, не че не може, и по корем и по гръб се обръщаме ама нещо не ни кефят тия упражнения и съответно и лазенето не ни е от любимите занимания.
А кашите и ние не ги долюбваме особени, а тия бисквитки на Плазмон въобще не ги харесва, виж аз много ги харесвам, много са вкусни, ама Ивонка не е на същото мнение 
)
и нашата любима е тя... единствено на нея почва да вика да се смее да блъска...полудява от кеф.... като бяхме в болницата сега и като я пуснеха тази реклама милото само на нея почваше да се радва,а беше толкова отпаднал от температурата... смятам да муя запиша, че да не я спрат
,след като тестът излезе положителен ги спрях веднага и сега идва момент , в който усещам че адски ми се пуши,дори станах по-нервна..не бих спряла да кърмя , за да си задоволя глупавата прищявка.но мъжът ми вчера ме изненада с електронна цигара-изчетох доста в интернет,дори я дават за здравословна
,но въпреки това малко се притеснявам и съм размишлявала цяла вечер.Може ли да ме посъветвате или да дадете лично мнение?Сега ще ви чета и ще се опитам пак да пиша по - късно!Целувки на всички !
http://vbox7.com/play:f0dbf02d96
Сияна умира за нея,лепва се за компа и почва да се смее с глас и да подскача 

) само баткото гледа и то в другата стая ,че много се дразня на неговите детски,а аз не пускам телевизор. Вечер го пускаме чак за новините, после го къпем и той заспива, та контакт с тв-то все още няма. Комп-а го блъска и му се радвам, но на него не му пускам НИЩО интересно, да не се учи още от сега колко забавни неща има там
Но имам опит с баткото и знам колко лесно се " привързват" към гледането в телевизор или компютър и после става страшно.
На времето баткото се кефеше на тези песнички : 

Пък и си помисли как мирише един пушач, след като е пушил, как ще си целуваш детето после..... 

Сигурно му обличаш дрехи за 1 годинка..Препоръчани теми