.Елфи, при нас процедурата с чистата молитва стана така: мъжът ми отиде да запази час в избраната църква ден-два по-рано, нищо не искаха да носим, плаща се 5 лв. Но май във всяка църква е различно, така че трябва да се пита по-рано.
Искам да се оплача от бебешките магазини - не стига, че почти няма нищо за малки бебета като нашите, ами и 99% от това, което има, е за момиченца. За момиченцата на тази възраст има роклички, чудесийки, а за момчетата само някакви обикновени бодита, с триста зора намерих едно гащеризонче, но пък нямаше подходящ цвят блузки за него и сега се чудя с какво да комбинирам от наличното в нас. Как така в чуждите сайтове има дънки, ризки, гащеризончета за малки бебета, пък тук по магазините освен бодита трудно се намира друго
. Протестирам, искам и аз да си кипря детето, това е дискриминация срещу малките момченца
.И искам да споделя нещо и да чуя мнения, също и от консултантките по кърмене: Днес с Валентин се кърмихме цял час, през което време той сучеше и преглъщаше активно. По едно време обаче започна да се върти, да нервничи, пак да суче, но вече не така активно, да пуска гърдата. Като пусна гърдата, реших, че се е нахранил и го оставих, но тогава нададе нечовешки вой, какъвто надава, ако е гладен и не получи храна на секундата
. След моето мляко реве и повръща, а след АМ е ангелче
. Направо умът ми не го побира, в тези АМ да не слагат някакви успокоителни? Защо се получава така, не искам да му давам АМ, страх ме е да не се отбие? Досега само 3 пъти се е случвало така да прибягам до АМ, през останалото време е само на кърма. 

Стискам палци бързо да го надрастне!
, а ако бибата на Авент помогне обещавам никога повече да не я наричам грозна!
Тамън после няма да се чудиш как да я отказваш.
Не остава много време, но се разписвам, да се присещам да хвърлям по едно око тук
. Къде ще ходите?
Пожелавам ти много щастие и здраве, както и спокойствие и здрав сън на Еди - за да можеш пълноценно да му се радваш!