ама още не е ревала от нея като идва
Виж, баща й го беше забравила, нали стояме с нея месец и половина повече от него в БГ и на летището тук ревна яко като го видя, ама то и той много и се нахвърли да я гушка, вечерта също плака, но на другия ден всичко си беше на 6 
Още август ще дойдем в БГ, така че среща септември задължително ще спретнем, ще са толкова порастнали бебоците след лятото
)
моя малкия юнак го хвана летния вирус.....
от събота сме в болница със 39 температура..на другия ден разтройство...бяхме и на кислород защото беше със зачестено дишане от високата температура беше ужас,,,,,,,, какво прежибях 
щеше ми се да в мама но...... и на тата се радвам много.. за татито нямам думи той направо се разплака като чу
... имаме си и вече зъбчета....

)))

Честито "тата"!!!!
На мен дори ми се стори леко хладно около обяд. Нали си отвисявам на Банкя и се крия под дебели сенки. Даже не ми се тръгваше, но към 15ч благополучно се прибрахме, за да сложа каката да спи. Набелязах си ново място - някакъв рибаник в селото след Банкя (кв. Михайлово май се води), има табели към него. Много приятно място, езерце, т.е. рибарник, дървени масички за пикник, сенки ... и хубаво заведение с разнообразна кухня. вчера само огледах, без да разтоварвам децата, че 50% вече спяха.
/Мисля до последно се смяташе че ще е момиче/ 
Мисля да почакам 2г., още, освен ако мъжо не ме изненада нещо

/Мисля до последно се смяташе че ще е момиче/
Аз от теб научавам името, защото колкото пъти се чухме тя все още не беше решила как да го кръсти. Да, изненадата беше голама, бяха казали категорично момИче, а то излезе цял мъжага
Тя точно момче искаше и е много щастлива. Благодаря на Бебеш и всички, които се включиха 
Било вирус който трае 3 дни с Т 37,5 или 38гр и след него избиват въпросните пъпичици (обрив),но до 5 дни изчезват напълно.Не и изписа нищо само калции,защото вирусът бил изчезнал и това е в следстсвие от него.Казвам та ако някой не дай си Боже изтърпи всичко това да си знае,че е вирус,а не както аз мислех алергия,че даже и шарка... 
Било вирус който трае 3 дни с Т 37,5 или 38гр и след него избиват въпросните пъпичици (обрив),но до 5 дни изчезват напълно.Не и изписа нищо само калции,защото вирусът бил изчезнал и това е в следстсвие от него.Казвам та ако някой не дай си Боже изтърпи всичко това да си знае,че е вирус,а не както аз мислех алергия,че даже и шарка... 
Повечето пъти още щом ме види и започва да мрънка и да стиска устни
Препоръчани теми