. Сутрин ходим от 8-10 на плажа, Влади много се кефи на пясъка. В началото като го сложихме в пояса (този с дупките) го хвана страх , но после му мина и много се кефи. Събличам го голичък на пясъка да си играе. В морето също го изкъпахме. Към 09:15 заспива на плажа доволен
Вчера толкова се измори, че като се прибрахме спа от 11:30-15:30 , чак се бях притеснила 

Със зеленчуците не сме стигнали до никъде, иначе към 18:00-19:00 му давам каша, която си хапва с кеф, понякога по -малко яде, понякога повече, не го насилвам.

Направо нямам миг спокойствие...Сега и е странно да спи в "новото"легло, ама няма избор, ще свиква....
Блазе ви на всички, които сте край морето. Топнете се един път и заради нас

и до къпането към 9.30 беше кисела много сма тогава май зъбките я мъчеха и даже давах Панадол...
Всяко си е различно;) 

Изобщо не мисля да купувам различно от това, което си използваме вкъщи. По принцип купувам едни и същи продукти, докато качеството не спадне или някой не ме насочи към нещо по-добро. Така че, ако има някой, който е доволен от други марки да сподели. Ще ми бъде интересно. Препоръчани теми