БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ами аз така или иначе сам го купила, но ми хрумна да си нагодя конците да дмц и да го шия с тях но със схемата на Казънлък . Имам по едно чиле от всичките 447 номера на дмц и мога да разбера какви номера са тези на гоблена.

# 76
Става  Simple Smile

# 77
Иваничка, честит рожден ден! Много здраве, любов и сбъднати мечти ти пожелавам от все сърце!   bouquet

Деска, на мен лично ми харесва да е с по-открояващ се цвят т.е. с розовото и да е по центрирано под обувчиците. За моите, когато един ден стигна до надписа, мисля да го направя с мартеничка - един цвят от някой от розовите и един конец металик. Взех даже по едно чиле от Е967 и Е825 още миналата година, но за съжаление до буквите не можах да стигна.

# 78
  • София
Момичета, страшно ви благодаря!!!  Hug Hug Hug
Значи тази нощ ще разшивам и ще го започвам пак
я
ФиНети, все ми се струва, че може би трябваше на бяла панама, ама толкова не я харесвам, че нямам думи. Надявам се като се сложи в рамка да стане добре  Peace

Да, и аз взех металик, ще ги комбинирам тази вечер

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 18:50 от -=Деси=-

# 79
Честит рожден ден на Иваничка  bouquet!
С пожелание за здраве, радост, щастие, късмет и много реализирани красоти!

# 80
МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРАТИТЕ СХЕМАТА   и цветния ключ НА ТЕЗИ ХУБАВИ ПАНТОФКИ В РОЗОВО
http://radikal.ru/F/i078.radikal.ru/1106/c1/ce44ce085458.jpg.html...МОЛЯ   извинявам се че копирах адреса ви  viligeni66@abv.bg

# 81
  • София
МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРАТИТЕ СХЕМАТА   и цветния ключ НА ТЕЗИ ХУБАВИ ПАНТОФКИ В РОЗОВО
http://radikal.ru/F/i078.radikal.ru/1106/c1/ce44ce085458.jpg.html...МОЛЯ   извинявам се че копирах адреса ви  viligeni66@abv.bg

На мен днес нещо ми се отваря черна страница в Радикала Cry За моите обувчици ли говориш?
Ето ги, долният ключ е за розовите

С металика грам не ми харесва, може би проблемът е в шрифта, ще ушия първо синичките, после ще мисля за надписите  Hug

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 18:54 от -=Деси=-

# 82
Благодаря -=Деси=-  за бързата пратка ,ще ги почвам ,нищо че принцесата ми е вече към 5 г Hug

# 83
  • София
Благодаря -=Деси=-  за бързата пратка ,ще ги почвам ,нищо че принцесата ми е вече към 5 г Hug

То и моята кръщелница ще стане на 5, ама сега ще й се ражда братче, та ще направя и за двамата  Hug

# 84
  • Севлиево
Гледам че тази фирма за рамкиране във Варна я няма в библиотеката:
http://www.krisiart.com/

# 85
Поздравления зя красотите които сте сътворили. Имам въпросче. Шил ли е някой гоблени по Хейгс. Инетересуваме панамата и как се шие. По оригиал е Аида 14 и бод Х, но има и други коментари. Предварително Ви благодаря Hug

# 86
  • Атлантис, Галактика Пегас
Иваничка, ЧРД!!!Здраве късмет и щастие!!!!

# 87
Как да не се запиша сега:

И за друг гоблен се ослушвам след Съня. Искам да е свежарски и май съм се насочила към Пано с тиква и Пано с диня, но разработка на Милена стил. Ако някой има пренабор да дава насам, че схемата от списанието е ужасТ.
Иначе приключих с една схема от Сън и прехвърлям на Виолетовия здрач. Не мога само с един - трябва да са един 1:1 и един кръстат бод /междудругото някоя плетчица  newsm68/

Може ли схемата на това?
Не съм го срещала май до сега. И искам да ви питам уча племенничката да шие. Взех и една малка детска щампа но има разни контури. По принцип щампа не съм шила и каза продавачката с цял конец, но кръстат или гобленов бод. И контура как се описва после.
http://www.coatsbulgaria.bg/Products/Kits/Royal+Paris/RP+Dora.htm едно от тези е.

# 88
ЧРД Ивани4ка  bouquet,желая ти много здраве,щастие и късмет  bouquetМомичета,вие отново сте напълнили страниците  с чудни нещица,много ви се радвам.

# 89
Честит рожден ден на Иваничка  newsm59 Много здраве преди всичко ти желая и повечко време за любимото хоби.

Мен ме е срам, че нищичко няма да покажа и ще е гол запис, но след като обиколя цял ден площадките силички не ми остават за бодна и един конец. Но да се наслаждавам на творенията ви.

Много ми хареса снимката на обувките, която е показала пепен, които са сложени върху албум, това вече е в бъдещите планове.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт