Под прикритие - тема 2

• 56 758
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
И аз най накрая гледах епизода и се накефих максимално. Крайно време беше и на положителните герои да им провърви, някак не беше честно все те да са прецакани. И дъщерята на Попов ме изкефи как го разкара най накрая тоя лигльо. Обаче като гледам промото не мога да се оттърва от усещането, че Попов си отива от сериала Tired

# 376
  • Варна
Не мисля, че Попов ще си отиде - тъкмо сега е моментът да помете Васил, не вярвам да го гръмнат - Джаро иска друг тип победа, а и не може да остави Марто сам "в устата на ламята"

# 377
  • Велико Търново
ВНИМАНИЕ! Може да се счита за спойлер!

От страницата на сериала във Фейсбук :

(кликни за увеличаване)

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:58 от DamaPika

# 378
  • в сърцето на един мъж...
Уаууу Shocked

# 379
Може ли когато има спойлери , или дори слухове, да се пишат в бяло? Или да се предупреждава с червени букви примерно, щото аз лично не искам да знам какво ще се случи, а да се запази елемента на изненада. Аз дори рекламите за следващия епизод не гледам  Laughing

# 380
  • Велико Търново
-True Blue-, обикновено това е нещо, за което пишещите в темата се уговарят.
Но пък досега не е имало подобни претенции.
Съобразих се с желанието ти, все пак.
Допълних с предупреждение и намалих снимката в случай, че някой дето не иска да чете, се изкуши  Laughing

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 14:01 от DamaPika

# 381
Много благодаря   bouquet

# 382
Само пускат слухове, според мене. (това е относно евентуалния спойлер)

# 383
Определено. Peace Знае се ,че сценаристите си опичат работата с железни договори и никой не смее да гъкне за бъдещи събития, защото ще изхвърчи. Това са провокации от скучаещи.

# 384
Да обобщим  Wink
1.
Жеравите олицетворяват ... чест и лоялност. Thinking
2.
Попов, и Туджаров познават "само един човек, който е правил това" (неслучайно беше реплика и на двамата).
3.
жерава, като символ на надеждата за МИР и името на МИРонов.
Яаааа, фирмено самолетче ... на "Нове Холдинг", 'начи пича е крупно бизнесменче tooth

ББ Да не би да сценаристите да са взели решение "в движение" да разкарат Марто, щот' актьорът не се справя, но пък тогаз няма да има кой да е под прикритие rotfImbo и затова, опааа наш Ивчо - дълбоко заровен и законспириран агент. Бравос - изненадоУ сЪ вери мач Crazy

# 385
Да, да, аз на такива не се вързвам пък. Написал някой нещо и подемат след него да обсъждат...пързалки или предположения Wink

Иначе 20 000 са вече във ФБ феновете...бавничко, но нараства броя...

# 386
  • Велико Търново
хехе... Peregrin, баш есенцийката си извлякла Wink  Hug
да не би да си някой скрит химик?  Grinning

btw, и аз много на такива (особено "проверени") слухове много-много не вярвам
може би и затова дори не ми мина през ума, че може да бъде и спойлер
пък и... сега, даже и да са имали някакви подобни намерения, сценаристите може да ги променят, за да не излезе, че са нарушили договорите си

# 387
Определено. Peace Знае се ,че сценаристите си опичат работата с железни договори и никой не смее да гъкне за бъдещи събития, защото ще изхвърчи. Това са провокации от скучаещи.

Не бъди толкова сигурна,,може и да не са провокации.Ако си спомняш,малко преди финалния епизод на "Стъклен дом" доста вестници писаха какво точно ще се случи,а и в един форум бях прочела,че Албена ще наръга Чарли с нож.
В случая,може и да е измислица,а може и да не е Simple Smile

# 388
На мен РИцитаторът няма да ми липсва много. Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 17:27 от H0uSse_Baby

# 389

Не бъди толкова сигурна,,може и да не са провокации.Ако си спомняш,малко преди финалния епизод на "Стъклен дом" доста вестници писаха какво точно ще се случи,а и в един форум бях прочела,че Албена ще наръга Чарли с нож.
В случая,може и да е измислица,а може и да не е Simple Smile
Да, а това за Албена и ножа дори аз го написах, Mr. Green но пишеше, че ще го наръга в корема и аз така знаех.
Сигурна съм, че главните герой ще са си главни герой в този сериал. Peace За Попов не знам обаче.

Общи условия

Активация на акаунт