Под прикритие - тема 2

• 56 502
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Alo kritizite, sto ne vsemete da ismislite vie edin film svrahefekten i realen!Iavete se na kasting i da vi vidim kolko mojete.Filma e super !Mnogo golemi dosadnizi sa tova svrahnadarenite balgarski "'kritizi"-smeshnizi.Napishete statia vav vestnika,sasto samo tuka se isiavavate.

Bravo na zelia ekip,prekrasen film!
Няма проблем, ако критиката е умерена и конструктивна, а тонът с който е поднесена -  добронамерен  Peace

Пишеш от телефона си, нали  newsm78, надявам се това е причината за шльокавицата
  Tired

# 661
  • София
Не съм сигурна и не ми се търси да гледам отново сцената, но като откраднаха чантата не беше ли вечер?
Какави деца да си играят?
И предвид новичката сграда, съвсем нормално съседите да са кът. Wink

Не знам защо постоянно се задълбава за такива неща, били нереални.
Това е филм, американските продукции също не са 1 към 1 с живота, но никой не издребнява толкова.
Всички български продукции се гледат под лупа, все едно нарочно търсиме и най-малката неправдоподобност, за да разпънем на кръст и сценаристи, и продуценти, и актьори.

# 662
Даа, защото един от най - гледаните сериали в Сащ "Дневниците на вампира" или други сериали  са много реални. Никъде не се казва, че филма е по - действителни събития. Хората са казали, че си е художествена измислица. Нормално е да има неточности, но те са много малки на фона на интересният сюжет. Държи ни в напрежение и чакаме с нетърпение всяка серия. Това малко ли е?
Аз се гордея, че в България се правят толкова добри неща вече!!!

# 663
  • На земята, която е всъщност звезда.
... "Кражбата" на чантата от адвокатката - първо охраната бърза да избяга от нея, веднага щом слезе от колата. Ако са на служба при Джаро - ще и мете като в кърлинга пътя до вратата на входа, докато не я поеме портиера, иначе ще се води шофьор, не охрана. Второ - естествено крадецът /уличен хлапак/ я удря професионално - точно толкова, че да изгуби съзнание и да се свести, когато вече чатата е преснимана подробно и върната в храсталаците. Естествено в такъв жилищен блок нито живее някой, нито някой минава наоколо или нямат деца може би да играят отвън. ...

Ама и ти не си гледал много внимателно, а бързаш да посочваш гафове. Laughing Ако погледнеш серията още веднъж ще видиш, че гарда тръгна след адвокатката и я погледна въпросително, но тя му направи знак да си тръгва. И да, действието се развива късно вечерта, така че логично няма хора.

# 664
Първото ми клипче за сериала го посветих на любимеца ми Иво.

Надявам се да ви хареса!!!

# 665
Малко слънце,   bouquet страхотно клипче ... в стил ноар, напомни ми на "Дзифт"  Wink, текстът и осн. музикален мотив в песента са страхотни  thumbsup , само гласът на СлавитУ ми е лигаво-превзет и припевът е чалга-кючек  Sick ooooh!

П.П. В грешка съм  Peace Това, че аз не харесвам чалга не означава, че бг мутрите (от нисшата йерархия) и чалгата не са в идеална хармония Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 17:59 от Peregrin

# 666
  • София
Страхотно клипче Heart Eyes, песента е много добре подбрана според мен. Peace

# 667
Малко Слънце, поздравления за клипчето! Страхотно е!  Hug  Heart Eyes  newsm51 Two Hearts

# 668
Радвам се, че видеото ви харесва. Това, че е черно бяло точно от Дзифт ми дойде като идея - пък и че нали е хем черен хем и бял. Реших, че песента му подхожда, пък и аз харесвам Слави.

# 669
  • На земята, която е всъщност звезда.
Страхотно клипче Heart Eyes, песента е много добре подбрана според мен. Peace

Не подхожда за образа на Иво, ето какво пише за него в сайта на филма:

Дясната ръка на Джаро . Иво е от стабилно и добро семейство на лекари, учил е само в елитни училища, докато е малък родителите му заминават на работа в Израел, а Иво е оставен на грижите на далечна леля. Така Иво израства на улицата с парите на родителите си и със слабата заинтересованост на леля си. Скоро той се превръща в престъпник, а след като впечатлява Джаро с куража си, става неговата дясна ръка. Иво не е типичния престъпник, той приема всичко, като военна организация. Фен е на най-различни терористични фракции и смята, че като престъпник се бори срещу системата.Употребата на кокаин му харесва много, въпреки че усилва агресията му. Най-големия му страх е, че ще умре от старост, спокойно в съня си. Мечтае за героична смърт, да се превърне в легенда. Мрази полицаите, смята ги за „продажни копелета. Харесва „Смело сърце”, Сони Корлеоне от Кръстника и слуша The Doors.

# 670
notar,  защо точно заради мен?! нещо съм пропуснала..  никога не съм се изказвала нито "за", нито "против" турските сериали.. нито съм сравнявала "под прикритие" с някой от тях по какъвто и да е критерий, нито пък съм уточнявала гледам ли ги изобщо или не..

ако не беше това последно изречение в интерес на истината нямаше да коментирам твоя пост изобщо, защото именно с него се минава от "просто изказвам мнение" на "заяждам се".. така или иначе пак не разбирам защо си го написал и какво общо има с мен..

newsm78

# 671
аз клип не видях ,коя е песента на Слави и защо не виждам никъкъв клип Twisted Evil

# 672
аз клип не видях ,коя е песента на Слави и защо не виждам никъкъв клип Twisted Evil

http://www.youtube.com/watch?v=ff_MgNJPpds&feature=player_embedded

# 673
Не знам кой го спомена, но бележката в пощенската кутия не беше недосмислица, защото без нея Мартин нямаше да разбере къде е отведен Попов. И не съм много сигурна, но не е ли това депо мястото, на което Джаро убива колегите си преди 20 години. Оставянето на тази бележка в кутията си има много символичен смисъл даже.

# 674
Благодаря много за хубавите думи. За това дали подхожда песента, никого няма да убеждавам, аз така съм го видяла. Иначе пак ви казвам, ако харесвате клипа и искате да направя за любим ваш герой клип, само кажете. Отворена съм на предложения. Благодаря отново.

Общи условия

Активация на акаунт