Плаща ли се
,тцъ тцъ
,тцъ тцъ
,тцъ тцъ 

То е ясно, че никак не ни е било леко, щом едва сега се престрашихме да имаме второ дете, почти 7 години разлка имат!
Според мен е наложително мъжа ти да ти помогне малко- все пак не си Супермен! Нека, като се върне вечер да взима детето за 2 часа да поспиш- все ще го позалъже с нещо да не плаче.Със сигурност това ще ти помогне да се съвземеш.Аз поне, понякога така правя. 

), ходих да купя тия злъгалки, дето Хоуп препоръча, но съм убедена, че няма да действат, де.. Пътя пеш от нас до аптеката е 15тина минути. През цялото време натам, в аптеката и наобратно бебето рева в количката! Цялата съм потна и изнервена до не знам каква степен... 

, да видим до кога. Ново 20, е че има таква зверски колики, че ми се реве, корема му е цял оркестър, като си поставя ръката и усещам как клокочи и подскача, резултата е че от скоро се цупи и на шише и на гърда, цокне и като го свие рев, не иска да яде , а го виждам, че е гладен милия:ooooh:, само заспал хапва спокойно, но пак е гърчене, а като тръгне да ака рев неистов и после на залп, следват 5 мин спокойствие и после пак рев и колики. ако някой има проблем със същата страшна сила и нещо му е помогнал
Вече не знам, да взема да я замразявам тази кърма и да мина на АМ ли
, ако се гърчи от кърмата, оф не знам, какво да правя.