Търся Прегнил .

• 4 296
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ти много  Heart Eyes

# 16
Последния път купих Прегнил от една аптека на бул.Братя Бъкстон до фантастико.От 5000 единици беше свършил и лекарката ми каза да взема 5 от 1500 ед.Ако ти е удобно може да провериш там,много по изгодно е от Овитрела.

# 17
Лошото е , че съм на 250км. от София и това ме затруднява. Ако съм сигурна, че го има бих отишла, но сега ми остава да се надявам на някоя добра дама, да има излишен и да ми продаде или пък да ми направи услуга - да го вземе и изпрати, пък дори и на двойна цена. . . .  newsm17 newsm17 newsm17  Blush, колкото и нагло да звучи  Blush А иначе, то по-изгодно ще ми излезе овитрела-  добре че разбрах, че го има, защото моята доки, каза, че няма заместител  ooooh! Whistling

# 18
Цвете, ако някой ще ти праща прегнил имай предвид, че трябва да се транспортира на студено. Т.е. в хладилен плик.

# 19
 Rolling EyesСигме отново благодаря за уточнението. Еххх май няма да се получи  Confused

# 20
Овитрела се използвал само за ин витро процедури  Confused, значи на мен няма да ми свърши работа на тоз етап, дано не се стига до него..

# 21
*Цветенце*, овитрела не е само за инвитро, слагаха ми го преди инсето в петък, напълно замества прегнила , успех

# 22
  • София
Овитрела се използвал само за ин витро процедури
любопитно ми е това кой го каза?

# 23
От аптеката така ме увериха  Rolling Eyes, а пък аз не питах доки, ами направо го "пльоснах" тук  ooooh!.
Супер е щом става и той

# 24
Аз също търся Прегнил от половин месец, но няма. Казаха ми, че в Гърция има това, което го няма в България. Ако имаш познати там помоли ги да проверят. 

# 25
Прегнил или Овитрел е едно и също лекарство .Едни лекари предпочитат да прилагат Прегнил други Овитрел.Имената са различни защото се произвежда от различни фармацевтични фирми. .Подпомагат настъпването на овулацията ,най-общо казано. До 36 часа от неговото прилагане настъпва овулация.
Използва се не само в инвитро процедурите .
Може да се намери в аптеките около инвитро клиниките ,може и в други но с поръчка.

Цветенце. Може да се намери в по-големите градове Варна ,Бургас ,София В.Търново и т.н.

# 26
Момичета и аз търся Прегнил 5000 ед. спешно, трябва ми до 2 седмици. Става въпрос за Монтана или София, ще съм ви благодарна ако някой може да помогне с инфо, или лекарството, ако ви е останоло.

# 27
  В Варна има от 1500 Е

# 28
 А къде по точно във Варна, понеже и аз търся , благодаря за вниманието  Grinning

# 29
  Фарма плюс ...

Общи условия

Активация на акаунт