няма за сега на венците нищо ,нито пък са му подути,само иска ад го гушкам и ад суче ,нищо друго не признава
Постоянно се буди нощем и иска само да го гушкам и да цока, пробвах да го кърмя легнал, но не, пробвах да дам вода, само като усети шишето и почва още повече да се сърди, направо ужас
А и ние нямаме подут венец още, нито пък виждам да се подава зъбче
Така се гнуси, дам 2-3 лъжички ( не цели де) и той затваря устата. ТА се чудя колко време да я давам сега кашата и после какво да въведа, плод или зеленчук, искам да е нещо с което да му я смесвам, за да му харесва уж повече. Явно няма да стане цял месец да е само на каши, защото те са супер безвкусни и той не ги харесва, та смятам сега да давам оризова поне 5 дена , после да дам ябълка или тиква, круша и картоф, и всъщност за около 1 месец да въведа оризова каша, ябълка, тиква, круша и картоф, за да му е разнообразно храненето . 
Алето не иска и не иска да бъде захранена.На шест месеца и половина е и яде по една лъжичка, плаче, затваря и стиска устата, чудо е!Опитвах първо с морков, след няколко дни с картоф, после и с банан...не и не.

Милото детенце, а пък за теб няма смисъл да казвам
За зъбите браво... май имате най- много зъбки от всички. Те кучешките излизат най-трудно, така че малко ви остава 

Спокойно и ако не върви пропуснете ден два, сменете храната и отпочинали отново и отново. Това е положението. Няма ненаучило се да яде 
/. Хайде да направим нова среща в Борисовата, следващата седмица, хайде да ви видя, че не съм идвала на нито една среща, все така се случва. Казвайте как ви е удобно, да се съберем повечко мамета 

За АМ не мога да дам съвет, но може да се обадиш на педиатъра ви и той да прецени. За АБКМ май трябваше да има повече симптоми, не само обрив
ама и ние имаме пъпки около устето, но те са ни от лигавенето и пъхането в устата на всичко де що види
Грипа е страшен , а явно и ти си го изкара тежко. Бързо да оздравяваш. КОлкото до АМ и обривите не мога да ти дам съвет, защото не ги разбирам тия неща с тия алергии и т.н. Бих те посъветвала да пробваш консултация с педиатър. Знам ,че повечето не могат да отговорят, но може да пробваш. Нищо не губиш, туко виж си получила адекватен съвет. Дано и други майчета, сблъскали се с този проблем да дадат съвет. Успех и дано скоро всичко се оправи
То вярно ,че това са бели кахъри, както са казали хората, и е направо срамота да се оплавам за такива неща , но ми е депресирано и хич не ми се оправя багаж... та затова ако някой иска може утре да врътнем едно кръгче из парка. 

, но откакто вкарах плодовете отказва зеленчуците. Вчера я оставих само на мляко и днес О, чудо! прояде тиква с морков Препоръчани теми