Отговори
# 255
tichka85   ,добре дошла Hug
Ето още една статия относно столчетата за кола-
http://www.sharenobg.com/s_grija_za_deteto/s_bebe_v_kolata.php
Това столче на снимката ми се вижда доста удобно за бебето.
Днес някой гледал ли е предаването на Гала?Отивам да го търся из нета.Темата е била за вредата от ваксините, и по-скоро за майки , които разказват за страшната диагноза аутизъм след имунизация Sad

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 16:17 от mari:)

# 256
=====Само не разбирам...До 1 година ли трябва да гледат назад???Мислех че е до 6 месеца...в тези кошници за най малките.
Колкото по-дълго са обратно на движението, толкова по-добре. Така е най-безопасно за детето при т.нар. камшичен удър.
За съжаление при по-едрите бебчета краката започват твърде много да опират в седалката, а и не им е интересно. Ако изкарате до годинка, идеално. Ако не, поне до 9-10м. опитайте да сте обратно на движението.
Мари, аз гледах предаването на Гала донякъде и после изведох двата бяса на разходка. Така че, ако го намериш метни да го догледам, моля  Hug
Josepha, тези дни мислех за вас. Как е обрива след ваксината, оправи ли се вече?  Не се кахъри за захранването, не е късно. При деца с алергии така или иначе се започва по-късно от останалите. На мен гастрото ми каза 6ти коригиран.

# 257
Добре дошли на мамите baby love и tichka85!

Kimbarly , аз ги давам мах до  3 дена след приготвянето и после  хвърлям.  Peace
Ние сме  далеч от казването на каквото и да е. Говорим си някакви си неразбираеми нещица Simple Smile

Josepha, за даването  на  месо зависи кой кога е захранил.
Ако са захранили  във 2-3 месец е нормално сега да дават  месо. Аз смятам месото към  8мия  месец да го въведа, а ние почнахме  от 5тия  да се захранваме по малко.
За столчето за кола, Филип, сега  в  столче от  5тия месец. Взехме му  0+ столче за кола на  чико - елета мисля, че е.  Както е написано в статията, която Мари е пуснала до 9кг се монтира обратно на движението, а след 9 по посока на движението.

Бебешондел , макси кози за 220 си е оферта определено. Ние дадохме 280 за столче на чико само защото ни трябваше да пренесем Филип в 5тия месец до Варна.  

Към мамите от Варна- Искате ли да си спретнем една срещичка в морската?? Simple Smile

# 258
Ниkoлета,аз давам бисквити с мляко.Има едни на Ети-джиджи бебе,много му харесват и на мене също,лесно се разтапят.Вчера му купих на Хип във формата на слончета,пише че са био и му ги давам да си чеше венците с тях,те също се разтапят лесно въпреки,че са по твърдички. Simple Smile

# 259
Леле, момичета....Вие още малко ще почнете и пържоли да давате  Joy  Joy  Joy
Ние днес стартирахме с 2 лъжички тиква   Embarassed  Embarassed  Embarassed Едва ли има някой друг като нас - стартирал току-що със захранването.

За столчетата за кола - предполагам, че ще трабва детето да седи стабилно, за да се слага в такова, нали?
Филип е доста далеч от сядането....Само като го държи някой, тогава е в седнало положение.
Иначе по цял ден лежи по корем и маха с ръце и крака или аз както му казвам "плува свободен стил"  Joy  Joy  Joy

Аз още не съм захранила  Whistling Wink

# 260
Момичета, излиза ми на рекламен банер долу на екран оферта за храна на детска кухня Ян-Бибиян. Но изчезва бързо преди да се усетя  ooooh! Много ми трябва, ако някой я види, моля да кликне и да каже от кой сайт за колективно пазаруване я предлагат...
ПП: За каката е, да не си мислите, че бебето е на кухня вече  Mr. Green

# 261
  • София
dobra , оправи се обрива, а и не разбрах дали е от ваксината.
Просто смених козметиката отново и всичко се оправи. Въобще вече се съмнявам дали някога ще разбера алергичен ли е към нещо или е контактен дерматит.....
Успешно сме се отбили и сме на Фризопеп. А от днес почнах да давам тиква на ХИП.

Помня, че казвахте, че картофа на ХИП е гадост и бебоците не го ядат. А тиква и картоф как е? Имате ли отзиви за него?

И друго да питам - сега днеска като дадох 2 лъжички от едно пюре, утре мога ли от същото да дам 4? В смисъл - пюрето е в хладилника, мога ли да го ползвам втори път? Или за всяко ядене трябва ново?

За мръвките - мисля да започнем с тях на 8 навършени. Тогава ще вкарвам и глутена.

