Радвай се на 20 и...
въпреки че 30 и... никак не са за изхвърляне
))) 

За чистенето понеже е на смени няма как да му буча на главата след като е бил 12 часова нощна и чистя като почива, съответно той гледа детето докато аз чистя. За целта съм си взела парочистачка и като мина с нея след прахосмукачката издържа малко повече от обикновенно. Като готвя гледам да е нещо, което не изисква повече то 30 мин за приготвяне, че малкия през деня не спи кой знае колко. Гладя веднъж седмично и гледам да е нах неоходимото. Сега от както съм във Варна се родих
Майка готви и чисти и даже взима за по 2-3 часа да гледа детето, направо не ми се мисли как ще свиквам пак на всичките къшни работа от септември.

Гладя много рядко и готвя още по-рядко в това топло време - и на двама ни не ни се яде готвено, а гледаме повече салатки да хапваме или хапваме в близкото заведение , а там готвят добре
.
Предполагам, че е необходимо условие преди да се сложи на гърне

- що пък трябваше да се случва точно сега??????
Обожавам морето, но басейните са ми гнусни.
, много ти благодаря за отговора!!!!
Е, поразлях малко кафе, ама важното е, че спасихме положението.
Редуваме се с мъжа ми - първо той яде, после аз. Не мога за миг да съм спокойна - той пипа навсякъде и ето затова си замърси окото.....Мажа го, пазя го да не изгори, да не се претопли.

Дано сте изкарали приятно и смяната на обстановката да ви се е отразила добре. Много се радвам, че си споделила каква е обстановката, ще се радвам да разкажеш още, тъй като и ние сме запланували да ходим за 7 дни в края на август на Реденка. Да видим как ще е при нас положението, вече съм с опит от морето
Освен това незнам от това че не е акал, от това че ще му растат зъби или просто от гадните жеги много реве. Ей голямо дране пада, трудно заспива, мъка голяма ... както си седи и играе с нещо изведнъж хвърля всичко и го хващат лудите, почва да пищи и да се извива на дъга, докато не го вземе човек не се успокоява. Освен това в петък вечерта имаше и Т - 37.9. Дадох панадол, свалия и и повече не е вдигал. Какво беше и това незнам. За сметка на всичко това вече втора вечер яде към 21:30-22:00ч и после отцепва и се буди чак в 6ч. Супер добре, мойта мечта ,да ама аз се будя по 5-6 пъти през нощта да гледам добре ли е , дали пък няма Т и разни такива откачени неща... няма угодия, като не спи що не спи, като спи пък що спи толкова ...
Гледам да пусна пералня, да сготвя нещо набързо и като видя ,че нещата вървят на зле пускам и прахосмукачка. Всичко останало е почти забравено... банята отдавна не съм я мила, като се къпя ако някъде идя нещо мръсно забърсвам, прах също рядко бърша навсякъде, само там където пипаме и ей така го карам напоследък. Нямам време, нямам сили , нямам и желание нещо. Гледам да ми е подредено , че хауса ме побърква и това е . Гладя супер рядко и много малко неща, всъщност само тези, които не стават да се облекат иначе. Има какво да се желае разбира се, но като няма начин и така става... събота и неделя като таткото е в къщи се хвърлям да пооправя нещо повече.
Лек ден от мен
При нас се заформят доста дъждовни и хладни дни, дано поне спира от време на време, за да я извеждам. Вчера я водихме на закриването на XIV-тата Гимнастриада на Олимпийския стадион, от 30 000 души Вики беше най-малката зрителка, даже участваше в мексиканските вълни на рамото на баща й, беше ми малко притеснено с малко бебе на такова събитие, но всичко беше идеално, нали е световна любопитка и навън където и да сме никога не реве, защото е твърде заета да зяпа всичко 
Щях да те питам, ако има тревичка, защо не го държите на хавлия да си лежи и шава на земята, в столчето на кола верно е удобно, но те се чувстват вече доста зле в тях, а и ги запаряват най-много. 
Въпросът е обаче и че разликата между българските и швейцарските басейни е от небето до земята 100%. Колкото и да се грижат за тях, все има нещо ей така направено по български.....

За сега давам обаче само по 120-130гр. пюре, на обяд и следобяд. Имам час в 12-13 обедното и 16-17 часа следобедното. През другото време кърма, когато и по колкото поиска. Дори не спазвам правилото да е след кърмене, защото той суче в много различни часове.Каша почти не давам, защото си е дебеличък
))) но сега взех на елда, защото е много полезна и скоро ще я вкарам и нея. На каката и до ден днешен и давам елда-но на зърна и много я обича. Така мисля да давам и на малкия. Когато захраня с масло и сирене (което няма да е много скоро), ще почна и с даването на закуска. Аз попара НЕ давам. Но правя всяка сутрин различна полезна закуска. Редувам овесени, ръжени, ечемичени ядки. Ползвам понякога и микс от всичките. Елда или кус-кус. Всички видове, варени, пасирани с масло и сирене. Без захар. Сега на каката не ги пасирам много и слагам и по-малко захар. Това е много полезна закуска сутрин или следобед, в комбинация с плодове.