Под прикритие - тема 2

• 56 493
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Да допълня само , че в смс-а уж на Мартин пишеше "имаш поща", а в смс-а на Попов пишеше "отивам за пощата". За това Марто разбра къде точно да отиде.

# 691
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да допълня само , че в смс-а уж на Мартин пишеше "имаш поща", а в смс-а на Попов пишеше "отивам за пощата". За това Марто разбра къде точно да отиде.

Аха, Попов е пуснал и смс на Марто, че отива до кутията и Марто е вдянал, че нещо става. Този смс съм го пропуснала, но така е още по- логично.  Peace

# 692
http://bnt.bg/bg/productions/121/edition/15554/denjat_zapochva_s_kultura_7_uli_2011

след 2:10 минута.

# 693
да, и аз това с бележката за депото си го представям като план да хванат информатора евентуално.. (макар че не знам от къде джаро би могъл да е сигурен, че евентуалния информатор ще знае за какво депо става дума?!)
обаче си мисля, че единият от двамата, които чакаха в "голф"-а, все пак видя мартин и дори го позна.. възможно е следващият сезон да започне с разкриването на мартин..

# 694
А аз заради моя Марти  Laughingне разбрах тоя тел. дето гледаше Донков как го намери та прочете съобщенията това не е ли на Марти тела.Тук изпуснах нишката

# 695
  • au bout du monde
не разбрах тоя тел. дето гледаше Донков как го намери та прочете съобщенията това не е ли на Марти тела.Тук изпуснах нишката

Той гледаше своя телефон,а не на някой друг. Колебаеше се дали да не прати предупредителен смс на Попов.

# 696
не разбрах тоя тел. дето гледаше Донков как го намери та прочете съобщенията това не е ли на Марти тела.Тук изпуснах нишката

Той гледаше своя телефон,а не на някой друг. Колебаеше се дали да не прати предупредителен смс на Попов.
Аааа,мерси  bouquet

# 697

Благодаря ти.   bouquet

"Ще се заформи интересен триъгълник с тримата от снимката и ще се разбере кой е четвъртият."
Ама предполагам просто ще разберем кой е, няма и той да се окаже жив.

И на есен се завръщат. : )

# 698
запис   bouquet

# 699
  • София
http://bnt.bg/bg/productions/121/edition/15554/denjat_zapochva_s_kultura_7_uli_2011

след 2:10 минута.
Благодаря!   bouquet
Значи все пак хвърлят по едно око и тук и се съобразяват със зрителския интерес.  Wink

# 700
Благодаря   bouquet
Митовски се изтърва  rotfImbo
"Ще се заформи много интересен триъгълник м/у ТЕЗИ трима мъже, които са на снимката, ще се разбере и какво е станало с четвъртия"
Ако не е излъгал, това означава със 100% сигурност, че Попов не само, че ще оцелее, но и че ще продължи да бъде важен фактор
Wink

newsm68 newsm44

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 18:51 от Peregrin

# 701
Не мисля, че трамвайното депо е място за капан и за информатора. Но е място, за което и Попов и Мартин знаят. Имам спомен от някаква акция в първите епизоди май в някакво такова място беше.
Нали бяха наели едни цигани да свирят вътре, а полицията се беше наредила да чака Туджаров.
Дали не беше точно това депо?

Не е случайно и че филмът завърши горе долу с "ами променете системата', която е силна реплика на Мартин, може би подготвят за размествания така, че след влизането на Христо Мутафчиев и тримата да измислят други по-ефективни правила на играта. Сигурно полу-легални. Очевидно е, че системата не може а се справи, затова , очаквам изненади за Джаро.

На Съни-то каква ще й е съдбата, има ли някакви слухове;)

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 20:22 от 10 c's

# 702
Аз очаквам да разкрият Мартин, чрез GSM на Попов, който остана на задната седалка в колата на похитителите. Най-лесно би било да го включат и да наберат "Шмекера" и да видят на кого ще му звънне телефона. Според мен не беше случайно, че "метнаха" мобилния на задната седалка.
Също така не показаха какво се случи с червения телефон в тоалетната... Там също си имаме бомба със закъснител.  Wink

# 703
Мартин е ранен, видя го и мутрата, която проверяваха полицаите пред пощенската кутия, видя го и този, който го простреля ( ако е останал жив), телефона на сервитьорката остана под тавана на тоалетната ..
изобщо Мартин по-скоро да мине от 'под-прикритие' в нелегалност Grinning

В интервюто по БНТ споменаха, че добрите не са само добри, а лошите не са само  лоши.
Лошите ще стават все по-симпатични, дори Джаро ще покаже някаква 'добра страна", помагайки на някого.
Сигурно ще размисли за Съни в последния момент

Исках да вметна, че Цветана Манева е изключителна. Дори кратките й сцени се запомнят

# 704
Не знам кой го спомена, но бележката в пощенската кутия не беше недосмислица, защото без нея Мартин нямаше да разбере къде е отведен Попов. И не съм много сигурна, но не е ли това депо мястото, на което Джаро убива колегите си преди 20 години. Оставянето на тази бележка в кутията си има много символичен смисъл даже.
Символичен, ама изсмукан от пръстите. Кой бандит преди да отвлече някой ще остави бележка къде ще го отвлича Simple Smile

Този, който обича да си играе с жертвата. Този, който има извратено чувство за хумор. Някой като Джаро. : )
Не знам, на мен сцената ми хареса, естествено не е задължително при всички да е така.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт