участват - Джаро уж иска да убият Съни, Иво беше увесил нос, Мартин след него. Жалко, че остана за есента развръзката. А майката на Иво много добре усети сина си, когато видя пистолета.

# 586
Май с Попов е свършено,колкото и да не ми се иска.Тъй като Мартин вече е изтрит,той ще продължи да работи под прикритие(иначе се обезсмисля името на сериала Laughing) само,че не за полицията,а за Христо Мутафчиев (Миронов)  Peace

# 587
Изобщо не ми се струва, че Попов ще умре, но и аз като голд съм леко разочарована от финала, доста отворен го оставиха...

# 588
Изобщо не ми се струва, че Попов ще умре, но и аз като голд съм леко разочарована от финала, доста отворен го оставиха...

И аз така... Sad

# 589
  • Шумен
По-добре така да е отворен, с опция за нов сезон  Rolling Eyes

# 590
Отвореният финал с много въпросителни си е често срещано явление в подобен тип сериали. Все пак трябва да поддържат интереса жив, да са сигурни, че есента пак ще сме на линия и ще чакаме отговори на поставените въпроси. : )
Сега като свърши сезона, ако трябва да направя една равносметка, ще кажа, че скоро сериал, не беше приковавал интереса ми по такъв начин с всеки свой епизод. Много напрежение във всяка серия, бързо развиващо се действие, силна  игра от повечето актьори. Много ми е хубаво, че сериал с такава класа,  е български.

Още малко снимки от партито в Планет:
http://www.bliasak.bg/gallery/photo/events/0/475_0/

# 591
  • София
Много Ви моля, кажете от къде да си дръпна в mp3 формат този саундтрак:

http://vbox7.com/play:abceeaa6

Edit:
Намерих

http://ordeith.data.bg/p/files/pod.prikritie.soundtrack-phreak

# 592
Иска ми се да пораздвижат малко Миленита. Харесва ми много повече от Съни, а всички три, четириъгълници и т.н.т все около Съни ги въртят

# 593
Момичета извинявам се въпроса ако не е за тук ама като стана дума за филма лов.нет дали някой знае има ли го качен в някой сайт за онлайн гледане  Rolling Eyesче до като се върна в Бг има още много Whistling
Гледах в ютуб Мисия Лондон ,но Тилт и Лов нет ги няма Sad.Гледах и в други сайтова за онлайн гледане нямаше ги.

# 594
И на мен ми се гледа LOVE.NET.

baby_neutral

# 595
Момичета извинявам се въпроса ако не е за тук ама като стана дума за филма лов.нет дали някой знае има ли го качен в някой сайт за онлайн гледане  Rolling Eyesче до като се върна в Бг има още много Whistling
Гледах в ютуб Мисия Лондон ,но Тилт и Лов нет ги няма Sad.Гледах и в други сайтова за онлайн гледане нямаше ги.
Хора, не ги качват нарочно, нали трябва да подкрепяме Бг киното. Има ги на ДВД, помолте някой да ви ги купи.

# 596
  • София
За сериала - в началото не бях очарована. Насилвах се да го гледам за да видя техническата работа на близък. Постепенно до последните серии ми стана интересен.
За открития финал - предполагам, че Попов ще проговори, ще обясни на Мутафчиев, че Мартин е наше момче и ще изгуби съзнание после.  Мутафчиев ще изведе Попов на лечение в чужбина с частния самолет. А двамата с Мартин ще останат да се борят за да разобличат Джаро. Може би към края на втория сезон Попов ще се появи. Може би ще го лекуват в Италия. Нали пишеше, че и М. Плачидо щял да участва. Поне аз така бих завъртяла действието по-нататък.
Знам, че продукцията има хора, четящи във форумите - давам идея.
За Зори - не ми се вързва с Бахаров, но знае ли човек. може би покрай него ще се запознае с другите момчета и ще се харесат с Косъма.
И една забележка към автора на анкетата - моля ви коригирайте правописа на думата оценявам.

# 597
  • Stuck in a moment

Еха, Зори разбива с прическа на партито. Peace
В пъти по-силна ми е като присъствие от Маслянкова.

# 598
Хора, не ги качват нарочно, нали трябва да подкрепяме Бг киното. Има ги на ДВД, помолте някой да ви ги купи.
Да напълно си права  Peace
този вариант ще търся да ми ги пратят Hugмного искам да гледам лов.нет

За открития финал - предполагам, че Попов ще проговори, ще обясни на Мутафчиев, че Мартин е наше момче и ще изгуби съзнание после.  Мутафчиев ще изведе Попов на лечение в чужбина с частния самолет. А двамата с Мартин ще останат да се борят за да разобличат Джаро. Може би към края на втория сезон Попов ще се появи. Може би ще го лекуват в Италия. Нали пишеше, че и М. Плачидо щял да участва. Поне аз така бих завъртяла действието по-нататък.
Знам, че продукцията има хора, четящи във форумите - давам идея.
За Зори - не ми се вързва с Бахаров, но знае ли човек. може би покрай него ще се запознае с другите момчета и ще се харесат с Косъма.

На мен такова продължение много ми харесва  Peace Peace

# 599
Лов.нет го няма все още на двд. Аз чакам "Стъпки в пясъка", но и него не знам кога ще изкарат Sad

Според мен Попов не е умрял. Обикновено в такива сцени героите умират с отворени очи.

Общи условия

Активация на акаунт