Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се търсят във форума?
Какви са мненията за гоблените на Ginocardiya?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат шиене, гоблени, рамкиране, графики, схеми, идеи за проекти и споделят своите творби и напредък в шиенето. Те също така поздравяват един друг за рожден дни и споделят лични преживявания като пътувания и занимания с деца. Във форума се обсъждат теми, свързани с гоблени, шиене, рамкиране, графики, схеми, идеи за проекти и споделяне на лични преживявания и поздравления за рожден ден.
-
Какви съвети се търсят във форума?
-
Какви са мненията за гоблените на Ginocardiya?
Форумът включва мнения за гоблени от Ginocardiya, като някои потребители споделят положителни впечатления и удовлетворение от техните разработки. Една участничка споменава, че нейна приятелка е поръчала такъв и е много доволна. Друга потребителка проявява интерес към гоблена и иска да чуе мненията на другите за него.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря схема за бродиране на гоблена "Мадоната на Феручи" от Милена стил?
-
Как да бродирам контурния бод на гоблена "Пазарът на цветята в Париж" от Dimensions?

но при мен вече е обратно - между плетките/голямата плетачка

за трите дами, които останаха в старата тема.
моите поздравления за всички
.
Много си права Sissak - май всички са чакали новата тема. 
да съм там, mama iasi страхотни ключодържатели,Аз пък не мога да си намеря да си купя празни ,че да си ги направя,Позравления за всички,
Защо не съм с повече ръце, с повече свободно време и да Ви кажа се моля за дъжд за да нямам работа в градината.