Добрах се и аз до комп най-накрая. Ама да не си помислите, че нещо от зор...... от обикаляне е работата. Да започна от там, да се похваля - от 3 дни мисля, че нямаме колики
надявам се да не е било моментно явление. И аз като Марта мога да обявя Максим за кандидат за титлата послушно бебе. Вече прави още по-голяма пауза - от 21ч яде само веднъж към 4-5-6ч когато се разбуди и след това сутринта в 9ч. Наспивам си се, без проблем, е снощи като се разбуди и се напъва да ака и отиде така 2 часа, а и аз като знам че си имам сигурен сън, взех да си лягам късно.
И аз се събуждам напращяла и мокра....... отврат! Марта, ти цедиш ли се сутрин?
Аз през деня регулирам количеството и вечер гледам хубаво да го нахраня и да изпразни и двете гърди, но сутрин вече преливам. Нали няма опасност да намалее кърмата, като има голяма нощна пауза? И как се регулира този сутрешен дискомфорт?
И да кажа, не знам за радост или не, ние вече ударихме 6 килца!!! Направо........ не знам какво да кажа
А нощем яде веднъж и през деня на 3 часа.Ние го къпем във ваната му, като го сложа да си полегне и голям кеф. Той изпълва вече цялата стойка за легналото положение на ваничката. Въобще не се опитвам да го държа, нито аз нито който и да е друг, защото ДЕТЕТО ТЕЖИ! Слагам г да си лежи и после обръщам, той си стои на колена и се държи...... абе голям кеф е в банята.
Хера, на къде бяхте на планина? и ние мислим но към края на август или септемри да сме на планина малко, но не съм мислила още на къде. А моренцето смятам след 1-2 седмици и там да се отбележим, надвечер по хладничкото. Само не знам още какъв слънцезащитен крем да взема. Давайте съвети, не искам да е от тези, които не можеш да размажеш и стоят като мумии децата!
Иначе по горещините излизаме вече сутрин в 8-9ч, до обяд и после чак след 5-6ч, че то вчера не се дишаше навън от жега, а такива дни ни предстоят.
Друго не се сещам какво щях да пиша. Седнах на компа и се отплеснах и ометох 3 чашки крем карамел, а си го бях нагласила за сутринта
С истинско мляко, истински яйца..... и фалшива захар
Хайде момичета, лека вечер ви желая, отивам да се тру
От друга страна пък след вчерашната консултация се оказа,че за месец е качил 1030гр. и е порастнал 4см.,което ми се струва нормално
Тогава защо се получава това с изхождането,нали казват,че при кърмени бебета запек не може да има
Всеки ден е с нов номер,това най-много ме побърква,затова си и мисля,че кърмата ми ще спре накрая от толкова непостоянно търсене

Сега се опитвам да я науча да заспива сама в кошарата, като я люшкам, но рядко успявам, понякога отнема повече от час и накрая се изнервям и пак я вземам на ръце да заспи.
Аз с 1 бебе едва се оправям, а вие с по 3 деца и звучите толкова спокойно.... евала!