ЕНДОМЕТРИОЗА - тема 5

• 84 520
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 900
Май в случая ще трябва да ти кажем "Браво", защото това си е хубав цикъл  Hug Аз още чакам моя, но предполагам ще е скоро.

# 901
  • Стара Загора
 smile3521 да определено от тук нататък се започва  бебеправенето  smile3521
,ще дойде няма как Simple Smile
 лошото е само че се чувствам много зле,не зная и другите момичетд ли са така,но много ми се мота глават и болката не ме пренебрегва

# 902
Според мен си е напълно нормално да се чувстваш така.Все пак си нямала цикъл няколко месеца.Аз от сега усещам силни коремни болки, а не съм в цикъл.Представям си на теб какво ти е.

# 903

лошото е само че се чувствам много зле,не зная и другите момичетд ли са така,но много ми се мота глават и болката не ме пренебрегва
На мен ми дойде 10дена пред датата, вчера и днес също имах ужасно главоболие, което за мен е мн неспецифично. Този месец всяка дружка която чувам се оплаква от аномалии с цикъла, така че може и от времето да е, да не говорим за състояние след подобни инжекции.....

# 904
  • Стара Загора

На мен ми дойде 10дена пред датата, вчера и днес също имах ужасно главоболие, което за мен е мн неспецифично. Този месец всяка дружка която чувам се оплаква от аномалии с цикъла, така че може и от времето да е, да не говорим за състояние след подобни инжекции.....

абсолютно,от много неща може да е  Simple Smile

# 905
  • София
Момичета,

По БТВ Лейди в Часът на мама дават за проблемното забременяване и ендото.

# 906
Има ли го някъде да го гледаме сега?!

# 907
  • София
Има ли го някъде да го гледаме сега?!

Kale_,

Ами поне за сега не го намирам. Може да се гледа в Voyo, но трябва да си платиш. Иначе от сайта на БТВ намерих новини за какво ще говорят в днешното предаване:
"Освен това  - ще поговорим по темата ин витро. Действителният брой на двойките с репродуктивни проблеми в България не е ясен, но по статистически данни се предполага, че надхвърлят 250 000. За новостите в областта, за възможностите  за генетично изследване на ембрионите, преди те да бъдта имплантирани, както и за нивото на репродуктивната медицина у нас, ще говорим с двама гинеколози, специализирали в Израел, Щатите и Европа -  д-р Петра Семерфжиева и д-р  Александър Калчев"
Започваме точно в 14 часа, само по bTV Lady. Повторението можете да гледате утре, от 10 часа.

Но това е нищо ..... от това за което в детайли говориха. Ако някъде го намеря ще ви го изпратя за да го гледате. Ако не го намеря мисля, че по принцип дават повторения на предаването, но трябва да видите кога са.

# 908
Ще потърся и аз да видя..
Започва се  -  др. Семерджиева и др. Калчев...започват да се появяват в медийното пространспво, така е трябва хората да се позапознаят с тях... Simple Smile

# 909
  • Стара Загора
значи до колкото разбирам тази сутрин ж 10 ще е повторението.Аз ще го гледм и ще пиша,ако кажат нещо различно от това,което ние знаем Simple Smile

# 910
Гледах повторението. Почти нищо не казаха за ендометриозата. Пуснаха клипче от youtube как изглежда ендометриозата и как се отстранява лапароскопски.

# 911
  • Стара Загора
да и аз го гледах,очаквах нещо повече като информация

# 912
  • Пловдив
Момичета,

споделете опит с инжекциите Золадекс.Миналия ден ми сложиха втората,но мястото на поставяне ме боли вътрешно по-скоро,няма подутина или синина. При вас имало ли е такава болка,първата инжекция нямах такъв проблем.Сестрата каза,че е с много дебела игла и отказва да ги поставя,затова доктора си извършва манипулацията.Дали е заради това?
Още нещо ,вие приемахте ли някакви лекарства за напрежението,направо неиздържам от нерви.Докторът каза,че каквото и да ми изпише ще съдържа естроген,а нали целта е да го подтиснем,да съм пиела мента-глог-валериан,но с него ми се струва че нищо няма да се получи.Има един сироп Алора,някоя приемала ли го е за нерви?

# 913
  • Стара Загора
аз бях на Лукрин,но също ме болеше боцнатото място.Мента,глог и валериан на капки е добър вариант,по-леко ще ти е определено,аз нищо не пих.За Алора даже и не съм чувала.

# 914
Оф като ви слушах за иглите и си спомних моето инвитро -е най-накрая не ми издържаха нервите от 17 игли ,добре,че мъжа ми ги биеше ,че не ходих при сестра

Общи условия

Активация на акаунт