БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 040
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит рожден дена на Иваничка!
Пожелавам здраве, щастие и много късмет! smile3525 newsm59  bigdance2

# 61
Иваничка, ЧРД и от мен! Здраве и бързи пръсти ти желая Simple Smile

Деси, и според мен трябва да е малко в ляво надписа, както и с някакъв по-открояващ се цвят. Иначе шрифта ми харесва  Peace

Но това само моето мнение Hug
  Grinning

# 62
  • Плевен
ИВАНИЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!

С пожелание за много здраве и успех в новото ти начинание   newsm51

Деси
- това е нагледен отговор  от мене  Peace

st. Dobri Wink ако си смениш и аватара и съвсем ще станеш новичка! Grinning

# 63
ИВАНИЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! newsm51
Искам да ви питам имате ли впечетление от сегашните окомплектовки на България Казънлък.
Преди време си купих от тях "Малкия помощник"

# 64
Здравейте момичета,когато имам възможност влизам и разглеждам красотите,които правите-аплодисменти за всички(Сисак,възхищавам ти се)!
Имам дъщеричка на 1 годинка и нямам много време за гоблени,но имам един почти на привършване и ми предстои пътуване(не живия в Бг)ако евентуално успея да го преключа искам да го рамкирам за 1 ден.Въпроса ми е към русенки и варналийки да ми дадат координати на магазин за рамки,където експресно да ми рамкират гоблен!
  bouquet

# 65
  • Враца
Искам да ви питам имате ли впечетление от сегашните окомплектовки на България Казънлък.
Преди време си купих от тях "Малкия помощник"
Имат ли линк..дай го да ги разгледаме ..

# 66
Ето линк, тукедна дама го е показала. Става въпрос за този долу в ляво.
http://aniani2.snimka.bg/tapestries/katalog-na-b-lgariya-k.356762.11228256

# 67
  • София
Леле момичета не ви е срам,какво ме направихте не е истина.
Благодаря за новата темичка и браво на всички,няма да ви изброявам че ще изпусна някой и да не се обиди.   bouquet
На Иваничка Честит празник мила да си жива и здрава и много обичана  Hug
Няма какво да покажа,че в работа е трудно и нямам време,а и уча,че след 2 седмици заминавам за изпити и няма време.
Делфинче,ако искаш нещо сега е момента мила да си поръчаш,че идвам  Blush

# 68
Записвам се да ви следя.
И аз имам няколко гоблени но не съм бродирала с години.
Може и да ме запалите наново. newsm10

# 69
  • БЪЛГАРИЯ
Момичета, идвам за съвет  Praynig
Бихте ли ми погледнали надписа и да ми кажете: 1. Добре ли изглежда този шрифт, 2. Трябва ли да го изместя малко вляво, 3. Добре ли е този цвят, или да го сменя с някой друг, примерно както е направила Иваничка тук http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni-proces.99107.13843271.

Предварително много ви благодаря!  Hug

Хм... Thinking ... На мен пък ми харесва асиметричното решение в случая! (Ама аз си падам малко японка!!!  hahaha) Единствено бих подсилила цвета на шрифта! Това разбира се, е лично мнение! А иначе, Деска, доволна ли си от крайния резултат (нали имаше съмнения относно цвета на панамата!)?

Бързи и много продуктивни сте! Всичко е красиво- и темата и показаното от вас! Поклон!

Честитя празниците на всички, които съм пропуснала: здраве, сполука и несекваща хармония ви желая от сърце!  bouquet

# 70
Иваничка, честит празник, много щастие   bouquet

Март месец в София обсъждах гоблени с една съседка и тя каза, че си купува и шие само от техните комплектовки и е много доволна.

# 71
  • Пловдив
Брееей, много неща сте показали. Браво!

Деси, на мен като че ли ми харесва на по.централно място надписа и да е по- изпъкващ   Simple Smile

Иваничка, да си жива и здрава!!!      bouquet

# 72
Деска, на мен лично с цвета на обувките ми допадна повече, по-дискретно и елегантно е. И бих изместила надписа да е вляво и бувките малко по-дебели.  Hug

# 73
Аз съм шила и друг техен Пастирчето. Определени конци (по-светлите цветове) като шиеш те изтаняват и се късат. На друга случвли ли се е. Моят гоблен е купуван 2009, а малкият помощник е купен я=в началото на 2010 от фирменият им магазин. Иначе имат много добро съчетание на цветовете и конците винаги хартисват. В Пастирчето имаше около 150 чилета.

# 74
Определени конци (по-светлите цветове) като шиеш те изтаняват и се късат.

Така става с некачествените конци, да. Сега за гоблена си нагодих един цвят от стари български конци на майка ми, на Мулине май бяха, голям боклук  Confused И Ариадна са много скапани. Анхор са ми фаворити и ДМЦ, разбира се, Вилер не съм пробвала, но знам едно: прекалено много труд се полага в един гоблен, за да правя компромиси с конците  Blush

Общи условия

Активация на акаунт