Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 783
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Ще трябва ли да си вземем отпуск един ден за подаване на заявлението ?  Laughing Дали ще има големи опашки  ,или става бързо  newsm78 ?

става много бързо, вижте къде е най-близкото гнездо до работата ви.
Аз лично подадох заявлението миналата година в обедната почивка- БЕЗ ДЕТЕТО да е с мен.

# 331
  • София по рождение
успех на всички!

# 332
  • my own world....
E в училище, в което след показване на лична карта и обяснение, че идвам да разгледам с цел бъдещо учене там и не ме пуснат - ми ще си гледат работата - ще ги впиша в графа "ненормални" тутакси. Не вярвам да има такива.

За обидените - целта на постинга не беше обида, а исках с лек шут да ви върна към градивни размисли, whatever  ooooh!

Сградата и базата имат огромно значение - както някой посочи по-рано - показва отношението на цялото ръководство към идеята за училище. Тоалетните са МНОГО важни - luss е напълно права - не може да са недостъпни заради мизерия - за здравето е вредно, както и да го погледнеш.

Мамите, които ще редят желания - имате време още, мислете, ходете до училищата, говорете с директорите по учебната дейност, напишете си списък със За и Против за всяко училище.

# 333
  • София
Ще трябва ли да си вземем отпуск един ден за подаване на заявлението ?  Laughing Дали ще има големи опашки  ,или става бързо  newsm78 ?

Аз лично подадох заявлението миналата година в обедната почивка- БЕЗ ДЕТЕТО да е с мен.

От мамите в района миналата година имам отзиви, че ставало бързо, че имало навалица само в 1 ден!

# 334
E в училище, в което след показване на лична карта и обяснение, че идвам да разгледам с цел бъдещо учене там и не ме пуснат - ми ще си гледат работата - ще ги впиша в графа "ненормални" тутакси. Не вярвам да има такива.

За обидените - целта на постинга не беше обида, а исках с лек шут да ви върна към градивни размисли, whatever  ooooh!

Сградата и базата имат огромно значение - както някой посочи по-рано - показва отношението на цялото ръководство към идеята за училище. Тоалетните са МНОГО важни - luss е напълно права - не може да са недостъпни заради мизерия - за здравето е вредно, както и да го погледнеш.

Мамите, които ще редят желания - имате време още, мислете, ходете до училищата, говорете с директорите по учебната дейност, напишете си списък със За и Против за всяко училище.

Бих добавила и отношението на РОДИТЕЛИТЕ към идеята за училище. Защо 73-то(втора немска) има най-добрата база - защото има ИСТИНСКО, ДЕЙСТВАЩО училищно настоятелство. В другите държавни училища родителите са едни пасивни наблюдатели.

# 335
  • София
Мисля, че зависи от всички ни - от училищния колектив и от родители - всички заедно - иначе на става

# 336
... бал 33.108 (ЧЕ) и 32.376 (ПрМ/Проф.),  - избор на училище.
1. Езикова гимназия VS Професионална гимназия -
2.  Мнения за 9 ФЕГ, ТУЕС, СМГ, I АЕГ, II АЕГ, 35 СОУ, 133 СОУ - около тези училища се върти всичко...
3. 9 ФЕГ VS I АЕГ
4. И сега най-големият проблем... Както споменахме, имаме шансове за ФЕГ и АЕГ, има и шанс за СМГ, но той е малко на кантар... Но пък ТУЕС, Джон Атанасов, Ломоносов?
Добър ден и от мен!
Какъв спор се е заформил тук...В събота сутрин. Нали всеки от нас е свободен в избора си? Никой никого не убеждава кое училище да избере. Информация има много. И възможност за въпрси, на които се надяваме някой да отговори.

Цитирах част от горния пост.
Във връзка с него искам да попитам и аз - с този бал има ли шанс наистина едно момче за СМГ или за някоя от посечените езикови според вас?
Сравнение да се прави между профилирана гимназия и езикова, и математическа е трудно, почти невъзможно. Различни са.
Ние сме се ориентирали (уж) към ТУЕС основно и се чудим пък кое друго училище да ни е на първо място...

# 337
Цитат
Писмените работи можете да разгледате на 13, 14 и 15 юни 2011 г. от 9,00 ч. до 17,00 ч.:

по български език и литература – в 134. СОУ „Димчо Дебелянов”, ул. „Пиротска” № 74;
    по математика – в 18. СОУ „Уилям Гладстон”, ул. „Пиротска” № 68.

Искам да попитам Lady A тази информация къде я пише?

# 338
  • София
Цитат
Писмените работи можете да разгледате на 13, 14 и 15 юни 2011 г. от 9,00 ч. до 17,00 ч.:

по български език и литература – в 134. СОУ „Димчо Дебелянов”, ул. „Пиротска” № 74;

Инфото си е абсолютно вярно Simple Smile

# 339
  • my own world....
http://www.rio-sofia-grad.com/ -  в секцията Прием след 7-8 клас (ляво на борд)

# 340
Цитат

Пише я в сайта на РИО София  Simple Smile - линкът го е дала Lady_A преди мен, съжалявам не видях по-рано.

# 341
Благодаря ,ще ми извади очите. Simple Smile

# 342

[/quote]
При нас във Варна са определили 3 у-ща майки и нямаме право на избор ,дано да няма опашки и да става бързо.Аз се обадих в съответното у-ще и попитах дали може с попълнено заявление да отидем ,казаха че може ,но ще видим ,ако трябва ще преписваме  Peace

# 343
тръгнах да търся да си разпечатам заявлението и не можах да го намеря
знам, че имаше няколко пъти линк, много се извинявам, че и аз питам едно и също, но някой, ако има под ръка линка, би ли бил така добър да ми го даде?

благодаря ви!

# 344

Общи условия

Активация на акаунт