# 262
# 263
Josepha , на някой пюрета пише да се дават до 48часа след отваряне, ако  храниш в един и същ час можеш 3 дена да  го даваш и да  влезеш в 48те часа.

Филип не  хареса много  картоф и тиква на Хип, но и  тиква и ябълка не хареса  Wink Може да не си пада по тиквите знам ли.

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 19:00 от ANGYA

# 264
Ето го линкчето към предавенето
http://play.novatv.bg/play/249719/
Общо взето през цялото предаване говориха за аутизма, как да го разпознаем, и това, че до една определена възраст детето се развива добре, и след това нещо го отключва, за мен съм сигурна кое е това нещо.Дори вече семейство спечели дело и осъди държавата заради болестта аутизъм на детето си отключена след деветвалентна ваксина в Сащ.
Всеки организъм е толкова индивидуален, дори и майчината кърма е супер уникална и индивидуална съобразена с нуждите на детето.Едни организми понасят голяма част от токсините , които им вкарват в телата, за други е пагубно.В най-добрия случай токсините лека - полека отслабват имунната система на децата.Вече си мисля, че мотото навсякъде е - Раждайте деца а ние ще ги направим вечни клиенти на аптеките, тези деца растат и ще поддържат вечно фармаиндустрията.Не визирам тук само ваксините а всички излишни боклуци с които се дават на децата ни , понякога и без причина- антибиотици, флуор, излишни профилактични ренгенови снимки , гмо и още куп неща.
Влязох само да пусна линка, и пак се запалих Simple Smile

# 265
  • Пловдив
Ето го линкчето към предавенето
http://play.novatv.bg/play/249719/
Общо взето през цялото предаване говориха за аутизма, как да го разпознаем, и това, че до една определена възраст детето се развива добре, и след това нещо го отключва, за мен съм сигурна кое е това нещо.Дори вече семейство спечели дело и осъди държавата заради болестта аутизъм на детето си отключена след деветвалентна ваксина в Сащ.
Всеки организъм е толкова индивидуален, дори и майчината кърма е супер уникална и индивидуална съобразена с нуждите на детето.Едни организми понасят голяма част от токсините , които им вкарват в телата, за други е пагубно.В най-добрия случай токсините лека - полека отслабват имунната система на децата.Вече си мисля, че мотото навсякъде е - Раждайте деца а ние ще ги направим вечни клиенти на аптеките, тези деца растат и ще поддържат вечно фармаиндустрията.Не визирам тук само ваксините а всички излишни боклуци с които се дават на децата ни , понякога и без причина- антибиотици, флуор, излишни профилактични ренгенови снимки , гмо и още куп неща.
Влязох само да пусна линка, и пак се запалих Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10

# 266
  • Ямбол
Ейй,ама аз ви изпуснах направо тази прекрасна тема,ние утре рано сутринта летим обратно за Бг.Прекарахме много хубаво тук в Израел,само дето жегата малко ни измъчва,Дени се поти постоянно цялата,но пък всяка седмица сме на уроци по плуване,научихме я да се гмурка,много и харесват часовете прекарани в специален детски център за изучаване на бебета,има всякакви игри ,занимавки и уроци,прекрасно място е,много е ми липсва в България.
Ние не сме се захранили още,понеже искам домашно,затова ще започваме като се приберем у дома.
Странното е,че тук вярно много пие заради жегите,сигурно около 1 литър чай изпива,но пък не и се суче много,на около 6-7 часа вече суче,аз доста се препълвам и ми е жал да се цедя и изхвърлям кърмата.
Не знам как е такава шиша при такава липса на апетит,чак се притеснявам от затлъстяване ли,не разграждане на кърмата ли ,не знам.
Прочетох бегло част от постовете,Куп,ако желаеш кърма и мога да ти дам.
Ще ви допрочитам пак.

# 267
Никид, аз съм изпуснала , че сте в Израел.Чакаме разказ и снимчици, ако ти остане време.Лек полет утре Hug
Бебешондел, столчето на макси кози на промоция ли е или е втора употреба?

# 268
Никид, аз съм изпуснала , че сте в Израел.Чакаме разказ и снимчици, ако ти остане време.Лек полет утре Hug
Бебешондел, столчето на макси кози на промоция ли е или е втора употреба?

Нови са :
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Auto-+Kindersitz+Prior … roductsPerPage=20

Доставката, независимо колко кг е струва 16 евро, за първа поръчка има намаление от 10 евро. Дори и 5 столчета да се поръчат пак е една и съща доставката. Има и други цветове.

# 269
никид, лек полет утре и като имаш време, разкажи повече за плуването, защото с мъжа ми много искаме да я запишем на курс за бебета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт