Под прикритие - тема 2

• 56 493
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
На Съни-то каква ще й е съдбата, има ли някакви слухове;)
В репортажа по БНТ от финалното парти, репортер й зададе въпроса "Имаш ли енергия за 2-ри сезон?", тя отговори "Абсолютно. Всички сме много амбицирани - целият екип".
Ако не се е обиграла, така че да говори супер подвеждащо   Thinking, съм склонна да тълкувам думите й правдоподобно, т.е. ще продължи да играе във 2-ри сезон (ще бъде жива  Wink )
Whistling

# 706

както изглежда, никой няма да умре..  Party

# 707
Много се радвам за Попов.

# 708
  • София
Не мисля, че трамвайното депо е място за капан и за информатора. Но е място, за което и Попов и Мартин знаят. Имам спомен от някаква акция в първите епизоди май в някакво такова място беше.
Нали бяха наели едни цигани да свирят вътре, а полицията се беше наредила да чака Туджаров.
Дали не беше точно това депо?
В това депо май закараха Косъма да го убият, когато мислеха, че той е къртицата.

# 709
# 710
Ирена Милянкова: Не съжалявам, че родих на 15

Ирена Милянкова заяви в интервю за сп. "Всичко за жената", че не съжалява, че е родила първото си дете - сина си Уилям - когато е била едва на 15 години.
"Когато срещнах Росен (партньорът на Ирена - б.р.), се чувствах много сигурна с него, по начина, по който иска да се чувства всяка жена - обичана, подкрепяна. Трудно ми е да обясня любовта, тя се усеща, не се говори. Срещнахме се, когато бях на 13, а на 14 заживяхме заедно. Любовта ни беше и все още е страстна, бурна. Когато човек е влюбен е готов на всичко за човека до себе си. Смятам, че наистина най-важното е да усетиш дали човекът срещу теб е твоята сродна душа. Може би аз съм късметлийка и благословена, че имам такъв прекрасен мъж до себе си. Не съжалявам, че родих на 15. Създадох прекрасно семейство и повече от 10 години сме заедно с Росен. Минавали сме през всякакви периоди и трудности, които успяха още повече да ни сплотят" - споделя красавицата, която скоро роди четвъртото си дете. Ирена бе известна като модел, а нашумя особено напоследък, като една от звездите в "Под прикритие".

http://life.dir.bg/news.php?id=9010127&nt=5

# 711
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ирена Милянкова: Не съжалявам, че родих на 15

Ирена Милянкова заяви в интервю за сп. "Всичко за жената", че не съжалява, че е родила първото си дете - сина си Уилям - когато е била едва на 15 години.
"Когато срещнах Росен (партньорът на Ирена - б.р.), се чувствах много сигурна с него, по начина, по който иска да се чувства всяка жена - обичана, подкрепяна. Трудно ми е да обясня любовта, тя се усеща, не се говори. Срещнахме се, когато бях на 13, а на 14 заживяхме заедно. Любовта ни беше и все още е страстна, бурна. Когато човек е влюбен е готов на всичко за човека до себе си. Смятам, че наистина най-важното е да усетиш дали човекът срещу теб е твоята сродна душа. Може би аз съм късметлийка и благословена, че имам такъв прекрасен мъж до себе си. Не съжалявам, че родих на 15. Създадох прекрасно семейство и повече от 10 години сме заедно с Росен. Минавали сме през всякакви периоди и трудности, които успяха още повече да ни сплотят" - споделя красавицата, която скоро роди четвъртото си дете. Ирена бе известна като модел, а нашумя особено напоследък, като една от звездите в "Под прикритие".

http://life.dir.bg/news.php?id=9010127&nt=5

А коментарите отдолу са доста информативни. Между другото, ако мъжът й наистина е ром, както твърдят злите езици, това донякъде обяснява възрастта й на "женене" и раждане. От известно време ми прави впечатление, че мъжът й никъде досега не се е снимал с нея и децата, а не малко статии и интервюта има за тях.  newsm78

# 712
  • Разпиляна във въображението
То пък голяма хвалба - да родиш на 15 години. Онзи трябва да е подсъдим, че е правил секс с малолетна, която е станала майка малолетна. Едно съседче е шести клас. Не мога да си го представя в подобна ситуация. Струва ми се гнусно.

