Но пък не яде. Това е другото ни постижение. Снощи го кърмих в 21:00ч и му дадох 2 от "вълшебните" бисквити на Плазмон ( безглутеновите ) и сутринта чак в 6ч изяви желание да яде... пу- пу дано да е така и занапред.
Моята Алекс си гука щастлива сутрин, обожавам да я гледам , когато спи , а тя честичко блажено се усмихва.Обожавам също , когато се смее, радва, дори и когато плаче ми е много сладка, то не се случва често 
, през септември ще се връщат, а за пускането на нови теми споко, говорихме, че ще организира пускането на темата, че при бабата нямат нет, а и за това не влиза в темата. Абе добре им е на морето и им е по-интересно на плажа, отколкото в нета
Иначе откакто беба се роди не съм слагала лак на ноктите на ръцете щото ме е шубе на се отлющи и тя да лапне някоя частица
абе налудничаво звечи тъпата ми теория ама...., освен това и маникюр не си правя, режа ноктите да няма никакви, че като порастнат и все я драскам и тя понеже ми е чувствителна и много плачка малката глезанка, онзи ден обаче викам айде стига толкова дай и аз да заприличам на жена в ръцете и си оформих леко маникюрче от милиметър и половина и си сложих лак
А за педикюра го оправям, особено сега лятото, иначе зимата къде ще се занимавам 
Иначе въведох всичко, меса, жълтък, глутен, млечни, риба трябва да въведа и май това е за сега, трябва да видя да не пропускам нещо, обичаме готвенко и кухнята най-вече, пресни плодове много обича, особено да си ги смече, понеже още нямаме зъби да гризкаме, плодови пюрета ненавижда и вече не й давам.
Не се изправяме, не искаме да се обръщаме, макар че можем и от гръб по корем и обратното.
ставаме към 09.
) , давах 3 дни пуешко с броколи подред , знам че месото трябва да се дава през ден , но сега докато захранвам мога да си позволя поредни дни, нали?Утре мисля да дам някакъв зеленчук и вдругиден да продължа с въвеждане на пиле примерно.Някоя мама ще сподели ли опит?
Радвам се, че Данили и малката са добре. Завидях им лекичко за морето, но то си е разбираемо да са там
Дано си изкарват добре и да се приберат чернички 

хич не обичам фразата , колкото иска, като става въпрос за ядане ...
това за лексикона беше невероятно, но и много вярно. Ама така най- бързо придобиваш представа както и как го правят другите.

Лак успявам да си сложа когато мога, я в парка докато Сиси спи, я нощем....Често ядем нещо сготвено на скарата, която е мъжко задължение в нашето семейство...
През другото време очаква да я занимават професионални аниматори, то няма го този филм "Заигравам се сама". И да го има, то ще е трейлър, кратка версия за 1-2 минути. Та цял ден пеем, танцуваме, смеем се, гъделичкаме, разхвърляме играчки...
Просто не я оставям на никой и това е засега...Да си кажа маникюр и педикюр от малко преди Шейново не съм си правила...Тогава в салона дето ходя ме бъзикаха че е много важно да родя с прическа:)По онова време си ходех всяка седмица на маникюр и сешоарче...ехххх спомени;)Два пъти успях да се подстрижа оттогава че ми окапа косата...но само това.Ноктите изрязани до долу и това е...
когато се глези и се гушка...когато гука.Дори когато ме тормози да я разнасям...само да не плаче...Охххх обичам я толкова че направо ме боли от обич:)

.
Никога не съм била дебела и като се погледна ми се плаче. Всеки ден си казвам, че ще започна диета, поне хляб и сладко да не ям и само докато го изрека и вече умирам и за двете
Надявам се , като се приберем от морето , живот и здраве , да не ме домързи да тръгна на фитнес