но е страшно бърз. В4ера му взех градинска люлка .... за хола .... и засега е хит. И каката се катери в нея.

Старостта си казва думата - за предния рожден ден тва с постването на снимка на торта ми се получи

сега я хапваме и сме много доволни - три заместени хранения и две млечни. Да сме здрави само
Седим вече на дупе, но за малко. Въртим се много и все да сме прави, като сме в ръцете на мама. Слагаме буйки, но само за да свикваме с нещо на краката. В повечето случаи ги хапваме
Зъбките: все още 6 бр. и много бърборим: та-та, ба-ба, дя-дя, дай и ма-ма 
. Килограмите: останаха около 8 и все още свалям...Белега от секциото избледнява, опъва ми от време навреме, мажа с Контрактубекс, но забравям напоследък.Хубав ден на всички

Старостта си казва думата - за предния рожден ден тва с постването на снимка на торта ми се получи
хихи освен, че сме адашки и децата ни са адаши сега излиза, че и двете сме лъвици
хихихи

))))))
))) поне има кой да те гледа
)))))
да и се пълнела устата
Казва мама ,баба ,буу,мммм и разни други .Когато кажа бравоо ,пляска със ръчички.Като я питам къде е мишката , я намира с поглед .Все още не пълзим,но се обръщаме на всички страни,когато седи и я хвана за ръчички става с малко помощ от мен.Седи си стабилно и имаме две зъбчета.
Препоръчани теми