# 713
Разбирам, че стават грешки, когато си... млад /на 15 Laughing/. Евала, че е решила да го роди детето и че не си го е гледала сама или пък да го е оставила в някоя институция... Но ми е странно, че се хвали с това и един вид смята, че е напълно в реда на нещата. Дава лош пример на момичетата на тази възраст. Като чуваш оттук и оттам, че няма нищо лошо да родиш на 15, защо да не го направиш, ако и ти си срещнала "Мъжа"? Особено пък както го описва Ирена - като в приказка - сродна душа... Нищо лошо няма, радвам се, че го е открила този мъж, ама да се замисли малко. Да беше казала, че не съжалява, че е родила дете на 15, но все пак и е било рано и пр. Tired

В анкетата гласувах с 6.

# 714
То явно не е грешка, след като на 14 год. е заживяла с бащата. Shocked
Може и да не е вярно, но вече на второ място срещам коментар, че по едно време е заминала за Щатите и е оставила първите две деца с баща им. Ако е така, значи не е съвсем да не съжалява.  newsm78

# 715
Разбирам, че стават грешки, когато си... млад /на 15 Laughing/. ...
E, kaкво да каже в крайна сметка? Станалото- станало. Нито можеш да го върнеш, нито да го скриеш. Някой ден какво ще посъветва децата си- дали да създат семейство млади, дали да имат много деца и т.н.си е нейна работа. На публиката какво друго да каже, няма да седне да разнася личните си драми и кирливи ризи ( които всеки има).

# 716
Разбирам, че стават грешки, когато си... млад /на 15 Laughing/. ...
E, kaкво да каже в крайна сметка? Станалото- станало. Нито можеш да го върнеш, нито да го скриеш. Някой ден какво ще посъветва децата си- дали да създат семейство млади, дали да имат много деца и т.н.си е нейна работа. На публиката какво друго да каже, няма да седне да разнася личните си драми и кирливи ризи ( които всеки има).

Така е, но ако не искаше да разнася личния си живот, нямаше да дава през седмица, две, интервюта със сходно съдържание.  Thinking

# 717
Рокси, и аз съм на това мнение, но чак пък толкова? Създала е семейство на 15, но трябва ли да го представя по този начин - то по-зле от приказка... Дано е щастлива и наистина нещата са такива, каквито ги представя, но създава грешни илюзии, на които 14-15-годишните момиченца са склонни да повярват... А и е тенденция последните години 14-15-годишни да "ходят" с 30+. Не, че ако Ирена не го е казала това, нещата ще се променят, но не е нужно и допълнително "насърчаване", защото тя е срещнала "Принца", но колко от другите ще го срещнат? Реалността е различна. Wink Hug

# 718
На мен Ирена ми е симпатична  Peace, не блести с особен актьорски талант, но поне има оправданието, че е аматьор. Личният живот, изборите и решенията, че и думите на всеки са си за негова сметка  Mr. Green Няма аз да й нося кръста, я  hahaha

Някой беше пуснал инфо, че Чочо ще влиза в сериала и ако не е за епизодична роля (като Буковска) е възможно той да играе четвъртия от снимката (Митовски в интервюто по БНТ каза, че ще сте стане ясно какво е станало с него)  newsm78
Струва ми се, че четвъртият ще се е спасил заедно с Миронов  newsm78
Варианти:
1. Двамата са се измъкнали заедно от горящия бус (читав полицай не би изоставил партньора си  Crossing Arms ), но пък от къде са намерили два трупа за инсценировка  Rolling Eyes Звучи малко тъпо - изпълзяваш от подпалена кола и застрелваш първия изпречил се човек и го набутваш да догори в колата вместо тебе  Crazy
2. Миронов и приятел са знаели, че се готви покушение с/у тях. Не са глупави и са подготвили "сцената"  Mr. Green Два трупа (предполагам на бездомници от моргата, за да не ги търси никой) са "чакали" в набелязаната кола, хората на Джаро са изпълнили задачата, а нашите хора (живи) са се покрили зад девет баира  hahaha Thinking
Нямам инфо от кухнята  Peace, просто си фантазирам  ... не ми сЪ смейтИ много
Wink  Joy

# 719
Във Фейса пише, че във втория сезон Джаро ще се изправи срещу друг голям престъпен бос, но това няма да е Мутафчиев, а Попйорданов. Наистина, в първия сезон повече се наблягаше на войната престъпност-полиция, сега е време на тази между групировките.

А ето и в Стандарт:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-07-09&article=373723

Общи условия

Активация на акаунт