Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 782
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
тръгнах да търся да си разпечатам заявлението и не можах да го намеря
знам, че имаше няколко пъти линк, много се извинявам, че и аз питам едно и също, но някой, ако има под ръка линка, би ли бил така добър да ми го даде?

благодаря ви!

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2011_docs/z … nie_klasirane.doc

# 346
# 347
# 348
  • София
Успех в подреждането на желанията!

# 349
  • София
Последно в какъв формат трябва да бъде това заявление А3 или А4?

# 350
  • София
Едно време беше лесно - имаше три "елитни" езикови гимназии и още 5 - 6 други "елитни" у-ща. А сега изборът е огромен!  newsm78 newsm78 newsm78 Успех  newsm10 с подреждането на желанията и после да споделите, за да може догодина да черпим от опита ви, ако не променят системата разбира се!

# 351
а това е от миналата година http://www.rio-varna.com/upload/zayavlenie_I.doc
давам го, понеже са добавили изрично РИО-Варна и малко са съкратили редовете на желанията

# 352
  • my own world....
А3 или А4 - остави на РИО да си запази момента с изненадата  Joy Аз ще си попълня едно заявление у нас, пък после ако се наложи ще преписвам  Peace

# 353
Последно в какъв формат трябва да бъде това заявление А3 или А4?

аз ги бях разпечатала в А4.
В гнездото раздават бланки- А3- прегънт- на практика-  лице и гръб от двете страни- А4

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 14:40 от kessy

# 354
а това е от миналата година http://www.rio-varna.com/upload/zayavlenie_I.doc
давам го, понеже са добавили изрично РИО-Варна и малко са съкратили редовете на желанията

Благодаря, Поли  Simple Smile

# 355
  • my own world....
Накарах моите 2 да си подредят учебниците с цел предаване навреме....еееееее искам да гриза гръклянчета  Joy Малката не знае къде са й два от учебниците, а голямата казва: след малко ... от около 3 часа....

Подсещам ви - изюркайте си тийновете да си изровят учебниците  Joy

# 356
Нали заявлението може да се попълни и на компютър?

Много сложно ми се вижда всичко! Ние сме догодина, племенникът беше 7-ми клас тази година, но са му добри резултатите (четворки). Едва ли има добри шансове!

Късмет на всички деца!  Peace

# 357
  • Бургас
Накарах моите 2 да си подредят учебниците с цел предаване навреме....еееееее искам да гриза гръклянчета  Joy Малката не знае къде са й два от учебниците, а голямата казва: след малко ... от около 3 часа....

Нашите вече ги предадохме.  Laughing

# 358
  • София

Лейди,спокойно мила!При нас се се чува "Ей сега" в продължение на няколко часа,докато не ми писне и не взема нещата в свои ръце да строявам в две редици.

# 359
Нали заявлението може да се попълни и на компютър?

да миналата година приемаха попълнени на компютър.
Няма нищо сложно, обяснението звучи сложно.

Общи условия

Активация на акаунт