БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 035
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
Аз напредвам с мравчешки стъпки..  Sad ..нещо не ми остава време напоследък..чакам да взема рамкиран първия си гоблен..естествено ще се похваля веднага.. Peace
Такива красоти създавате..направо..  #Crazy

# 46
И малко от мен......

# 47

никол58, и аз като мис емералд  Hug харесах много, много, много  Laughing и някой ден нещо ще ушия. в тоя ред на мисли, май не видях схеми  Thinking регистрация ли иска?

Goody, без регистрация е. Под Снимната има надпис, кликваш върху него и то ти отваря на друга страничка само  снимката на гобленчето, под нея също има надпис, кликваш върху него и започва свалянето на файл със схемата. Единственото, което за мен е неудобство, че не намерих как да се връщам в страницата със снимките, а трябваше да кликвам от страни в ляво, където е списъка с подредените по теми, след което трябваше да отида на страницата, до която съм стигнала.
Ох, дали го описах разбрано, но ако нещо не ти е ясно - пиши и аз ще ти ги дръпна и изпратя.

До като пиша, гледам друга красота е грейнала.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 12:14 от Nikol58

# 48
  • София
Здравейте, всички сте ушили страхотни неща. Влизам да Ви покажа едно рамкирано гобленче шито преди може би 10 години.

# 49
  • До сърцето...
ради, ако на следващата срещичка донесеш нещо готово ще ни разбиеш   Flutter

Goody , ако знаеш как ме сърбят ръцете  Mr. Green Тосканата съм я приготвила, ама сега трябва да напредна с клоуна и зодийката на щерката.

sianie35, Miss Emerald благодаря! И аз съм много щастлива с тях  Laughing

sianie35, много хубав става твоят Дименшън. Аз съм мераклийка на този дизайн  Hug

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 16:57 от Radika

# 50
Здравейте на всички.Страхотни неща показвате.И аз да покажа завършените ми творения...Simple Smile

# 51
Момичета, страхотни сте! smile3501Все нови красоти. Аз също съм готова с някои неща.
Това е едно подаръче, което направих с ваша помощ, за което благодаря     http://imageshack.us/photo/my-images/135/imgp5301.jpg/
  Това е последният ми гоблен, още не е рамкиран       
http://imageshack.us/photo/my-images/830/imgp5302l.jpg/

А това е нещо направено по схема от 1969г.Някой навярно не са били още родени.Тогава е нямало компютри да обработват схемите , а цветовете са нямали номера, а са били - шекерено розово, тревисто зелено, лешниково и т.н.Това чудо беше започнато и изоставено и аз просто реших да го завърша.Различно е от сегашните нали?    http://imageshack.us/photo/my-images/810/imgp5307.jpg/

# 52
  • До сърцето...
de4ko95, този гоблен от 1969 (малиии!!!  #Crazy) със шекереното розово  Mr. Green направо ме изненада. Антика, ама стои съвременно. Повечето съвременни дизайни (най-вече в Бг) са по-грозни и никога не бих ги закачила в къщи или подарила.

# 53
  • София
Иваничка, честит рожден ден! Много любов, здраве, щастие, късмет и сбъдване на всички желания!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 54
  • Враца
Иваничка....чести рожден ден и от мен.От здраве и късмет да не се отървеш..и все так да ни радваш  с хубавите си творения!   bouquet

# 55
Страхотни сте! Аз чак сега виждам тази тема. Все още съм на първия си гоблен- Индийска девойка- наистина е малко труден като за начало, но пък реших, че щом си харесах него от пръв поглед, значи ще го направя. Скоро ще пусна снимки с напредъка ми (шия го от септември, но бях 12-ти клас тази година и времето ми беше ограничено, но сега започвам шиене с пълна пара).  Hug

# 56
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Heart Eyes жива, здрава и  много, много щастлива  Heart Eyes

# 57
Иваничка, честит рожден ден!  bouquet Много здраве, щастие и късмет newsm59

# 58
  • София
Момичета, идвам за съвет  Praynig
Бихте ли ми погледнали надписа и да ми кажете: 1. Добре ли изглежда този шрифт, 2. Трябва ли да го изместя малко вляво, 3. Добре ли е този цвят, или да го сменя с някой друг, примерно както е направила Иваничка тук http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni-proces.99107.13843271.

Предварително много ви благодаря!  Hug

# 59
Според мен - трябва по центръра, и ако шиях аз - бих направила с розово с металик и подебели букви.
Но това само моето мнение Hug

Общи условия

Активация на акаунт