БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Четвърт кръстче е .

# 631
Да, за тези се сещам, обаче не схващам за тези квадратчета, които са под контура на носа и устните, тях като какви да ги шия?

# 632
  • София
Да, за тези се сещам, обаче не схващам за тези квадратчета, които са под контура на носа и устните, тях като какви да ги шия?

Доколкото аз виждам, шиеш ги с цяло кръстче, а после контурът ще мине през тях  Peace

# 633
Благодаря ви, момичета!

# 634
ИнаТ, много ти е красив аватара. ти ли го уши?

аз още съм на 1 водорасло и начената звезда, но бързам да покажа:

# 635
Не съм го шила, но си го харесах в сайта на "Риолис"  Simple Smile    http://www.riolis.com/catalog/21_1.html

# 636
Здравейте!И аз да се похваля най-накрая с рамкирани гоблени.Simple Smile))))

Лека вечер на всички! Simple Smile

# 637
Здравейте, работни момичета! Редовно следя новите ви гоблени и се опитвам да ви подражавам с постоянство и продуктивност понякога, но невинаги успявам...
Имам една огромна молба - бих искала да шия гоблена "Света Петка" и молбата ми е към тези от вас, които са го шили и са запазили схемите, да ми ги изпратят на адрес kkiteo@abv.bg!
Предварително ви благодаря и ви желая прохладна и приятна вечер!

# 638
Estellia, браво, успех с всички начинания! гобленът, който си харесала, е много хубав. аз също работя с PCStitch. всички гоблени, които съм правила на нея, са 1:1. стават доста добре, но ми прави впечатление, че е добре да се направи по-детайлен преглед преди да се започне, защото има някои цветове, които имат единични бодове по целия гоблен - тях ги изчиствам и премахвам цвета, а на тяхно място слагам някакъв цвят от околните. надявам се успя да ме разбереш. има една опция - колко конец ми трябва от всеки цвят - там виждаш цвета, който е най-малък метраж и като видиш къде е, решаваш дали да го махнеш или да го оставиш. ама 1 цвят по-малко пак е нещо, че иначе .... голяма хамалогия...

аз да си призная, започнах ръстомера като последните три цвята си ги харесах от тези, които имам  Joy следващия път ще покажа етап, че сега съм само на едно водорасло...

Благодаря!  bouquet
Виждала съм няколко гоблена с 80-90 цвята и са просто невероятни. Колкото повече са цветовете, толкова по-красиво става, а нали това е целта. Мога да шия гоблени с по 20-30 цвята, но защо, след като може да стане 100 пъти по-красиво с повече цветове.

# 639
tomitooo , прекрасни са! Аз вече имам три готови за рамкиране, скоро ще имам и четвърти. Крайно време е да ги занеса.

# 640
  • Плевен
tomitooo - прекрасно рамкирани гоблени  bouquet

tarzanka -  smile3501 newsm10 ще стане.

Момичета ,благодаря ви много Hug за поздравленията за наградата която съм спечелила,но искам да уточня ,че тя не е за най -добра работа !Просто това беше една томбола и едно коте/котето Алиса/ е изтеглило моят №/чист късмет/ Peace!Всички които участваха се представиха достойно и също заслужават награда!Похвалих ви се защото за първи път печеля нещо в лотария и се радвах като малко дете спечелило шоколадово яйце  Grinning

# 641
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Момичета ,благодаря ви много Hug за поздравленията за наградата която съм спечелила,но искам да уточня ,че тя не е за най -добра работа !Просто това беше една томбола и едно коте/котето Алиса/ е изтеглило моят №/чист късмет/ Peace!Всички които участваха се представиха достойно и също заслужават награда!Похвалих ви се защото за първи път печеля нещо в лотария и се радвах като малко дете спечелило шоколадово яйце  Grinning
Пепен, дали си спечелила наградата в "борба" или с късмет, важното е, че имаш награда. Сигурна съм, че много й се радваш!Не омаловажавам труда ти - напротив това, което си направила е страхотно и прекрасно. Шапка ти свалям за това, че пробваш различни техники.
 Радваме се много за теб. Така, че продължавай в същия дух, печели награди и ни отсрамвай.
Браво отново!  bouquet

# 642
tomitoo, хубави рамки, да са ти честити и да ги закачаш по-бързо... (че моите понякога полежават известно време някъде...  Embarassed)

ba4iiska, много добре си го казала. pepen, и аз мисля, че няма значение как си спечелила, важното е, че имаш награда... давай все така! всяка награда си е фукня и реклама, така че - дерзай! супер си!

аз вече имам половин звезда, ама в момента не ми се занимава, извинете. цял ден бях на работа и се побърках от скука..... другия път ще снимам Rolling Eyes

# 643
[Ако някой иска схемите имам ги и в двата вариянта.Нямам идея на коя фирма е.По схемите никъде не пише за съжаление.
Лека вечер на всички! Simple Smile
Получих като подарък комплектовка на Дъждовна вечер преди месеци. Днес го отворих, за да го започна и се оказа, че при преснимането няколко реда в средата се губят. Схемата е 1:1. Писах ти на ЛС, но пощата ти е пълна. Ще може ли схемата?

# 644
Ако е удобно и на мен да ми изпратите схемата на дъждовна вечер по която Вие шиете.Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт