Качили сме 300 гр., което за нея, а и за този период си е екстра, сега нали трябвало да наддават средно по 400 гр. /поне педито ми каза това/, дано да продължаваме така, да си похапва, къде с малко повече настояване от моя страна, но става за сега. И сега с кухнята успях да заместя 3 хранения, остана кърменето сутрин и вечер и разбира се през нощта
, но хайде от мама ада мине, мама ще спи в някой друг живот
Вода не пием, само в най-големите жеги ме изненада приятно като пи водичка ама наистина жадно, жадно 
Дано да ми издържат нервите най-вече със свеки 

Заспа в 17ч и се събуди на другия ден сутринта в 7ч!!!!!!!! Направо сме в шок! такова чудо не бях виждала! Хранихме го в сънно състояние в обичайните часове и сменяхме памперси.
защото аз вече хапвам активно мляко.

))
))))
)
Дано Гошко да има сериозни намерения
така че ритуала май няма да е много, много тържествен, но поне се надявам времето да е хубаво и да си отпразнуваме повода както трябва на двора, а и доста дечица ще има та да поиграят на воля
Ще разказвам и аз после
Много гладен милия 
. Тя е само няколко дни по-голяма от нас, ама е на става вече. А ние и идея си нямаме за такива неща 

моят маник е наддал 650гр.... така че.. вече сме 6.650кг - 64см
фъстъче малко е той
още не стой седнал... задържа се някой път но за секунди и пада...
..другата седмица ще ни слагат ваксини.че ний нали сме малко назад с тях 
да попитам някоя от вас давала ли е кус-кус? днес гледах еидн кус кус на плазмон... ставал като гриз като се свари? от 4 месец пише че го дават..
Ей сега вече разбрах колко е рахат да кърмиш, даваш цица и забравяш, а иначе лигавници, купички, лъжички, молене, мазане, ПЪЛЕН ЦИРК, а цицата само лягаш, гушкаш го и то си суче /понеже ние свикнахме да сучем легнали/
А кашите и ние не ги долюбваме особени, а тия бисквитки на Плазмон въобще не ги харесва, виж аз много ги харесвам, много са вкусни, ама Ивонка не е на същото мнение 
/

, в стола за хранене-в напълно седнало положение
мислех че моя Гого е най - дребен
много се притеснявах в началото всички бебоци около мен на неговата възраст са по 8.500-9.500кг.. само ниий 6.650кг
а й самия стол ми изглежда много удобен и стабилен 

Препоръчани теми