Отново промяната на обстановката се отрази, през първите 2 нощи се буди на 1.5ч да ме търси, сега се понормализираха нещата, сега сме пак на 1 или 2 нощни хранения... къде ми отиде моето добро детенце, което след първия и месец спеше по 8ч непробудно и така до преди да отидем в България...
Педиатърката е мн печена, казах и, че от 6тия месец почнах с оризова каша и си я хапва с кеф, по около 100-120гр вече, и че след 7мия ще започнем със зеленчуците лека-полека и тя подкрепи решенията ми, тук даже да ви кажа доста лежерно го дават, примерно няма изследвания на кръв и урина на 6м. Каза ми нещо да ви споделя, като и се оплаках за нощните хранения и че яде по 2-3мин само, то е ясно, че е по-скоро, за да ме усети мен, а не от глад, но по-интересното е, че начина по-който заспиват преди нощния сън, като се будят търсят да заспят по същия начин, примерно ако е било на гърда-искат пак на гърда, ако е било с люшкане и пеене на песен, пак така. И като я питах дали да не започна да и давам вода през ноща да я отучвам така, каза, че нощта си е за спане само и тя трябва да го знае и не трябва да се дава нищо и че щом преди е спала няколко месеца по цяла нощ, пак ще може да го прави. Мисля след някои друг ден като се подготвя психически да започваме терапия срещу нощните хранения
Иначе, Викито вече е 6320гр, 66см, манекенче
)) 
наддал е и този месец 300 грама само.. но педито каза че е нормално вече по по малко да наддава.. пораснал е само с 1 см.. но той много плака и не стоя мирен риташе..после сестрата каза че е поне 65 см ама педито вече го записа 62
странно ще си го измеря вкъщи... нооо колкото толкова
явно на мен ще прилича аз съм 160см 
педито каза сутрин 06:00ч АМ - 9:30 попарка със АМ, сухарче и сиренце - 13:00ч единия ден да е зеленчуково пюре другия месно да ги редувам - 16:00ч плодово пюре - 19:00 АМ - 21-22:00ч АМ отново..... като в 19:00ч през два дена да давам кашичка
общо взето сутрин и вечер само АМ 

Сара обаче не е толкова лакома като брат си и захранването върви доста по-бавно.
,почерпете се 
,А аз тъкмо си викам оня ден моята бебка каквото и да и дам яде.А и напоследък не си изпива млякото ,едва изпива по 100 мл.Не знам от горещината ли е ,от зъбки ли.
На другия ден стоим със милото пак пред блока на пейката и тя пристига ,Петя беше у баща си,а аз тръгнах да се качвам нагоре до апартамента и като слизам какво да гледам оная взела Петя, а тя и облизва ръката
направо побеснях .Взех Петя от нея и и казах че не е хубаво така и бебето ако не се сеща и да лапа всичко,тя се сеща и би трябвало да си дръпне ръката.А тя казва ,че била чиста,къпала се. Чиста,ама чужда.Явно съм била по остра ,че сега не ми говори много много ,но добре дошло за мен.Ох като се сетя и пак побеснявам.
Много ми стана странно, защото останалото ако е нормално, само една част е такава. Това означава ли, че не преработва моркова... вид непоносимост ли е???????? Като давах картоф не се е случвало подобно нещо, а овесената и оризовата каша му понасят чудесно.
Вече почти две седмици стана се захранваме и бебо изобщо не иска да яде. Затваря устата и край. Давам оризова каша към която прибавях банан, а днес вместо банан сложих пюре от круши, но пак нищо, едвам успях да му дам 3-4 л и то с триста зора. Досега само 1-2 пъти е изяждал цялото количество , което съм направила ( аз по принцип слагам 50мл вода + 2 с.л каша). Кашата му я давам следобед. Не знам какво да правя, не улучвам момента ли, какво ли, ужас. Другата седмица сме на консултация и ще видим как вървим с наддаването.
Вече почти две седмици стана се захранваме и бебо изобщо не иска да яде. Затваря устата и край.
Вече почти две седмици стана се захранваме и бебо изобщо не иска да яде. Затваря устата и край. 
Правих и домашни пюрета и пак не..Дано е от зъбките ...