Под прикритие - тема 2

• 56 493
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Описанието на Иво сигурно отразява някаква начална идея за този герой.
Иво, който виждаме сега не мисля, че е това.
Има и грешки, например родителите му са били лекари в Либия, не в Израел (Цветана Манева каза че са работили в Либия). Не сме го видяли и да харесва кокаина, нито е дал да се разбере че се 'бори с/у системата' с избора си на престъпник . и т.н.

# 676
  • На земята, която е всъщност звезда.
Изобщо дадоха ли някой от героите да посещава чалга клуб? newsm78

# 677
Notar, уважавам мнението ти. Мисля, че всички са съгласни, че вероятно гафове и недомислици има. Но в кой ли филм ги няма. Не мисля, че са чак тоолкова страшни обаче. Когато седна да гледам филм за мен е важно да ми е интересен, да създава в мен напрежение, да има някаква интрига, не да си мисля как точно би се разиграла сцената в реалния живот. Все пак нека не забравяме, че това е ХУДОЖЕСТВЕНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ и като такова не са му чужди похвати като: хипербола, използване на символи и т.н. важното е да успее да внуши някаква идея. Със сигурност има доста върху какво да се работи и да се доизчиства, но мисля че има и много като качества, които не можеш да отречеш.  Peace

ПП: за бележката мисля, че идеята на Джаро беше Попов да разбере какво точно ще му се случи и от кого миг преди да му се случи, лошите обичат да си "играят" с жертвите си  Wink

# 678
не, те са си все в техния клуб:)

искам да кажа, че образът , който играе Миленита е много интересен и може да се 'развие' много.
Аз познавам такава жена, едно към едно е случая.

# 679
  • София
Всички бяха в Син СИти, в серията с боевете и с подслушвателя Simple Smile

Тези описания в сайта на филма определено не са много точни, нито това на Иво, нито това за Съни.
А песента смятам, че е добре подбрана не защото е чалга, а заради голяма част от текста Wink

# 680

Тези описания в сайта на филма определено не са много точни, нито това на Иво, нито това за Съни.
А песента смятам, че е добре подбрана не защото е чалга, а заради голяма част от текста Wink

В Син Сити не се слуша само чалга, струва ми се? А и нямам спомен тогава да е звучала чалга. newsm78 Май като цяло филмът се опитва да "избяга" от този тип музика.

# 681
Че то аз точно заради текста я подбрах. Това, че е чалга, не е важно. Иначе Иво няма нищо общо с описанието.

# 682
  • София

В Син Сити не се слуша само чалга, струва ми се? А и нямам спомен тогава да е звучала чалга. newsm78 Май като цяло филмът се опитва да "избяга" от този тип музика.
Нямаше, просто там бяха снимките. Peace
Иначе в Син Сити има както чалга  така и нечалга, ако не бъркам са 3 залите.

# 683
В момента в сутрешния блок по БНТ за част от екипа, както и М.Билалов. Имам работа и почти всичко пропуснах...после може да се гледа, като го качат на сайта. Но най-важното е, че чух снимките започват края на август, така че есента ще гледаме втори сезон! Simple Smile

# 684
Иво- наистина родителите му са работили в Либия. Те са били лекари.
Всъщност той е имал възможност да учи в елитни училища. Не е ясно докъде
е стигнал с образованието. Но определено в него има някаква болка, че му е липсва-
ло семейството. Едва ли на празници са били заедно. Родителите са му осигурявали па-
ри, вероятно достатъчно. Но са му липсвали ласки, близост, съвети и т.н. Не всеки може
да понесе правилно отсъствието на семейство. Всъщност, косвено може би наистина показва
реакция срещу системата.

# 685
Иво- наистина родителите му са работили в Либия. Те са били лекари.
Всъщност той е имал възможност да учи в елитни училища. Не е ясно докъде
е стигнал с образованието. Но определено в него има някаква болка, че му е липсва-
ло семейството. Едва ли на празници са били заедно. Родителите са му осигурявали па-
ри, вероятно достатъчно. Но са му липсвали ласки, близост, съвети и т.н. Не всеки може
да понесе правилно отсъствието на семейство. Всъщност, косвено може би наистина показва
реакция срещу системата.

A колко потенциални Ивовци растат сега, само че родителите им са в Испания и Португалия.  Sad

# 686
Не знам кой го спомена, но бележката в пощенската кутия не беше недосмислица, защото без нея Мартин нямаше да разбере къде е отведен Попов. И не съм много сигурна, но не е ли това депо мястото, на което Джаро убива колегите си преди 20 години. Оставянето на тази бележка в кутията си има много символичен смисъл даже.
Символичен, ама изсмукан от пръстите. Кой бандит преди да отвлече някой ще остави бележка къде ще го отвлича Simple Smile
За депото и аз се чудех, но това, което показаха, беше трамвайно депо. А изгорялата кола с полицаите беше на ЖП гара.

Иво на мен ми е класически  пример за умно момче от добро семейство, което поради липса на родителите в един момент е кривнал от правия път. Знае, че това, което прави не е редно,знае, че има и друг живот, но не му стиска да е беден и порядъчен. Нещо като Джаро, но с угризения.

# 687

Символичен, ама изсмукан от пръстите. Кой бандит преди да отвлече някой ще остави бележка къде ще го отвлича Simple Smile

Идеята на бележката не е ли информаторът да отиде в депото и да натопят него за запалването на Попов? Не чакаха ли хора на Джаро до кутията, за да сигнализират кой отива в депото и после да махнат бележката?  newsm78

# 688
Ами знам ли, не ми е хрумнал такъв вариант.
Верно,че дебнеха едни момчета в Голф.  
А Мартин как се сети да ходи до кутията по никое време, че съм забравила?

# 689
Значи първо изпратиха смс на Попов и той, логично, се опита да се свърже с Мартин по телефона, но не успя /щото иначе нямаше да стане завръзката  Simple Smile/. А после Мартин видя, че Попов го е търсил и започна да му звъни, но телефонът на Попов вече беше изключен и единственото, което можеше да направи, е да отиде до кутията.

Общи условия

Активация на акаунт