Отговори
# 630
Като ви чета как се тюхкате за 6 кила и нещо, ние сме цели 5 кг 900 гр. на 7 м. и половина, ей това му се казва фина мадама, така че успокойте се мами, има къде - къде по-финички  Embarassed Crazy

Мари, то и нас ни мързи да се обръщаме, ама че мързеливи мадами  Blush, не че не може, и по корем и по гръб се обръщаме ама нещо не ни кефят тия упражнения и съответно и лазенето не ни е от любимите занимания.
Предпочитаме да седим, а вече и това ни омръзва и искаме да ходим, т.е. мама да се е превила почти на две и да се водим, а тя толкова смешно щръбурка с тия малки крачета и пищи от кеф. Слагам я за много малко в проходилка, понеже не я харесвам много като уред за прохождане и там си стоим изправени и ходи по малко, само че ни трябват кила за да движим проходилката, че тя е двойно по-тежка от нас  Joy

А нашата любима реклама е на водата Девин, забравя за всичко когато я чуе, замръзва все едно е хипнотизирана  Laughing

# 631
  • Ямбол
Николета (адашке),моята свекърва ми прати куп неща от Италия на Плазмон.Бисквитките ки гълта на 4 парчета.Правих и от кус-куса веднъж,сварен в кърма,но не и допадна,пак си остана твърд някак си,а и като е без зъбки,директно трябва да се гълта,а явно и е неприятно ,че е такъв.Иначе всички варени зеленчуци,като-тиквичка,цвекло,лапад,картоф,батата,боб и ги давам само намачкани,както и печени пипер и патладжан.Леко претривам с пръсти и така давам с наситнен копър,лапа яко.
Плодове като банан,кайсия,диня и давам парче и тя ги си яде сама.
Основно е на кърма,но следобед и давам някаква каша зърнена,моя си смляна смес,разбъркана с кърма,а привечер това зеленчуковото.
Яде през 5-6 часа.Шиша е голяма,при това,че е неспирна панта,не се спира за миг на 1 място,седи стабилно вече,най и харесва,а и на мен ми е най-спокойно на пода в кухнята около мен,докато готвя тя си играе,като най-голямото и забавление е да си играе със стръкче магданоз,голяма радост е.
Казва вече доста срички.
Приятно кръшене на всички,независимо на коя дата.
Ние с мъжа ми имаме годишнина от сключването на брака преди 2 години на 07.08.2009

# 632

rossy-pm[/b], що не пробваш да му сготвиш нещо, нищо по-истинско, честно казано пюретата са отвратителни, даже когато въвеждах пилешкото едвам изтраях гадната му миризма, а детето как го яде милото, не ми се мисли, идва ми да се издрайф....  Sick А кашите и ние не ги долюбваме особени, а тия бисквитки на Плазмон въобще не ги харесва, виж аз много ги харесвам, много са вкусни, ама Ивонка не е на същото мнение  Crazy
Оох и това правя...ДАже в началото бяхме почти изцяло на домашно приготвени пюрета...и пак не иска.Преди няколко дни му направих многооо вкусна супичка и нея не я яде ( а всичко е домашно и прясно ..и много ме е яд   Crossing Arms )
Аз съм правила кус-кус на плазмон 2 пъти. Единия път само го опита и му се гадеше от топченцата (които са доста ситни ,но са си топченца с дупчица и не се като каша..) Дадох му 2 лъжички всичко на всичко. Втория път му го пасирах, но пак нямахме успех... Сега чакам да позабрави и пак да се пробвам  Twisted Evil

Мари и на нас любимата ни реклама е на сладолед Фамилия - няма такава радост , чак подскача и се смее с глас, вика и маха с ръце
  Joy

# 633
еее тази реклама е уникална  Grinning и нашата любима е тя... единствено на нея почва да вика да се смее да блъска...полудява от кеф.... като бяхме в болницата сега и като я пуснеха тази реклама милото само на нея почваше да се радва,а беше толкова отпаднал от температурата... смятам да муя  запиша, че да не я спрат  Grinning

# 634
Имам доста да чета,все не ми остава време да пиша , включвам се само за едно бързо запитване - какво ви е мнението за електронната цигара?Пречи ли на кърменето?Аз пушех кутия и половина на ден , преди да разбера че съм бременна  newsm09,след като тестът излезе положителен ги спрях веднага и сега идва момент , в който усещам че адски ми се пуши,дори станах по-нервна..не бих спряла да кърмя , за да си задоволя глупавата прищявка.но мъжът ми вчера ме изненада с електронна цигара-изчетох доста в интернет,дори я дават за здравословна  Joy,но въпреки това малко се притеснявам и съм размишлявала цяла вечер.Може ли да ме посъветвате или да дадете лично мнение?Сега ще ви чета и ще се опитам пак да пиша по - късно!Целувки на всички !

# 635
  • при моите любими
anich88 за цигарата нямам инфо, но мисля, че няма да навреди. Няма какво просто. А ето ви рекламата на сладолед фамилия  Hug  http://vbox7.com/play:f0dbf02d96

# 636
Добро утро и от нас  Hug
Видях,че обсъждате любимите реклами,ние не оставаме по на зад с този сладолед фамилия,а още повече се радва на една песничка която на скоро открих, давам линкче,може да я пуснете на бебоците и да видим дали и те ще и се радват както ние и се радваме  Laughing
http://vbox7.com/play:97a2ec43
Дано ви хареса  Hug Сияна умира за нея,лепва се за компа и почва да се смее с глас и да подскача  Mr. Green

# 637
==Може ли да ме посъветвате или да дадете лично мнение?Сега ще ви чета и ще се опитам пак да пиша по - късно!Целувки на всички !
Бих се въздържала, но понеже питаш за лично мнение   Whistling
Няма по-грозна гледка от майка с малко детенце захапала цигара!!!
Електронните цигари уж нямат катран, уж еди какво си. Но най-сигурно е без нищо. Има много ментета, в които не знаеш какво са наблъскали. Тепърва ще даваш пример на детенцето си, а то гледа какво правиш, не какво говориш.
Когато шофирам и се ядосам започвам да пустосвам "глупак...простак"! Отскоро дъщеря ми ходи по децата и като и накриви ги нарича "глупак"! Ужасно е! И е трудно да и обясня защо не е хубаво да говори така като го е чувала от мен!

# 638
Аз също не съм пушачка , вече не знам от кога, то и преди бях една пушачка.Да си призная обаче, изпушвам по половин цигара на ден, след  сутришното кърмене.Не , че толкова ми се пуши, но май съм си внушила , че ми помага с ходенето до тоалетна, което ми беше много проблемно до скоро.Сега ми стана като ритуал, кафе с половин цигара, и ходене и wc след това Grinning
За електроната цигара, не мога да коментирам, нямам представа на какъв принцип е.
Излизам с малките, лек ден момичета Hug
Анич, къде си ?В Созопол или Приморско?

# 639
  • София
Е, на нас пък любимите реклами са ни на Лидл и Била...  Joy
А като види Гена Трайкова и Венелин Петков, направо почва да им вика  Joy  Joy  Joy
Същото е със Зуека и Рачков, ама пък нали ги спряха....

# 640
Здравейте,

Добра мерси много за отговора относно храните и обривите. Явно и аз така ще пробвам. Не ми се иска да спирам да се храним, затова ще го карам на досега въведените храни докато се оправи и пак ще го пробвам...  Hug Hug Hug

Ние си нямаме любима реклама... нещо напоследък не гледа много в тв-то. Ама то и няма кога. През деня сме по цял ден на вън, ако пък сме случайно в къщи ( както днес Sad ) само баткото гледа и то в другата стая ,че много се дразня на неговите детски,а аз не пускам телевизор. Вечер го пускаме чак за новините, после го къпем и той заспива, та контакт с тв-то все още няма. Комп-а го блъска и му се радвам, но на него не му пускам НИЩО интересно, да не се учи още от сега колко забавни неща има там Simple Smile Но имам опит с баткото и знам колко лесно се " привързват" към гледането в телевизор или компютър и после става страшно.

Много хубава песен и със сигурност ще пожъне успех. Засега ще си я добавя във фавритите и по-нататък ще му я пусна Simple Smile  На времето баткото се кефеше на тези песнички :
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=Ilona+Mitrecey Много цветни, хубави и звучни.

Анич, аз също бих се въздържала от ел. цигара. Незнам дали би навредила на кърменето, но със сигурност ако почнеш с нея след като спреш да кърмиш ще се върнеш към обикновените цигари. Аз също пушех доста преди да забременея. Всъщност и преди първата бременност пуших, после 3 години ги бях спряла и пак ги започнах. Сега съм решила ,че за нищо на света няма да ги започвам пак, голяма отврат са. Дори и не съм се усещала да ми се е допушвало. Мари ,  за тоалетната сутрин и аз така бях свикнала и в началото на бременността имах много ядове, но явно с времето успях да свикна да минавам  само с кафенце Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ние утре сме на консултация. Иначе като килограми сме около 8500гр, ама утре за най-точно. Имаме и хепатитна ваксина да слагаме ама ще видим с тия обриви, които има... направо да ви завиди човек на 6-те кила на бебоците, аз едвам вече го вдигам моя Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Айде лек дъждовен ден ... 

# 641

Къде е този дъжд, ние пак се стапяме от жега....  Nature Sunny

==Може ли да ме посъветвате или да дадете лично мнение?Сега ще ви чета и ще се опитам пак да пиша по - късно!Целувки на всички !
Бих се въздържала, но понеже питаш за лично мнение  Whistling
Няма по-грозна гледка от майка с малко детенце захапала цигара!!!
Електронните цигари уж нямат катран, уж еди какво си. Но най-сигурно е без нищо. Има много ментета, в които не знаеш какво са наблъскали. Тепърва ще даваш пример на детенцето си, а то гледа какво правиш, не какво говориш.
Когато шофирам и се ядосам започвам да пустосвам "глупак...простак"! Отскоро дъщеря ми ходи по децата и като и накриви ги нарича "глупак"! Ужасно е! И е трудно да и обясня защо не е хубаво да говори така като го е чувала от мен!

newsm10  202uu Пък и си помисли как мирише един пушач, след като е пушил, как ще си целуваш детето после..... Crazy

Нашите любими реклами са естесвено на сладолед Фамилия, Сокове Гранини и най-дъ бест е на Лидл. Направо като чуе гласът от рекламата на Лидл, дори и в другата стая, ще речеш че ток го бие това дете, направо откача.

# 642
  • Пазарджик

Ние утре сме на консултация. Иначе като килограми сме около 8500гр, ама утре за най-точно. Имаме и хепатитна ваксина да слагаме ама ще видим с тия обриви, които има... направо да ви завиди човек на 6-те кила на бебоците, аз едвам вече го вдигам моя Simple SmileSimple SmileSimple Smile
[/quote]

Оо а аз незнам какво да кажа.......в началото на юли бяхме 12,800 и 76см, а сега си нямам и идея...но си е тежичък Simple Smile
имам един въппрос Белега ,който се появява от ваксината на рамото скрива ли се? Ние имахме доста изразен и ясен белег,но тези дни гледам че е почти невидим? Дали ще трябва да го боцкат? Sad

# 643

Оо а аз незнам какво да кажа.......в началото на юли бяхме 12,800 и 76см, а сега си нямам и идея...но си е тежичък Simple Smile

Е, Пипи, с какво го храниш това дете, ти направо оглави класацията за най-голямо декемврийче.... Joy Сигурно му обличаш дрехи за 1 годинка..

# 644
даааа Пипи кажии, че доста майки ги интресува май  Grinning направо ти завиждам благородно! да е живо и здраво слъчицето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт